Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 27

• 56 138
  • 813
  •   1
Отговори
# 660
Сега видях,че много хора са доволни от Mamma Donna на Chicco
Не знам,чудя се кое ще е най-добре  Thinking

# 661
Ти си решаваш, но за мен тези козметики са тъпкани с химии, а кокосовото масло е чисто Simple Smile  Peace

# 662
Имам приятелкаа, която изобщо не е доволна от Мамма Донна, казва, че олиото на Икаров е по-добре даже.
Аз също съм в 4-ти месец, мажа се още преди да влезна в третия, използвам крема с двойно действие на Мустела. Разбира се, че до голяма степен е въпрос на кожа, но все пак ако я подпомогнем е съвсем друго.

# 663
Вчера ми го препоръчаха това олио на Икаров ..не знам много неща вече прочетох и се двоумя кое ли ще е най-добре.Най-добре май да взема 1-2 мазила и така да пробвам

# 664
  • Варна
Това олио на Икаров е адски мазно, няма попиване, не можех да си измия ръцете после. Взех го и така си остана неизползвано. Абсолютно смятам, че е въпрос на кожа, има много теми тук във форума и много майки са споделяли, че са се мазали усърдно с какво ли не и са се нацепили въпреки всичко. Аз така и не се мазах с нищо и нямам нито една стрия никъде. Чела съм, че и ЕГН-то играело роля, след 30 години по-рядко се нацепвала кожата, може и да има нещо вярно, аз родих на 35 Mr. Green

# 665
Аз се мазах с олиото против стрии на Хип  Peace и наистина нямам нито една (а съм склонна) а бях с огромен корем и +26 кг Whistling

# 666
  • Плевен
Здравейте
Бременна съм в 12 г.с..
В 10 г.с. ми взеха цитонамазка и влагалищен секрет резултатите бяха добри.Но от 1 седмица на сам имам бяло течение консултирах се с АГ , което ми следи бременноста без да ми се извърши никакъв преглед или взимане на този секрет за изследване  ми се пред писа   Полижинакс.Това нормално ли е според Вас?

Здравейте и на мен днес ми го изписа АГ-то каза, че съм имала вагинална инфекция 90% и имало опасност да ми изтекат водите и сега през 3-4 дена по 1 Полижинакс.
Ангелски Дявол ти използва ли го товва или АГ-то ти го смени с нещо друго защото в листовката пише да не се използва при бременност, но като неможе през устата  #Crazy

# 667
Natally* Поне микробиология пуснаха ли ти?
на мен при последния преглед, като ми взе Аг секрет, думите и бяха - 100% са гъби, ще ти изпиша глобули, че няма време до раждането, после реши да почака резултатите. Е секрета излезе чист, а това си е просто по-обилно течение в края на Б  Peace
 За Бога, не си правете експерименти без изследвания!

# 668
В първия и част от втория триместър се мазах с олиото на Мустела, за да си ,,подготвя" кожата... и трябваше с него да си продължа. Грешка направих, като го смених с Mammma Donna-та. Но категорично не изключвам и теорията, че може да зависи и от гените, които носим. Simple Smile

# 669
  • Плевен
Да микробиологията ми е пусната и е на 90% вагинална инфекция и ми даде това

# 670
  • София
Ако зехтинът и олиото п/в стрии на Икаров са ви тежки, пробвайте с бадемово олио, като се намажа вечер, до сутринта е попило и кожата ми е мека. Усетите ли сърбеж по корема, значи кожата се разтяга и е много вероятно да се нацепи.

# 671
Да микробиологията ми е пусната и е на 90% вагинална инфекция и ми даде това

Ама какъв е този резултат на 90%? Не съм виждала такъв newsm78

# 672
  • Плевен
Еми незнам не е сигурно на 100% ами на 90 незнам просто това ми каза и си спомних, че на някоя от вас и бяха предписали същото и за това питам

# 673
  • Варна
Това е просто абсурдно. Няма как резултат от МБ да е на 90% сигурен, или има изолирани бактерии или няма, как така 90% има инфекция...

# 674
Това е просто абсурдно. Няма как резултат от МБ да е на 90% сигурен, или има изолирани бактерии или няма, как така 90% има инфекция...

точно тово ме изуми и мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт