Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 282

• 47 938
  • 727
  •   1
Отговори
# 660

Ако Йомер ще сключва сделка с държавата, то ще е след арестуването му.И в този ред на мисли, дали няма да е в 14 серия. newsm78
Искам да не гадая, но не знам как да се спра.

# 661
  • Пловдив

harmonia_dd, и аз съм на същата вълна. Но дали ще е в 14 епизод... Очаквам продължение от финалната 13 серия: реакцията на Йомер; ареста на Метин; Танер в затвора; Пънар на яхтата; смъртта на Зеррин-погребение; реакциите на Аслъ; Али и Таййяр; евентуалната поява на лелята; залавянето на Хатидже.... и още и още. Няма да имаме окончателно затваряне на някоя линия. Сезонът е пред нас.

# 662

Да, наистина предстоят тези отговори.
Ще видим как СЦ са замислили представянето.
Една подсказка няма да е зле.

# 663
А аз си мисля,че причината Хюсеин да се старае толкова да преместят Йомер в Истанбул е може би пак с користи цели-по-лесно да го манипулира, контролира и елиминира. Като капак  Йомер споделя абсолютно всичко с братчето си,което е "готово на всичко за да го зщити".

Лелята ще дойде на погребението.

# 664
  • София
Здравейте Wink
ATV днес анонсира този фрагман като фрагман към 14 епизод newsm78
http://www.atv.com.tr/webtv/kara-para-ask/fragman

# 665
Привет.
Цитат
ATV днес анонсира този фрагман като фрагман към 14 епизод newsm78
Ъхъ. Аз предположих вече - погребение, годеж и арест - 3 в 1 са ни подготвили. Дрехите, в които е облечен Йомер на кораба и когато го арестуват, са едни и същи, затова така си мисля.

# 666

Енгин ви гледа с един мил,топъл и умен поглед.

# 667

Скрит текст:
Komet, трогната съм.
Скрит текст:
При мен кафето винаги е навреме,защото пия непрекъснато.

Колко е готин тук!!!!!  newsm53

Ако и двата трейлъра са за 14 епизод, ще е доста интересно, но нали казаха, че Елиф заминава в Рим, за да се откъсне от смъртта на майка си?  newsm78

Една приятелка определи Йомер с брада като "млад муджахидин в добро настроение"

Защо на първа страница няма фрагманите? Вчера ги търсих и не намерих линк - щото не се знае дали са към 14 еп ли?

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 14:23 от дива-ойка

# 668

Най-необяснимото за мен е, отношението на Хюсеин към малкото братче и няма скоро май, да получим отговор...

# 669
  • Пловдив

Скрит текст:
Komet, трогната съм.
Скрит текст:
При мен кафето винаги е навреме,защото пия непрекъснато.

Колко е готин тук!!!!!  newsm53

Ако и двата трейлъра са за 14 епизод, ще е доста интересно, но нали казаха, че Елиф заминава в Рим, за да се откъсне от смъртта на майка си?  newsm78

Една приятелка определи Йомер с брада като "млад муджахидин в добро настроение"

Защо на първа страница няма фрагманите? Вчера ги търсих и не намерих линк - щото не се знае дали са към 14 еп ли?

Как да ги няма. Те са в плейлист - въртиш и намираш този трейлър, който ти трябва. Ето линка:

https://docs.google.com/presentation/d/1gyXOMNV5PBpW94VxvB9iSvA3 … resent#slide=id.p

# 670
А.... вярно, аз не търся на български и затова не съм ги намерила  hahaha

# 671
  • Пловдив

Зад кадър:
""Мръсни пари и любов", днес снимат на гара Haydarpaşa."
Скрит текст:
The KPA Team is shooting now at Haydarpaşa station

# 672

Много добре изглежда комисар Йомер.

# 673
  • Пловдив

Оттук, нататък...

# 674

В живота радостта и щастието винаги са малко. Затова  са и толкова ценни.

Момичета  Two Hearts толкова ме зарадвахте с оценката си за сутрешния ми спойлер, че чак ми стана неудобно  Embarassed Дори съм  замислила  да ви върна жеста  като ви изненадам с нещо за новия сезон ...  newsm03

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 18:42 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт