Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 282

• 47 938
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Мартичка  Hug Hug Hug
Благодаря за хубавото разсънване!
От мен:
Скрит текст:

# 586

Аlbena1968   Two Hearts  най-официално те каня да "скочиш от балкончето"  при нас !
Я, ни виж какви сме приказливи  newsm03
Имаме си и други силно положителни  качества, които предполагам си забелязала вече  newsm03

Първото и най- важното е, че харесваме твореца и актьора Енгин Акюрек  txtloves

Миранда  Two Hearts  къде се "губиш" ?  Хайде, че остана една седмица   до старта на втори сезон !!! "Няма време !!! " " Да се събираме вече !!!"
Днес явно само реклами ми се въртят в ума / то ще е от "гинко билобата"  Joy Joy Joy /

# 587
След това приятно клипче-неповторимия Керим.

Какво е наложило съвместната продукция на компаниите за КРА.
Дали и при други сериали се е случвало това, или нашият е пионер.

# 588
  • Пловдив

Марта, досега промо трейлър сън, не съм срещала.

# 589
Марта  Hug Hug Hug
Аз постоянно съм тук! Чета и мисля! Може би коментирам по-малко, но с началото на сезона и това ще се промени сигурно Simple Smile Искрено се надявам след 03.09.2014 в темата настроението да е винаги страхотно, всички да сме много доволни от това, което виждаме и да ни е супер приятно в компанията на Енгин  Wink
P.S. Аз не съм забравила, че трябваше с теб и Мариянка сега да сме в Истанбул Simple Smile Правих списък Simple Smile Но май няма да стане (Ти правиш ремонт и не ти е до пътешествия Simple Smile )

# 590

Sea Of Love

Хармония  Two Hearts всички са незабравими !

Низипли, Мустафа, Керим, Тек, Йомер  - мъже които няма да забравим, защото това не са просто персонажи. Те живеят свой собствен живот  "даден" им от този който ни ги е представил и е вложил сърцето и душата си в тях ! 

Миранда  Joy Joy Joy  забравила съм !!!  ooooh! Той "ремонта" свърши, ама тръстиката си чака ...  Догодина, догодина ! Joy Joy Joy

Мариянка  Two Hearts супер !!! Спокойна съм ...

# 591

Оригинално ! Пожелания за хубав и успешен ден!

# 592

Мартичка, благодаря за Sea of love!
Аз съм в някакъв странен период - почти не гледам клипчета  Confused

# 593
С най-искрени пожелания, Девойки - за хубав, слънчев и позитивен ден

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=832128220160631&set= … 715608&type=1

Явно не мога да си се справя с техниката, но пожеланието си остава с пълна сила.... Hug Hug

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 11:14 от PaulaSS

# 594
  • Пловдив

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/2014/08/27/sinyora-benimle-evlenir-misin

От днес:
"Синьора, ще се омъжите ли за мен?
Амбициозният сериал по АТВ "Мръсни пари и любов", ни подготвя изненади за новия сезон. Два промоционални клипа на сериала бяха излъчени по АТВ. Във въведението: Енгин Акюрек в ролята на Йомер, Туба Бюйюкюстюн в образа на Елиф, с направеното предложение за брак, предизвика голям интерес.
ЙОМЕР "АРЕСТУВАН"
Бяха показани сцени, придружени с любовната песен "Дай ми ръцете си". Йомер направи предложение на Елиф: "Бихте ли се омъжили за мен синьорина?".
Голямо впечатление на зрителите направи и следващият промоционален клип: Еркан Джан в ролята на Таййар, се оказа, че е в сътрудничество с брата на Йомер - Хюсейн. Всички зрители останаха изненадани - Хюсейн арестува брат си Йомер и тези сцени имаха голямо отражение в социалните медии.
Таййар в атака
През новия сезон, ще бъдем силно впечатлени от намесата на злодея Таййар (Еркан Джан) и как ще се отрази това в живота на Йомер и Елиф."

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 11:25 от mariana51

# 595
С най-искрени пожелания, Девойки - за хубав, слънчев и позитивен ден

Явно не мога да си се справя с техниката, но пожеланието си остава с пълна сила.... Hug Hug

Паула  Two Hearts  появи се и ти !!! Разбрахме пожеланието ...  newsm03
"Връщам" ти в четворен Йомер ...

Милка  Two Hearts

Скрит текст:
От днес:
Амбициозният сериал по АТВ "Мръсни пари и любов", ни подготвя изненади за новия сезон. Два промоционални клипа на сериала бяха излъчени по АТВ. Във въведението: Енгин Акюрек в ролята на Йомер, Туба Бюйюкюстюн в образа на Елиф, с направеното предложение за брак, предизвика голям интерес.
ЙОМЕР "АРЕСТУВАН"
Бяха показани сцени, придружени с любовната песен "Дай ми ръцете си". Йомер направи предложение на Елиф: "Бихте ли се омъжили за мен синьорина?".
Голямо впечатление на зрителите направи и следващият промоционален клип: Еркан Джан в ролята на Таййар, се оказа че е в сътрудничество с брата на Йомер - Хюсейн. Всички зрители останаха изненадани - Хюсейн арестува брат си Йомер и тези сцени имаха голямо отражение в социалните медии.
Таййар в атака
През новия сезон, ще бъдем силно впечатлени от намесата на злодея Таййар (Еркан Джан) и как ще се отрази това в живота на Йомер и Елиф."
[/b]

Мариянка  Two Heartsняма съмнение очаква ни интересно продължение на историята ...

# 596

От днес:
ЙОМЕР "АРЕСТУВАН"
Голямо впечатление на зрителите направи и следващият промоционален клип: Еркан Джан в ролята на Таййар, се оказа, че е в сътрудничество с брата на Йомер - Хюсейн. Всички зрители останаха изненадани - Хюсейн арестува брат си Йомер и тези сцени имаха голямо отражение в социалните медии.
Таййар в атака

Марта  Hug newsm51 Благодаря за разбирането и за съпричастността Peace

Но не мога още да влеза в час с това издевателство над душата на този прекрасен
наш си - - комисар.....
Какво ли му готвят и запържват още тези сценаристки????? newsm78 newsm78

# 597

хубаво,даже много
Паула,напълно ти съчувствам,минах през тези перипетии.Да видим докога.

# 598

Марта  Hug newsm51 Благодаря за разбирането и за съпричастността Peace

Но не мога още да влеза в час с това издевателство над душата на този прекрасен
наш си - - комисар.....
Какво ли му готвят и запържват още тези сценаристки????? newsm78 newsm78

Въобще не ме притесняват с издевателствата  над комисаря ...  Колкото повече драма - толкова повече ще видим от талантливото превъплъщение на Енгин !
Надявам се и затова да  си е избрал този сценарий.

# 599
  • Пловдив

http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisinde-romantik-e … tter#.U_2dmMWSxD4

И тук днес сме отразени:
"Романтично предложение за брак в "Мръсни пари и любов"."
..............
Другото в статията е същото  като в тази от в-к "Сабах".

Скрит текст:
Напусна ни великият български поет - Валери Петров. Поклон!

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 12:20 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт