Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 764
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
# 421
якшамлар къзлар Насълсън Бен иим ... Laughing

Ходих да бягам с мъжо и той взе че си навехна крака и сега вече наистина не знам мъж ли съм ...жена ли съм  #Crazy #Crazy #Crazy

Но ще се справя .....
На Дейзи да пожелая приятна почивка , ако почива , а ако е по работа спорна такава
На Галето лека нощ ............. а на обичайните заподозрени ...купон тази вечер

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 422
В фб пише, че героят на КБ освен жените щял да обича парите и харченето им с жените
Мисля, че добре ще се справим с ролята,стиг сценариат да е ок
Но при този вид на КБ от последната снимка, чудя се какво да си мисля....уморен,уморен и накрая отегчен
Кате бързо да оздравявате, добре се справяш с турският език, можеш още обаче

# 423
  • У Диспансера ...♥♥♥
И на мен ми се вижда, като изцеден за фреш, Кирето  Mr. Green

# 424
Еми то нормално, всеки ден да се събуждаш и това да ти се озъби. Човека изглежда и в стрес  Stop Mr. Green

# 425
В фб пише, че героят на КБ освен жените щял да обича парите и харченето им с жените
Мисля, че добре ще се справим с ролята,стиг сценариат да е ок
Но при този вид на КБ от последната снимка, чудя се какво да си мисля....уморен,уморен и накрая отегчен
Кате бързо да оздравявате, добре се справяш с турският език, можеш още обаче

Лени според мен Керем много лесно ще се справи с тази роля ,че тя за него е създадена ... само дано да не обърка и тук реал със сет Като излезе от сета  да не  продължи с харченето на пари и  ходенето жените , щот той така си е свикнал от първия сериал .... Joy Joy Joy Joy Joy
Тешекюлрал , беним Лени ....мъжо ще се оправи ,не е толкова зле ама трябва да ограничи движението 3 дни и сметни .....като Спиди гонзалес съм ...даже преди малко му викам да си вземи звънче и така да ме вика ....

# 426
ей..,влюбих се в тази песничка  Heart Eyes
Поздрав  Mr. Green Hug Hug Hug

# 427

Тешекюлрал , беним Лени ....мъжо ще се оправи ,не е толкова зле ама трябва да ограничи движението 3 дни и сметни .....като Спиди гонзалес съм ...даже преди малко му викам да си вземи звънче и така да ме вика ....
[/quote]
 Joy Joy Joy Joy

Катеееее стига де, от де ги вадиш такива

# 428
Eмиии така ще изглежда Керемджим - уморен, отегчен, в стрес ...
Аз от всички негови снимки дето съм ги видяла, очите му светят само до Ханде като е, включая снимките и извън сетовете. Все едно с Ямур ли, с Береджик ли к'ва беше, хич да не са били Ханкер, това е. Как пък на една снимка с Ханде не изглежда отегчен? Нека си отрича колкото си иска, и пред себе си дори, хах, още не се е осъзнал  Peace

# 429

Жестока е тази певица ... Hug Hug

Лени ще ми пусниш ли песента на  онова сладкото момченце .....пясък , вълни ,сърф ...аз и ти плажа ...Керемчи минава и толкова ми се обърква главата , че нахлуват думи  от всички езици ,който знам и такива ,който не знам ..и пъкъл няма да мога да обеля , ще го карам на членоразделни звуци и ще те бутам по лакътя , щот няма да знам как да ти кажа ...че съм чок шашърда  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 430

Жестока е тази певица ... Hug Hug

Лени ще ми пусниш ли песента на  онова сладкото момченце .....пясък , вълни ,сърф ...аз и ти плажа ...Керемчи минава и толкова ми се обърква главата , че нахлуват думи  от всички езици ,който знам и такива ,който не знам ..и пъкъл няма да мога да обеля , ще го карам на членоразделни звуци и ще те бутам по лакътя , щот няма да знам как да ти кажа ...че съм чок шашърда  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кате,какви ги мътиш брее ? Само ме размиваш тук  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 431

Joy Joy Joy Joy

Катеееее стига де, от де ги вадиш такива

[/quote]

пак съм объркала благодаря и си мълчиш ...ще ме поправяш ......добре ,че сама си правя проверки ...виж правилното  -  тешекюрлер , а пък аз какво съм написала .....не спасяем случай съм  ooooh! ooooh! ooooh!

# 432

Илинче ,знаеш ли какво разбрах от тази песен ...... newsm78

........... на момичето и е трудно сабах ,когато гюнеша изгрее и й е много зор .......И аз съм така , когато стоя да 3 часа в темата и сабах , не мога да стана и гюнеша и на мен ми пречи .. приличаме си с тази красавица  Hug Hug Hug Hug

# 433
   Аз сама да си се поздравя , щот монолога си върви .... Joy Joy Joy Joy
Ей за тази песен си мислех ......

# 434
Катеее   Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт