Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се сравнява основата на Max Factor с Lumene? Коя е по-добра?
Има ли евтин заместител на Sephora Porе & Fine lines Fillers, наличен на българския пазар?
Какво е вашето мнение за Vicchi? Имат тестери и на други продукти от FDT на тази марка - ще ги опитам и тях, но вече останах доволна от един.
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се сравнява основата на Max Factor с Lumene? Коя е по-добра?
-
Има ли евтин заместител на Sephora Porе & Fine lines Fillers, наличен на българския пазар?
-
Какво е вашето мнение за Vicchi? Имат тестери и на други продукти от FDT на тази марка - ще ги опитам и тях, но вече останах доволна от един.
Vicchi е известен със своите висококачествени продукти за грижа за кожата, включително фон дьо тен. Много потребители са доволни от продуктите им, особено тези за мазна кожа и разширени пори. Опитът с тестери на други продукти от тази марка може да помогне при намирането на най-подходящия продукт за вашия тип кожа.
-
Какви са препоръките за фон дьо тен за комбинирана кожа и кой тип фон дьо тен е подходящ за комбинирана кожа?
-
Кой фон дьо тен е подходящ за различни типове кожа?
.И според мен крема под фон дьо тена има голямо значение,последните дни нанасям един крем,над него фон дьо тена ми стои идеално,гладко точно така както трябва да стои,дори не слагам база след него(крема е мостра),но крема е за 40+ и се отказах от покупка
може би защото вече не ми е мазна, някак си стана нормална и този ми е тежък. ББ крем слагам сега, но ми съсипва снимките.