Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-20

• 109 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Не е само силикони както са някои бази за лице, има още доста съставки и все пак първите места в състава са силикони.

# 91
  • Sofia

Благодаря за темата, Денси   bouquet

В жегите съм само с СС крем (na Lumene) и отгоре с прахообразната пудра на Clarins. Коректор - от време на време, ако има нужда някъде. Взех си и пудрата на Манхатан, но сега съм с лек тен и ми е светла.

# 92
Момичета,може ли помощ?
Имам много мазна кожа по цялото лице и разширени пори,както и червинини около носът,между вейдите и около устата..
за фдт ползвам revlon color stay ,но  много подчертава порите и ми се ще нещо като Sephora Pore & Fine lines Filler ,но 40$ са ми много...има ли начин да се намери по-евтино и дали има някакъв еквивалент на бг пазара?мога да дам около 20лв

# 93
  • Пловдив
Момичета, имам пори около носа и по скулите (дълбоки) , какво ще ми препоръчате да слагам , за да се махнат и заличат преди да нанеса фдт? Гледам някакъв крем на ЕЛ Идеалист, някой със сходен проблем ?

Здравей,
бих ти препоръчала крема на Биодерма за разширени пори!

Вече трети ден съм с него и наистина има видим резултат при мен!

Нанасям от крема, веднага след това нанасям фон дьо тен Vichy и ефект има!

Благодарение на тази тема си поръчах матиращата база на Lumene и фон дьо тен Revlon, защото и аз имам пори и лъщене, което от много време се опитвам да скрия/премахна!

Смятам, че с крема, базата и фон дьо тена ще се реши поне малко проблема!

Ще споделя мнение другата седмица, когато получа продуктите!

Успех!

# 94
Момичета,може ли помощ?
Имам много мазна кожа по цялото лице и разширени пори,както и червинини около носът,между вейдите и около устата..
за фдт ползвам revlon color stay ,но  много подчертава порите и ми се ще нещо като Sephora Pore & Fine lines Filler ,но 40$ са ми много...има ли начин да се намери по-евтино и дали има някакъв еквивалент на бг пазара?мога да дам около 20лв

Пробвала ли си Фотореди (пак на Ревлон)? Не знам колко общо има с този на Сефора, но лично аз повече го харесвам от Колърстей.

# 95
Момичета,може ли помощ?

Пробвала ли си Фотореди (пак на Ревлон)? Не знам колко общо има с този на Сефора, но лично аз повече го харесвам от Колърстей.
ne,no dokolkoto znam ne e tolkova pokriven..a na sephora e samo baza za fdt

# 96
  • SF
DaniKirilowa, аз също ти препоръчвам Нормадерм на Виши. Наскоро използвах 2 тестера и съм много приятно изненадана.
Сега ползвам други 2, пак на Виши, но определено съм за Нормадерм. И като цвят ми пасваше много повече.
Нормадерм е серия за мазна, младежка, пореста и може би склонна към акне кожа. Не знам доколко помага бялата козметика. Но ФДТ, който ползвах сега съвсем наскоро е много сполучлив.
Отдолу винаги нанасяй крем. Ето, препоръчали са ти такъв на Биодерма. Дори не знаех, че те имат такъв продукт. Комбинирай двете и ако решиш, може и база. Базата прави кожата копринена.

# 97
  • София
С каква покривност и трайност е Нормадерм?

# 98
  • SF
На мен ми издържаше по цял ден. Покривност - лека, но покривна текстура, покрива всичко, но не подчертава порите и фините бръчици, а стои много естествено.
Сравнявам го с Healthy mix sеrum на Буржоа, ако сте го ползвали.
Всъщност аз сега ползвам ФДТ на Сефора и Clarins, но момичето искаше да й препоръчаме нещо малко по-надолу в цената. E, тези двата на Виши и Буржоа са перфектни за нейния проблем. Порите с тях не се виждат.

Между другото, поискай тестери на Нормадерм, за да видиш дали ще ти пасне на теб.

# 99
На мен ми издържаше по цял ден. Покривност - лека, но покривна текстура, покрива всичко, но не подчертава порите и фините бръчици, а стои много естествено.
Сравнявам го с Healthy mix sеrum на Буржоа, ако сте го ползвали.
Всъщност аз сега ползвам ФДТ на Сефора и Clarins, но момичето искаше да й препоръчаме нещо малко по-надолу в цената. E, тези двата на Виши и Буржоа са перфектни за нейния проблем. Порите с тях не се виждат.

Между другото, поискай тестери на Нормадерм, за да видиш дали ще ти пасне на теб.

Tochno tova mi se iskashe i na men 1-vo da opitam na tester...a ot kude v sofiq moga da namerq?

# 100
Най-накрая се докопах до soft ivory минералния фдт на Арт Деко. Simple Smile) 100 магазина обиколих и никъде го няма! Но сега съм с тен от морето, та ще трябва да изчакам докато цветът ми пасне.  Laughing

# 101
  • SF
Тестери? - от аптеките.
Ако няма в едната - в другата отиваш.

На мен ми подариха 2 книжки с тестери на Виши - разни продукти по страниците. От там имам два на Нормадерм, два на друг техен - мисля, че беше Нещо-си Бленд... И станах фен на Нормадерм.
Но още не съм купила истинския продукт. Само ви споделих, че ми допадна.

# 102
ФДТ на Нормадерм наистина е много добър, а относно тестерите - дават и кутиийки за проблемна кожа на Виши, които съдържат няколко продукта от гамата им  като тази

# 103
В момента съм с няколко ФДТ-а на radiant, но не съм особено доволна. Въпреки, че са All day mat, още на втория час започвам да лъщя ...

# 104
  • гр.Добрич
Фото реди при мен лъсна още на втория час.

Общи условия

Активация на акаунт