Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 27

• 56 155
  • 813
  •   1
Отговори
# 630
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имам едно такова хм, питане - в болницата, живот и здраве, се стои с нощница... А като настъпи "сюблимния момент" ( раждането, имам предвид), с какво се отива на леглото за раждане? Вероятно ще се озова в някоя тема за идиотски въпроси или изцепки, но това не ми е ясно...

# 631
  • Варна
Имам едно такова хм, питане - в болницата, живот и здраве, се стои с нощница... А като настъпи "сюблимния момент" ( раждането, имам предвид), с какво се отива на леглото за раждане? Вероятно ще се озова в някоя тема за идиотски въпроси или изцепки, но това не ми е ясно...
Отново с нощницата Simple Smile Въпреки, че в този момент не те интересува и гола да си  Laughing

# 632
Със същата нощница, вдигната максимално нагоре. Simple Smile

# 633

Joy Joy Joy искрено ме разсмя, не се обиждай  Hug

Защо си помисли, че има специално облекло за магарето  Thinking Mr. Green и мислиш,  че в този момент някой ще се преоблича  Wink. Момичетата преди мен са ти казали - с нощницата с която си  Peace

# 634
Момичета,аз пак да попитам  Embarassed в 5 месец съм бременна и кръста ме боли.Нормално ли е толкова рано да започне да боли?

# 635
 Grinning Няма за какво да се обиждам, предупредих за странния въпрос, имам предвид, ако се изцапа тая ми ти нощница, дали да не си взема още една, за афтър партито Simple Smile...

# 636
  • София
В повечето болници предпочитат да раждаш с тяхна нощница. Ако си искаш своя може и с нея де. Но там все пак ги перать обработват с разни препарати.
Цапат се, после ще трябва да я хвърляш или да си я носиш така. После мажат с едни неща, след зашиването, по-добре да не си с някоя харесвана и любима.
А за седенето 2-3 дни вече си със свои. Но пак си се цапат.
Аз лежах за малко в болница и ползвах 2 нощници за 3 дни.

# 637
В болницата, където раждах, искат да си носиш, нищо не дават. Само като съвет, вземи си такава, която се разкопчава на бюста, за да ти е удобно при кърмене. На мен за 3 дни ми бяха достатъчни 2 нощници + долнище на пижама и тениски. Ако знаех, щях да си взема подплънки за кърма и спортен сутиен. Именно, защото нямах, ми бяха нужни много тениски  Blush

# 638
Grinning Няма за какво да се обиждам, предупредих за странния въпрос, имам предвид, ако се изцапа тая ми ти нощница, дали да не си взема още една, за афтър партито Simple Smile...

Бях с 3 нощници за 3 дена Crazy, ямя то все едно съм с 2 тази от раждането си беша само за тогава  Whistling Но по-добре да имаш, защото наистина се цапат, потиш се, мажат те с мазила, правят промивки, отделно изтичането на лохиите колкото и да имаш превръзки пак може да се случи да се изцапаш. Иначе всичките ми нощници се изпраха няма и следа от нищо, но те не ми и трябваха после  Wink а и аз не исках да ги виждам  Whistling

Момичета,аз пак да попитам  Embarassed в 5 месец съм бременна и кръста ме боли.Нормално ли е толкова рано да започне да боли?

Не е ненормално  Peace

# 639
Умирам от болки в гърба. Някакви упражнения, които облекчават?

# 640
Mademoiselle Chocolate котешки гръб и ТПМ да ти прави масаж  Peace

# 641
Нико, по цяла нощ го правя котешкия гръб... Ще включа и МПМ към каузата.... Нощем става страшно, денем не ме боли толкова.

# 642
Шоко - хмм, мен пък точно нощем не ме боли, а вечер преди да легна и ме спасяват само масажите Simple Smile
Нека те масажира и глези, дано да ти олекне !  Hug

# 643
 Преди месец  имах крампи, иписаха ми невробекс, дали този медикамент не би облекчил болките?

# 644
И аз имам крампи, но не пия нищо. Не мога да приемам медикаменти през устата.

Общи условия

Активация на акаунт