Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 713
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
И аз това викъм кажи му МЪЖ и не го обиждай.Ники не ме дразни ама не знам странно ми е .

# 256
  • Керодиспансера
Е то да си мъж, не е само полов белег, в последно време, жените сме повече мъже от повечето такива  ooooh!
като искахме еманципация - така стана- жените по-силен пол, а мъжете се изпед......чиха Naughty Mr. Green

# 257
Може ли някой да ми преразкаже за какво иде реч тук, че не съм на ти с руския.  Praynig Praynig

# 258
набързо момичета ...започна ми филма ...по любима книга "Гордост и предразсъдъци " Гледала съм поне три екранизации ,но това за мен е най-добрата . по нова го дават ../гледала съм го 300пъти и всеки път стоя и гледам - все едно ми е за първи /

До сега гледах 51,серия и ми стана още по - тъпо ..... а защо ги подкарах отзад на пред не разбрах ...,ама много ми стана мъчно ................

не вярвам ,че родата на Кирето туитва , ретуитва и т.н. ...тия хора ми се видяха доста интелигентни и с осанка ,така че ........... фенове , какво ли няма да направят ...

изчезвам ,до след филма ...умирам от кеф ....

# 259
  • София
1/10 да беше взел характера на героя си, грешка нямаше да има.  Crossing Arms

# 260
К.С си беше върха  Mr. Green

# 261
Беше най-якия пич  Mr. Green

# 262
  • Керодиспансера
Може ли някой да ми преразкаже за какво иде реч тук, че не съм на ти с руския.  Praynig Praynig
На Керем баба му пише, че те също не са доволни от тази ситуация, Керем съжалява ,че всичко е излязло извън контрол, досега тоя човек не му е създавал неприятности, но много го е разтроило, че е използвана снимка от сериала .Ханде е много мило момиче, но си има  приятел и с Керем са само чок аркадаши  Heart Eyes

# 263

Но пък  К.Б не пропускаше да каже , че няма нищо общо с героя си и не е като него  , да не се заблудим случайно  Joy Joy Joy Joy Joy

# 264
  Дейзи,ето:

някакъв фен написал на бабата на Керем следното:
    Скъпа бабо,не мога да търпя тези новини,трябва да спасим Керем от тази ужасия.Керем е влюбен в Ханде и се стопява пред очите ни и аз не мога да понеса това.

Бабата отговаря:

Изразявайте мнението си,не мълчете,ние също сме недоволни от тази ситуация и се надяваме
всичко да свърши скоро.
  Той  съжалява "приятелката"  че за да стане тя знаменитост,прави всичко тихичко/задкулисно/
 С този човек той в началото нямаше проблеми но е удивен от последните събития и е много недоволен. И това,което най-много го разстрои беше публикацията на снимка от сериала.

Ханде е много мило момиче,но тя си има приятел....с Керем те са само много близки приятели,не го изживявай толкова.

# 265
  • У Диспансера ...♥♥♥

Но пък  К.Б не пропускаше да каже , че няма нищо общо с героя си и не е като него  , да не се заблудим случайно  Joy Joy Joy Joy Joy
Еми не е поне, като Чаатай, като Емир, беше същия, а сега бил, като Яман, то бива, бива да лъжеш, ама това е извън пътя  ooooh!

# 266
  • Керодиспансера

Той много неща каза ,които после се оказаха ,че едно говори, а друго върши, че просто не знам на кое да му вярваме - на думите или на действията  Mr. Green newsm78
Както Зейнеп каза _"Не вярвам на това ,което чувам, а на това ,което виждам"

# 267

Цепеше мрака... Просто мъж мечта....

# 268
Търпеливо чакам К.Б да заснеме видео как си излива кофа с лед върху главата  Peace Нали винаги е с гражданска позиция. Това е хит по света в момента  Peace

# 269
И аз гледам Гордост и предразсъдъци -после ще се върна пак при вас Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт