Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 27

• 56 151
  • 813
  •   1
Отговори
# 615
Най-добре се обади на Аг-то , незнам в коя седмица си но аз от 5та до средата на 8ма постоянно си имах болки ниско долу ту от ляво ту от дясно но док. ми обясни че е нормално матката нараства . Каза ми само ако болката е силна като преди цикъл  .

# 616
  • Плевен
Имали ли сте проблем с честото главоболие, защото аз го имам всеки ден. Личната ми каза, че ми се е заметнала жила на врата та всеки ден масажи с ракия, но ако не ме размачка някой после ме чака ад smile3518

# 617
  • Варна
какво общо има главоболието с жилите на врата newsm78 На мен главоболие никога не ми минава с размачкване и не започва от врата. Кое точно и как те боли?

# 618
Главоболието е много често срещано при бременност, особено в началото  Peace предимно е на хормонална основа, но понякога е от ниско кръвно или нещо друго. Аз го имах в 3-4 месец, беше около 3 седмици, но всекидневно и леко ме отпускаше само след Парацетамол и много вода. Отмина си с времето.

http://www.moetodete.bg/vuprosi-i-otgovori-573/glavobilie-i-bremennost.html
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=1&id=2944

# 619
Natally, аз имах болки във връта и главата в началото. Все едно съм се шванала. Отминаха.

# 620
Natally, сигурна ли си, че пиеш достатъчно вода? Главоболието, което описваш много напомня на това при дехидратация.

Имай предвид, че ако ядеш/пиеш много сладко и солено, трябва да увеличиш приема на вода.

# 621
Здравейте Simple Smile Интересува ме ,дали си боядисвате косата и ако е "да" от кой месец подновихте тази практика.Знаете ли, дали боята трябва да е безамонячна или да си е тази която сме си ползвали до сега?Благодаря .

# 622
  • София
Аз лично не съм спирала. Преди боядисването може да си направите проба за алергия. Ако миризмата на амонячната боя ви дразни можете да пробвате безамонячна.

# 623
  • Плевен
Ами кръвното ми е наред но всичко започва от врата после постепенно ме заболява цялата глава и то някаква ужасна болка Close

# 624
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Natally - Консултация с невролог правила ли си?

# 625
  • София
Ами кръвното ми е наред но всичко започва от врата после постепенно ме заболява цялата глава и то някаква ужасна болка Close
Както е писала Natally направете консултация с невролог.
Може да имате прищипан нерв или шип.

# 626
  • Плевен
Личната искаше да ме прати на снимка, но нали съм бременна и каза по добре не но ще ви послушам и ще взема да си направя една консултация с невролог мерси много за бързите отговори Simple Smile

# 627
  • София
Здравейте Simple Smile Интересува ме ,дали си боядисвате косата и ако е "да" от кой месец подновихте тази практика.Знаете ли, дали боята трябва да е безамонячна или да си е тази която сме си ползвали до сега?Благодаря .
До 12г.с. не се боядисвах (то ми и беше толкова лошо, но реших да не се боядисвам, докато се оформят органите), сега както преди.

Джинджифилът на мен ми дразни стомаха и сякаш ми предизвика контракции.

Здравейте   bouquet
Имам две въпросчета.
1.Кога се появява  linea negra?Задължително ли е да се появи? При предишната ми бременност се появи доста рано, а сега нямам все още.
2.Имам огромен, постоянен апетит  Blush Направо се плаша, не искам да кача пак 30 кила като предишния път..Не пия витамини, доктора не ми дава, че и без това съм пълна и ще ми се повиши още повече апетита.
Как бих могла да го подтисна?
Линия не съм имала и сега нямам.

За апетита те разбирам много добре, хем много храни ме дразнят още, хем апетитът ми се повиши. Наблягай на мляко и плодове, когато те гони гладът, вода също, чайове (неподсладени), ако обичаш.

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 13:51 от AnMary

# 628
  • София
Личната искаше да ме прати на снимка, но нали съм бременна и каза по добре не но ще ви послушам и ще взема да си направя една консултация с невролог мерси много за бързите отговори Simple Smile
Мислех си и за консултация с ортопед.
Аз след раждането на щерката бях много зле. получих леко схващане във врата, което започна да се усилва. Изобщо не можеш да си завъртам главата, започна и глава да ме боли.
Майка ми дойде да гледа бебето, а аз с бясна скорост се изнесох към поликлиниката.
Правиха ми снимка. Навлякоха ме със защитното облекло. Не помня точно какво ми беше казал ортопеда тогава, мисля че и на невролог ходих - спомням си само "разтегната костица".

Няма такива болки. През нощта не можех да спя. Мъж ми колко неволни шамари е изял тогава  Embarassed ... завъртам се, болката ме пронизва, размятам ръце. Беше кошмар.

И думите на лекаря... "ами вие сте кърмачка... нищо не мога да ви изпиша". Спомням си, че се мажех с някаква паста, която ми бяха разрешили да използвам.

На повечето бебешки снимки на дребната аз съм като "кукла", замръзнала в някаква поза, в която не ме боли, шал на врата и измъчена замръзнала усмивка.

# 629
  • Плевен
Сега и аз съм със шалове от няколко дена да чукна на дърво не ме е боляла главата след един малко по-груб масаж с много натискане но няма такива болки просто идеше ми да се самоубия

Общи условия

Активация на акаунт