Къде в Бургас? (41)

• 66 794
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Някой знае ли къде се премести детския магазин по ул.Богориди, срещу ресторант Розе?

# 466
За органайзерите може да провериш в Айко или в JYSK

# 467
  • у дома
Малко ми  е странен въпроса - мъжа ми има любим колан, много си харесва токата, обаче, колана се скъса. Мога ли да използвам токата и да купя само колан?  newsm78

# 468
  • Бургас
Малко ми  е странен въпроса - мъжа ми има любим колан, много си харесва токата, обаче, колана се скъса. Мога ли да използвам токата и да купя само колан?  newsm78
Виж в Арт-а, те са производители, от там съм купувала само токата, сигурно има опция и за обратния вариант.

# 469
На Богориди има магазин за детски дървени играчки. Някъде до пицария Палас беше.
Знаете ли дали има музикална кутия там?! От тези, които като се отвори кутията, една балеринка танцува.

# 470
На Богориди има магазин за детски дървени играчки. Някъде до пицария Палас беше.
Знаете ли дали има музикална кутия там?! От тези, които като се отвори кутията, една балеринка танцува.

Лятото имаше със сигурност,но ако в момента няма ,съм виждала и в Хеликон на втория етаж ,и в книжарницата до Макдоналдс.

# 471
  • Бургас
В Хеликон ги видях наскоро.

# 472
Срещали ли сте някъде такъв органайзер за гардероб? http://www.aliexpress.com/item/Fresh-flowers-6-bag-underwear-mis … ag/741523995.html Търсих по левчетата, но не бяха чували за такова нещо  newsm78

И в Айко има Wink

# 473
  • Бургас
Много ви благодаря момичета  Hug

# 474

Зависи каква е токата. Как се закрепя за колана? Срещу Първа инвестиционна банка има магазин за мъжки костюми "Президент", там има колани и могат да ти помогнат (ако е възможно разбира се)   bouquet

# 475

Зависи каква е токата. Как се закрепя за колана? Срещу Първа инвестиционна банка има магазин за мъжки костюми "Президент", там има колани и могат да ти помогнат (ако е възможно разбира се)   bouquet

Виж и в магазините на Арт 93

# 476
Къде продават красиви  свещи , от тези по големите. Които мога да си сложа на земята и да горят дълго във времето

# 477
  • Бургас
Къде продават красиви  свещи , от тези по големите. Които мога да си сложа на земята и да горят дълго във времето

Виж в Рефан и Касиопея.

И аз да питам къде мога да сменя хастар на кожена чанта?

# 478
  • Бургас
Ремонт на чанти правят на ул. Климент Охриски, на около 10м след кръстовището с ул.Шейново като вървите нагоре в дясно. Има табела

# 479
Момичета, къде мога да намеря кухненска поставка за лъжици и вилици под формата на лебед? Опитах се да кача снимка за да покажа какво точно имам предвид , но не успях ...

Общи условия

Активация на акаунт