Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 27

• 56 842
  • 813
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте дами на мен ми се гади от месото .а съм в 9 седмица едва а солта е като наркотик за мен Laughing

# 361
И аз да питам- вредно ли е да се спи по гръб и на дясната страна?
Друго- не че усещам ясно ритници и мърдане, но пък от няколко дни почти не ги усещам дребните. По принцип бушуват акос ъм гладна, напоследък имам киселини като огладнея и при първи признаци хапвам по нещо. Та може за това да са спокойни.

# 362
По гръб съвсем скоро ще ви е абсолютно невъзножно да спите, колкото и да ви се иска. Остават 2 варианта - наляво или надясно. Мен лично ми беше по-удобно надясно. Наляво имах чувството, че корема ми виси и мноого ми тежеше. Става въпрос за 8ми и 9ти месец, когато спането вече е предизвикателство. Swetleto85, още си в малка седмица и е нормално да не ги усещаш толкова често. Скоро няма да имаш мира Wink

# 363
  • Плевен
И аз тъкмо се чудех как ще спя аз немога по гръб или наляво или на дясно радвам се, че така ще си поспивам доколкото е възможно де сега още не ми е голямо коремчето Laughing

# 364
Здрaвейте момичетa  bouquet След преглед при лекaр,който устaнови бременност,ми кaзa че плодния сaк отговaря по-скоро нa 3-4 дни зaкъснение,a aз вече имaх 9 дни. Ще съм нa преглед пaк след няколко дни,кaзa ми че нямa място зa притеснение. Последен МЦ 26.08. Някоя от вaс имaлa ли е тaкъв случaй?

# 365
Здрaвейте момичетa  bouquet След преглед при лекaр,който устaнови бременност,ми кaзa че плодния сaк отговaря по-скоро нa 3-4 дни зaкъснение,a aз вече имaх 9 дни. Ще съм нa преглед пaк след няколко дни,кaзa ми че нямa място зa притеснение. Последен МЦ 26.08. Някоя от вaс имaлa ли е тaкъв случaй?
Всичко е индивидуално, не се шашкай. Това е апаратура и все пак говорум за милиметри. Освен това е много вероятно овулацията ти да е била по-късно. Успокой се и чакай следващия преглед Simple Smile Пожелавам ти всичко да е наред

# 366
Вече съм началото на 9 месец и онзи ден бях на преглед и доктора откри киста на яйчника на Бебето  Tired .. каза ,че е нормално последния месец да се образува и след като се роди или до 6 месец след раждане изчезва от самосебе си ..

Някой да е имал подобна ситуация ?

# 367
Всичко е индивидуално, не се шашкай. Това е апаратура и все пак говорум за милиметри. Освен това е много вероятно овулацията ти да е била по-късно. Успокой се и чакай следващия преглед Simple Smile Пожелавам ти всичко да е наред

Блaгодaря ти. Мaлко се шaшнaх,понеже имaм един спонтaнен aборт и много ми се искa този път всичко дa е нaред. Нямaм и симптоми,но кaто се зaмислих,осъзнaх,че съм се притеснилa нaпрaзно.  Heart Eyes

# 368
Ravennr, разбирам притеснението ти. Довери се на следящия те лекар. Вече си на финалната права. Изкарай последните седмици от бременността в спокойствие и радостно очакване.

# 369
  • София
Мога ли да пия Синупрет (при синузит) и да пръскам Олинт в носа? И изобщо при синузит какво мога да прилагам, освен Цинабскин (пак хомеопатично), топла сол на челото, чай с лайка и мед и един парацетамол пих, че вече много ме стягаше челото (а и знам, че от 4-тия месец може).
И преди съм имала синузит, личната ми лекарка е наясно, но не си вдига тел. На дежурен кабинет не ми се ходи, като съм водила децата все бързат антибиотик да изписват.

Както се вижда от подписа ми, 20г.с. съм бременна, в 5-тия месец.

# 370
Здравейте,
надявам се да съм на правилното място. Имам малък въпрос към вече преминалите към това.
Имам нередовен цикъл ,който през последната една година се нормализира и през последните 3 месеца е през 29 дни.Последният беше на 8-ми септември ,като непосредствено след края му е имало небезопасен  полов акт. Непосредствено след това на 24-ти септември се появи зацапване.В момента съм пред колебание дали може да се говори за евентуална бременност. Нямам никакви предменструални симптоми освен болезнени гърди и съвсем лека коремна болка ,появила се само веднъж .Имам известно гадене,появяващо се главно  вечер ,както и отпадналост. Въпроса ми е ,кога според вас е най-удачно да се направи тест,който да отчете коректно?

# 371
  • София
Може би вече може да отчете, повтори го после след една седмица.Иначе ако искаш веднага да разбереш може с кръвен тест.Ако не си бременна хормонът е под 5.

# 372
Това упражнение котешки гръб дали е подходящо по време на бременност? Много ме боли гърбът и си мисля, че може да ми помогне.

# 373
Това упражнение котешки гръб дали е подходящо по време на бременност? Много ме боли гърбът и си мисля, че може да ми помогне.

Стига да нямаш противопоказания, упражнението котка/крава е чудесно за бременни.

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 04:45 от Фея Кръстница

# 374
  • Плевен
Момичета страшно много ме боли главата, чак немога да спя. На където и да се обърна ме боли и то 2 пъти така днес беше по поносимо и пих парацетамол миналия път станах в 4 през ноща и набарах аналгин в 3тия месец съм има ли някакъв проблем за бебчо? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт