Къде в Бургас? (41)

• 66 001
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря,ще изчакам още някое предложение,въпреки ,че вече трябва да избера фирма и да поръчвам Simple Smile

# 76
  • Бургас
Ако искаш качествена кухня, за която си готова да дадеш повече средства и да не мръдне с години (моята е след 8 години интензивно използване и все още е като нова след като я почистя) ти препоръчвам Рилус. Но модулите са внос и се чака повече. Качеството на материалите, обкова и монтажа са перфектни!
Компромисен вариант са Мебели Дриймс. Разполагат с голям набор плоскости (различни фирми, качество и цена) и обков. Според сумата, на която си се спряла ще ти предложат най-доброто.
Мога да ти дам координати и на дъводелци, които ще ти направят кухня, но според мен това е най-експлоатираната мебел и трябва качеството да е решаващо.

# 77
Ако искаш качествена кухня, за която си готова да дадеш повече средства и да не мръдне с години (моята е след 8 години интензивно използване и все още е като нова след като я почистя) ти препоръчвам Рилус. Но модулите са внос и се чака повече. Качеството на материалите, обкова и монтажа са перфектни!
Компромисен вариант са Мебели Дриймс. Разполагат с голям набор плоскости (различни фирми, качество и цена) и обков. Според сумата, на която си се спряла ще ти предложат най-доброто.
Мога да ти дам координати и на дъводелци, които ще ти направят кухня, но според мен това е най-експлоатираната мебел и трябва качеството да е решаващо.
Благодаря ,искам кухнята да е от MDF ,и да искам да е качествена изработката.Фирмата да е проверена.

# 78
  • Бургас
Привет и моята кухня е от Рилус много съм доволна но не е евтино сега ми трябват още мебели и аз се чудя към кого да се обърна

Peace
 Може пак към рилус  newsm78

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 18:23 от gicka

# 79
  • Бургас
Моята от Рилус е ПДЧ, но качеството няма нищо общо с масовите ПДЧ-та.

# 80
Здравейте момичета,предстои ми поръчка на кухня.Много моля да ми препоръчате мебелна фирма в Бургас от която сте доволни.

Нашата кухня е от мебели Акцент  и също сме доволни от изработката и качеството поне за сега (вече 2 години).

# 81

Да сте го виждали някъде по магазините?

Явно са се обединили с друга компания, в линка пише Якобс: http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/05/08/2294786_proizvoditelite_ … berts_se/?ref=rss

Съжалявам, не знам как да го сложа в "скрит текст."

# 82
Моля които се е сблъсквал със сервиз "Евровижън" да сподели мнение. Силно съм разочарована и "забравиха" да ми върнат част от съдомиялната, сега не си вдигат телефона!!!!

# 83
  • Бургас
Знам, че е малко абсурдно, защото живея във "фризьорския квартал", но искам да ми препоръчате къде да си оформя веждите в района Краснодар-Борисовата градинка. До сега ходех в Лазур (защото там живях до преди две години), но ММ лежи в къщи след операция, а аз съм не съм шофьор и не искам да го оставям сам повече от половин час. Искам някоя проверена дама, която да не ми обезобрази веждите.

# 84
Салон Милен, Герито. Намира се до тото пункта на Гладстон, дето го махнаха, и отвориха улицата Simple Smile.

# 85
  • Бургас
Махнаха ли тотото? Не съм обърнала внимание. Утре ще мина да си запиша час.

# 86
Къде в Славейков има фото, където мога да се снимам?
Казаха ми, че в това на Младост само проявяват снимки. Виждала съм и едно до ресторант Грог, но нямам идея там дали снимат. Моля ви кажете, утре трябва да се снимам и нямам време да обикалям да търся и после препотена да се снимам за диплома  Laughing

# 87
Благодаря много на всички момичета за отговорите !Дано още някой друг да се включи с предложение,защото Рилус е извън бюджета ми .

# 88
  • Бургас
Отиди в офиса на Мебели Дриймс и им кажи с какъв бюджет разполагаш. Според размерите и твоите изисквания ще ти предложат най-доброто.

# 89
Ходила съм,проекта който ми направиха хич не ми хареса.
Харесала съм една фирма ,обаче няма никакви отзиви за нея.И още съм в чуденка.

Общи условия

Активация на акаунт