Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-20

• 109 948
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Ами аз успявам Simple Smile
Нанасям си фон дьо тена, след което и бронзанта без абсолютно никакъв проблем.
Дори и от матиращата пудра нанасям пак с нея Simple Smile

От сайта не знам как се поръчвам, аз си я взех от български сайт, но беше по-скъпа.

Четката е изкусвтен косъм.

# 136
Момичета, някой поръчвал ли е ЕЛ Double wear от enzo.bg?

# 137
  • Бургас/Пз
И вторият ми въпрос е - как се пазарува от този сайт, за колко време пристигат?

Ето това е темата за поръчките от ихърб http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=795040.0;topicrefid=19 , всичко е обяснено на първа страница. На мен нещата ми идват за около 14-15 дни, ако са до 30лв направо в пощата. Ако са над 30лв, пак в пощата, но на митническо гише и плащам ДДС. Ако поръчваш само четка не си заслужава да платиш 4 долара за доставка  Simple Smile

Момичета, някой поръчвал ли е ЕЛ Double wear от enzo.bg?

Копирам ти поста от темата за новите придобивки Simple Smile
DW на EL
поръчка от Енцо,на магия си нацелих цвета  Blush

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 15:32 от ani_d

# 138
Хихих мерси, ani_d   bouquet

# 139
Момичета, имате ли впечатления за новия фон дьо тен на EL - Perfectionist ??? Можете ли да го сравните с DW?

# 140
Момичета някой има ли отзиви за тази гъба  newsm78

# 141
  • Бургас/Пз
MarinaKoteva, някъде по предните страници я коментирахме. Доста момичета я ползват за нанасяне на фдт и са доволни.

Аз да споделя мнение за Римел Уейк ъп - получих го от размяна и на първо четене съм много доволна, предвид, че вече няма големи горещини. Единствено имам забележки към леките блещукащи частички, но като мина с минералната пудра на Никс отгоре и почти не си личат. Естествено не ми издържа 8-9 часа, а по някое време след обяд се налага да матирам леко появилата се лъскавина, но то няма начин явно при моята кожа. Ако сложа по-матиращ продукт ми се появяват сухи участъци, които пък се лющят много грозно, така че предпочитам леко да лъсвам и матирам, отколкото обратния вариант Simple Smile

# 142
Момичета, може ли да ми препоръчате някакъв хубав матиращ и покривен фон дьо тен до 20лв, че вече 2 седмици не мога да си избера  newsm78

# 143
Буржуа 123   bouquet

# 144
  • Бургас
То и по принцип Rimmel Wake up не е матиращ фдт, но е много хубав. Лек и озаряващ фдт.
Единственият мат. фдт който имам е на Кларинс, като цяло избягвам матиращите , поради същата причина ,че ми пресушават кожата и започва сърбеж и неприятна  лющеща се кожа.

# 145
  • София
Аз пък не го харесах Rimmel Wake me up. Като покривност е много добре, при мен частичките се забелязват само в опаковката, на кожата не. Но аз такива сочни ФДТ, със сатенен финиш установих, че не харесвам и не са за мен.

# 146
От La Roche-Posay пуснаха този месец най-новият си ФДТ. Аз съм повече от доволна и за мен е чудесен продукт, ако търсите естествен вид. Има две версии - крем (суха кожа) и мус (мазна кожа).Аз имам мус версията за мазна/смесена , а ето и мнението ми за нея

# 147
От La Roche-Posay пуснаха този месец най-новият си ФДТ. Аз съм повече от доволна и за мен е чудесен продукт, ако търсите естествен вид. Има две версии - крем (суха кожа) и мус (мазна кожа).Аз имам мус версията за мазна/смесена , а ето и мнението ми за нея
                             Нaпълно подкрепям твоето мнение, пробвaх вaриaнтa зa мaзнa кожa и остaнaх очaровaнa, след което го купих. С еднa думa - обожaвaм го! Изключителен продукт, препоръчвaм го нa всякa дaмa, която имa мaзнa, но и чувствителнa кожa.

# 148
                             Нaпълно подкрепям твоето мнение, пробвaх вaриaнтa зa мaзнa кожa и остaнaх очaровaнa, след което го купих. С еднa думa - обожaвaм го! Изключителен продукт, препоръчвaм го нa всякa дaмa, която имa мaзнa, но и чувствителнa кожa.
и аз съм с него, и съм доволна и то ББ крема на Ла рош също

# 149
  • София
Макс фактор също са пуснали нов ФДТ - Skin Luminizer, но май още не е на бг пазара. Иначе отзивите в чуждите сайтове за него са отлични.

Общи условия

Активация на акаунт