Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 282

• 47 938
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Успешен и усмихнат ден.

Напомням, че ни напомнят.

# 706

Добро утро мили момичета! wavey

Привет Марианка, те хубаво ни напомнят, въпреки,
че не сме забравили за 3 септември, ами на тях кой да напомни, че ни дължат трейлъри. Grinning Grinning Grinning
Дано днес ни пуснат нещо. То няма да си изясним какво да очакваме, ама все пак да се
ориентираме малко.

Лек, успешен и усмихнат ден на всички.    newsm51

# 707
Здравейте,

Лек и приятен петъчен ден!
Дано пуснат някакви новини за нас ATV.

# 708
Добро утро!
Може би двата трейлъра си бяха за 14 епизод?!

# 709
  • Пловдив

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

За колекционерите - качествени снимки в голям размер.

# 710

Привет на ранобудната компания !  Two Hearts

Бях ви обещала изненада, тъй като всички сте много мили и ме трогвате винаги, когато ви поднеса нещо от сърце.

Предлагам ви днес докато чакате трейлър, новини и снимки ...

Скрит текст:
Да си изпиете сутрешното кафе на Етъра в Мотковото кафене / вижда се и  шекерджийската работилница /

Предложението е кафе, бяло сладко и вода. Цигарите си ги носите вие ...

# 711

С този колаж искам да си пожелая във втория сезон комисарят да се вгледа преди всичко в себе си и да прозре какво точно му пречи да открие фалша и лицемерието,които са го оплели в гнусната си паяжина,да свали най-после пердето, да си отвори широко очите  и да започне да разплита сложния пъзел на реалния живот.
Хубав ден на всички момичета в темата.

# 712
Ай, Мартичка, благодаря за хубавото кафе Simple Smile

# 713

Миранда  Two Hearts радвам се,че ти харесва !

Относно въпроса ти -  не мисля, че трейлърите са за 14 серия, защото  пишеше на тях - "сезон" т.е през втори сезон / не се знае обаче кога точно / ще има - предложение за брак към Елиф и арест на Йомер. Два факта.

Между другото бяха "обещали" - три трейлъра ! Може би третия ще е към самата серия. Ами подсказка за сезона, за серията ... кога ?

То сериалът почва дето се казва - те си мълчат като "ком.нист на разпит" ooooh!

# 714
  • Пловдив

Миранда  Two Hearts радвам се,че ти харесва !

Относно въпроса ти -  не мисля, че трейлърите са за 14 серия, защото  пишеше на тях - "сезон" т.е през втори сезон / не се знае обаче кога точно / ще има - предложение за брак към Елиф и арест на Йомер. Два факта.

Между другото бяха "обещали" - три трейлъра ! Може би третия ще е към самата серия. Ами подсказка за сезона, за серията ... кога ?

То сериалът почва дето се казва - те си мълчат като "ком.нист на разпит" ooooh!

Спокойно, ще има. Я да си припомним кога излизаха трейлърите за новата/следваща серия. В сряда - онлайн, събота, неделя и понеделник - дни за трейлъри към очаквана нова серия. А понякога и веднага след финала на онлайна, пускаха трейлър.
................
Ето и в туитър непрекъснато ги атакуват/особено г-н Али:
"Да се надяваме, че днес може вече да пуснете трейлър към 14 епизод на "Мръсни пари и любов".
[/i]
Скрит текст:
İnşallah bugün #KaraParaAşk 14.bölüm fragmanını yayınlarsınız artık @ali_ademir
....................
"Остават 4 дни до сериала, всъщност и снимки от 14 епизод да публикувате днес..."
[/i]
Скрит текст:
Hatta eliniz değmişken 14.bölüm fotoğrafları da yayınlansın bugünü de saymazsak 4 gün kaldı diziye #KaraParaAşk @ali_ademir

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 11:09 от mariana51

# 715

Привет на ранобудната компания !  Two Hearts

Бях ви обещала изненада, тъй като всички сте много мили и ме трогвате винаги, когато ви поднеса нещо от сърце.

Предлагам ви днес докато чакате трейлър, новини и снимки ...

Скрит текст:
Да си изпиете сутрешното кафе на Етъра в Мотковото кафене / вижда се и  шекерджийската работилница /

Предложението е кафе, бяло сладко и вода. Цигарите си ги носите вие ...

[/spoiler
Благодаря! Освен красотите на Етъра най ми хареса кафето. Вземам си от него, а
бялото сладко ще хапна, когато пак посетя това райско кътче.  newsm51

# 716

Иха, очакванията се засилват Simple Smile Публиката си иска своето. Аз също се учудвам кой трей за кой епизод/сезон е. Предполагам, че до сряда ще има още 2 трейлъра, има време. А и снимки трябва да сложат.

Само за едно съжалявам - на 3 септ съм на море и не знам дали ще имам нет, за да гледам филма. На телефона ми не се зарежда, ще ви чета коментарите, освен...  Tired

# 717
# 718
  • Пловдив

Какъв копнеж се чете в очите му.

# 719

Без Керим не може. На Йомер така са му офъкали косата,че стърчи на всички посоки.

Общи условия

Активация на акаунт