Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-20

• 109 633
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Аз също със Диор Форевър,но като е около 30 градуса не слагам нищо,защото ми е дисконфортно Peace

# 16
  • София
Здравейте,
Сега имам два - на Ести Лаудер Дей Уеър и на Шанел Акуа, но нещо хич не се гримирам и само изхвърлям хубава козметика, което си е грях  Confused
Постоянно се заричам да се гримирам и като излизам все ме мързи, направо съм кошмар  Laughing

# 17
Записвам се с ДУ на ЕЛ  . Купих го за лятото с цел да не свлича от жегите и да не ми цапа дрехите. Засега съм доволна .

# 18
  • София
Денси, благодаря за новата тема!   bouquet

Аз съм с мазна кожа и лятото не нося фон дьо тен, а само пудра.

Сега като съм с тен най-често ползвам Беж на Шанел или от стандартната № 30 или от тройната № 02.  Peace

# 19
Благодаря за темата, Денси   bouquet

Нося ФДТ независимо от климатичните условия.

Не мога да се насладя на ДУ на Ести, харесвам и Диорър Форевър.
Анти-блемиша ми идва леко изсушаващ за моята кожа.

# 20
Коя база е по-добре да нанасям под ДУ - Meteorites Light-Diffusing Perfecting Primer или златната пак на Герлен ? С комбинирана , мазна кожа съм и през деня много често лъсвам в Т зоната . Сега под фдт слагам просто дневният енергизиращ крем на Кларинс и фдт отгоре , но искам и база след крема да нанансям . А за лъсваният коя пудра използвате?

# 21
  • Велико Търново
Напоследък, много от нас май използват пудрата на Манхатън 2 в 1 Wink Аз лично, съм много доволна от нея Peace

# 22
  • Бургас/Пз
Напоследък, много от нас май използват пудрата на Манхатън 2 в 1 Wink Аз лично, съм много доволна от нея Peace

+1

# 23
  • София
За лятото си взех тониращия крем на Диор Hydra Life и ми е добре,хем не ми тежи,хем хубаво хидратира и има лек фактор.

# 24
Ах, по дяволите, не мога да редактирам, а съм написала Диорър Simple Smile

+1

И аз.

# 25
Аз независимо дали е студено или горещо, не излизам без фон дьо тен. В единият случай ме предпазва от студа, в другият от слънцето. Кожата ми е с неравномерен тен и много рядко си позволявам да изляза без " покритие" на лицето. Доволна съм много от фон дьо тените на Шанел .Любимият ми ,но спрян от производство е Chanel Vitalumiere Satin Smoothing Creme . В момента съм  с CHANEL PERFECTION LUMIÈRE . Но следващият ще е Velvet .Единственото малко се чувствам дискомфортно , като съм на плаж, какво да избера. Неприятно ми е да слагам допълнително слънцезащитен крем, ако ми се наложи върху фон дьо тена. Вие как процедирате , като сте на плаж?  

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 07:03 от milushka

# 26
  • София
На плаж съм или само с крем с фактор или с корейски ББ крем на Missha  с фактор 42  Peace Но лицето никога не го пека.

# 27
  • Велико Търново
И аз на плаж не слагам нищо друго, освен слънцезащитен крем - не нося грим, само балсам за устни Wink

# 28
Тази 2 в 1 на Манхатън не е ли антибактериална и изсушаваща newsm78
тази ли е https://www.google.bg/search?q=manhattan+2+in+1+perfect+teint&am … %2524(KGrHqF%252C!osE-vo82U15BP4Z0SlV-g~~60_35.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Farchiwum.allegro.pl%252Foferta%252Fmanhattan-2-in-1-perfect-puder-i-podklad-w-jednym-i3313446252.html%3B300%3B239
или тази https://www.google.bg/search?q=manhattan+2in1+powder+%26+makeup& … om%252F%3B72%3B72
 Виждам, че втората е и с бежова, и със синя ивица по края на капачето, има ли разлика?

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 09:56 от elian

# 29
  • Бургас
 Hug мерси за новата тема
Това лято доста поносих фдт-ни и то различни, не защото обичам а защото ми се наложи от експериментална гледна точка . Честно казано , не ми харесва дори и да изглеждаше добре.
От известно време пак съм си с Too Faced: Tinted Beauty Balm има си фактор 20 (повече не ми трябва за офис) Много ми харесва, зимата ми идва сух, но за лятото и с тен е супер .

Отделно имам една пудра на Диор, също я обожавам и с нея. Но лятото предимно залагам на пудри- Беж Шанел и прахообразни или просто не слагам нищо освен руж сенки червило. Вечерите фдт на Герлен от теракота серията .
Също от известно време мъча един  матиращ стик на Шисейдо , но си е загуба на време и пари. Нищо особено . Бях в Румъния преди няколко дена и там където бях имаше Сефора и се възползвах , взех си на Benefit Porefessional - тип силиконова база.

Общи условия

Активация на акаунт