Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 603
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Керодиспансера

smile3518 smile3518 smile3518

# 572
  • Керодиспансера
Хубавото ни ,но глупаво момче  Mr. Green Heart Eyes

# 573
# 574
  • Керодиспансера

# 575
  • Керодиспансера
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 576
# 577

Ели, страхотен клип  Peace А тази мелодия е една от най-въздействащите според мен, разбиваща просто  Heart Eyes

Лил, тези снимки на Ханде нови ли са? Май съм ги виждала преди време, или поне със същата приятелка  newsm78

Гледам ШМ-то вече се пече, седим и чакаме  Thinking Всъщност съм доста любопитна, да не кажа нетърпелива, ама щото още ме е яд за ГБ, не си го признавам  Laughing

P.S. Нещо от РД-то на Фарах не изскочи ли  Thinking

# 578

Ели, страхотен клип  Peace А тази мелодия е една от най-въздействащите според мен, разбиваща просто  Heart Eyes

Лил, тези снимки на Ханде нови ли са? Май съм ги виждала преди време, или поне със същата приятелка  newsm78

Гледам ШМ-то вече се пече, седим и чакаме  Thinking Всъщност съм доста любопитна, да не кажа нетърпелива, ама щото още ме е яд за ГБ, не си го признавам  Laughing

P.S. Нещо от РД-то на Фарах не изскочи ли  Thinking
Не знам дали са нови, ама мисля, че това е една от най-добрите приятелки на Ханде, имат много снимки заедно.  Peace

# 579
  • Керодиспансера
Ева, гледала ли си  Езел  newsm78 Страхотен сериал - различен, с много добра игра , с много силни моменти, с вътрешна  борба на героите между чувства ,желание за отмъщение и любов, която прощава и надмогва всичко,но ..... с лош край  Mr. Green

# 580
Много сте мълчаливи днес  Laughing

# 581
  • Керодиспансера
Hande‘nin dizisi henüz belli değil ajansı görüşmelerin devam ettiğini söylüyor. Kerem‘in dizisinin -Şeref Meselesi‘nin- çekimleri 25 Ağustosta-Pazartesi- başlayacaklar.

Да не би сега да преговарят ХД да участва в ШМ  newsm78

# 582
  • Керодиспансера
  Тери  Hug Hug чакаме от засада някоя снимка на Зъбла  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 583
  • Керодиспансера
Бабче  Hug Hug виждам те на балкона  Naughty видя ли фрагмана на черешките  newsm78

# 584
Ку-ку,ето ме и мен  Mr. Green

И аз не съм гледала 54,ама и не мисля скоро да го сторя...страх лозе пази  Whistling Whistling Whistling

Днес много ми хареса една мисъл  Wink веднага я свързах с Ханкер и си помислих,че понякога е много по-добре с даден човек да си останете приятели,отколкото да сте по-близки.
Скрит текст:
"Защото смели са онези, които вземат решенията си със страх, които, задавайки си въпроса дали постъпват правилно или грешно, страдат от всичко, което правят. Но въпреки това действат. Действат, защото вярват в чудеса! Който се опитва да притежава едно цвете, ще види как красотата му увяхва. Но който просто съзерцава цветето в полето, ще го има завинаги! Защото то ще е свързано със залеза, с мириса на мокра пръст и с облаците на хоризонта. Любовта е свобода!!!
Никой не може да притежава залез, който наблюдава, никой не може да притежава дъждовния следобед, когато дъжда бие в прозорците. Или мига, в който си се чувствал прекрасно, защото ти е било достатъчно да помълчиш с някого…, или вълшебния миг, в който вълните се разбиват в скалата. Никой не може да притежава най-красивите неща на земята. Но може да ги познава и обича!... "
Паулу Коелю

Има черешово фрагманче ли...ей сега ще го изгледам  Party

Общи условия

Активация на акаунт