Къде в Бургас? (41)

• 66 814
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Преди 2-3седмици в Лидл имаше декоративно фолио за врата точно с айфеловата кула, 12.99лв. Може да е останало в някой магазин. Каталога е от 6-12 октомври,  стр. 17

# 421
От къде мога да купя едноцветни обиколници за бебешка кошара?
Икеа Wink може да се направи поръчка през куриер Simple Smile

# 422
  • Бургас
Къде мога да дам за ремонт електрически влагоабсорбатор. Взехме го от Англия. Тази марка влагоабсорбатори не се предлага в България, съответно няма лицензиран сервиз. Предполагам механизма и частите му са идентични с тези на останалите електрически влагоабсорбатори и може да се ремонтира от всеки, който разбира от подобна техника.

# 423
Момичета къде има хубави ежедневни дамски чанти на прилични цени в Бургас?

# 424
  • София
Момичета къде има хубави ежедневни дамски чанти на прилични цени в Бургас?
Купувала съм си от тонино на александровска, виконт до света софия, в мол галерия parfois.

# 425
Някой скоро ходил ли е до Джъмбо?!
Дали има големи кошници- ама наистина големи, колкото  табуретка примерно , и разнообразие от чадъри?!

# 426
  • Бургас
Някой скоро ходил ли е до Джъмбо?!
Дали има големи кошници- ама наистина големи, колкото  табуретка примерно , и разнообразие от чадъри?!
ходихме в неделя-кошници не обърнах внимание има ли-няма ли,
но чадъри имаше доста видови-и от сгъваемите, и от тип"бастунче" - цени от 3-15лв Peace

# 427
Къде мога да запиша детето(3год) на плуване в Бургас?

# 428
  • Бургас
В басейна на Младежкия дом има доста клубове. Но най-важното е детето да иска и ти да избереш треньор, който ти допада като поведение. Лошото е толкова малко дете не може само да се обслужва там, може да се наложи да влизаш с него.

# 429
  • Бургас
Има ли къде да си направя Вега тест Rolling Eyes?Вие правили ли сте си,доволни ли сте,има ли смисъл от това нешо? newsm78

# 430
  • Бургас
Търся магазин за детски обувки,че там от където купувах досега не харесах нищо. Rolling Eyes

# 431
Има ли къде да си направя Вега тест Rolling Eyes?Вие правили ли сте си,доволни ли сте,има ли смисъл от това нешо? newsm78

Аз съм си правила Вега тест преди години. Даже два пъти съм си правила през 2-3год. И да ти кажа има ефект, когато се спазват правилата. Но е препоръчително да се прави през 6 мес. Аз се оказах не толкова сериозна  Joy А в Бургас къде правят не знам...

# 432
Аз съм си правила,спазвах правилата....пълни глупости.На мен ми бяха позволени всички вредни неща за които се сетите от сланина до алкохол,забранени-кивита,чесън....все неща,които почти не ям.Не си давай парите за глупости!!!

# 433
# 434
  • Бургас
Интересува ме има ли в Бургас някъде складове за спортни стоки-бански,джапанки,шапки,очила за плуване,комплекти ,шорти,потници .Взех едно магазинче за др лято и сега събирам инфо откъде да се заредя?Искам да са на хубави марки Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт