Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 27

• 56 143
  • 813
  •   1
Отговори
# 645
И аз имам крампи, но не пия нищо. Не мога да приемам медикаменти през устата.

Мажи се с магнезиево олио  Peace

Grim Reaper за крампи се пият магнезиеви препарати защо пък невробекс са ти изписали Thinking, това са витамини от група В те помагат главно за невралгии.

# 646
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не зная, доверявам се на лекаря, но го пих малко, защото преминаха за около седмица!

# 647
Добре, че са минали резултата е важен   Peace .

Но мен и като бременна и сега (понеже често имам) винаги ми изписват Магнезий даже е хубаво в комбинация с Калций защото мускулния спазъм е често вследствие на недостиг и на двете.

Иначе Mademoiselle ето тук има разни упражнения може да пробваш с тях http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=983

# 648
Здравейте,бременна съм в 4-ия месец.Какво мога да пия за глава?Днес цял ден ме боли главата и досега търпях ама вече не се издържа.Ще съм благодарна за бърз отговор,че не издържам Sick

# 649
Парацетамол по принцип е позволено, не се пият аналгетици - аналгин/беналгин и т.н.

Провери си кръвното да не е ниско, пий повече вода понякога помага. Но обикновено е така в края на първия триместър началото на втория е типично такова главоболие и то в повечето случаи е хормонално.

ето мой пост от преди 2 страници, ако ти се чете повече по темата виж линковете
Главоболието е много често срещано при бременност, особено в началото  Peace предимно е на хормонална основа, но понякога е от ниско кръвно или нещо друго. Аз го имах в 3-4 месец, беше около 3 седмици, но всекидневно и леко ме отпускаше само след Парацетамол и много вода. Отмина си с времето.

http://www.moetodete.bg/vuprosi-i-otgovori-573/glavobilie-i-bremennost.html
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=1&id=2944

# 650
Здравейте,бременна съм в 4-ия месец.Какво мога да пия за глава?Днес цял ден ме боли главата и досега търпях ама вече не се издържа.Ще съм благодарна за бърз отговор,че не издържам Sick

Шуслерова сол номер 7, три таблетки разтворени в гореща вода през 15 минути, докато не ти мине.

# 651

Шуслерова сол номер 7, три таблетки разтворени в гореща вода през 15 минути, докато не ти мине.

Което си е форма на хидратация Peace

Алина, много правилно те е насочила мибобо.

# 652
Мерси, мибобо   bouquet

# 653
  • София
Момичета,аз пак да попитам  Embarassed в 5 месец съм бременна и кръста ме боли.Нормално ли е толкова рано да започне да боли?
Мен още 4-тия месец ме беше започнал кръста, отговорът на д-ра беше, че е нормално за 3-та бременност, т.к. някакви връзки са по-разхлабени и матката започва да притиска. Тогава отшумя, сега ме боли, ако съм стояла дълго права.

# 654
Здравейте,момичета!
Иска да Ви попитам дали се мажете с някакви мазила против стрии (аз съм в 4-я месец) и ще можете ли да ми препоръчате нещо от което сте доволни.
Мерси предварително! Simple Smile

# 655
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз лично не се мажа, лекаря с които се консултирам твърди, че е въпрос на генетика и хормони дали ще се "нацепиш". Даже при последния ехограф каза, че гела с които се маже корема, бил по-ефикасен от другите кремове...
Но в крайна сметка няма лошо да се опита с козметика, няма да навреди!

# 656
Препоръчвам ти кокосово масло или зехтин.

# 657
кокосово масло  Peace

# 658
Прочетох хубави отзиви за нерафинираното кокосово масло Simple Smile добре момичета,ще Ви послушам  Peace

# 659
Олиото против стрии на Mustela e много хубаво ,а и кожата от него става много мека

Общи условия

Активация на акаунт