Изборът на партньор може да донесе здраве или смърт.

• 4 484
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
Изключителна тема в бг.мама, която е свързана с поставената от мен тема. На който му е интересно нека да отдели само 5 минутки, ако не сте попадали досега на нея.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791755.0;topicrefid=4

Разбира се, че сме попадали.
Ще се изненадаш какво сме и какво не сме.
О, навярно вече си се изненадал!
Точно тази тема ме задържа тук. Може пък и Вие да се изненадате там с нещо от мен  Wink

# 16
  • София
Прекрасния разказ за дядо ти? Много, изключително силно ме трогна, защото същият беше татко. Hug

Ако съумееш да влезеш в тона и ритъма на форума- сигурна съм, че взаимно ще се изненадаме Wink

# 17
Изборът на партньор може да донесе само здраве и добри емоции. Почне ли да тегне, хората са го измислили.

# 18
Прекрасния разказ за дядо ти? Много, изключително силно ме трогна, защото същият беше татко. Hug

Ако съумееш да влезеш в тона и ритъма на форума- сигурна съм, че взаимно ще се изненадаме Wink
Вече съм изненадан! С теб си пиша по често отколкото със сестра ми, а и се грижиш страстно за форумната ми репутация съвсем на добра воля ...  Simple Smile

# 19
  • София

Вече съм изненадан! С теб си пиша по често отколкото със сестра ми, а и се грижиш страстно за форумната ми репутация съвсем на добра воля ...  Simple Smile

И аз си пиша по-често с теб, отколкото с брат ми.

Но, да внеса лека корекция:
Благодаря. Хонорарът на първо число.
Приемам качествено бяло вино, качествено бяло вино и качествено бяло вино.
И в резюме, 300 страници описание на Канон 650D

# 20

И аз си пиша по-често с теб, отколкото с брат ми.

Но, да внеса лека корекция:
Благодаря. Хонорарът на първо число.
Приемам качествено бяло вино, качествено бяло вино и качествено бяло вино.
И в резюме, 300 страници описание на Канон 650D
Смени негативния PR с позитивен, това ще те доближи съвсем скоро до даровете на Дионисий.

# 21
Скъпи дами,
имам честта да Ви поканя да бъдете пионери и да оставите имената си в бъдещата културна история на страната ни.
Но нека започна с кратко въведение.
Познавате от екрана Чарли Чаплин, Уди Алън, писателя Чарлз Буковски и много, много други, все хора известни с таланта си, но природата не е била така снизходителна от към външност. Въпреки това, тези господа са известни с безброй любовни подвизи. Но как?
Това се дължи на факта, че успеха на мъжа е силен афродизиак за нежната половина на човечеството. И това всички го знаем и взамно му се наслаждаваме.

Скъпи дами, имам честта да Ви съобщя, че съм на крачка от успеха,

Вие, ползвателките на темите ми, получавате УНИКАЛНИЯТ ШАНС, преди всички останали, да изпитате в аванс моето благоразположение и да започнете да ме глезите, обсипвате с покани, писма, неприлично мили подаръци,  и още, и още ... преди да са започнали опашките.
Разбира се и после може, но ще Ви се наложи да чакате. А аз като един изискан и организиран джентълмен, уважаващ крехката същност и женственост, давам предимство на тези от Вас, които са надарени с усета и желанието да са първи.

P.s.
Безценен фактор е времето.
Сега имам повече време и мога да Ви обърна специално внимание, да вкарам нюанси, страст, креативност и да не се чувствате като на конвейр.
След време, съвсем скоро, като Ви налегне артрита, гарантирам, че спомена ще Ви топли, като ваучер с 50% намаление за процедури в Нареченски минерални бани. А там, полегнали на кошетката, докато Ви правят масаж с лечебна кал, за да се адаптирате към почвата, леко ще се усмихвате, като превъртате отново лентата със спомени назад.

Очаквам Ви!

P.s2
Нека бъдем благоразумни и да се възползват само дами преминали през ситото на 10-те Божи заповеди.

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 19:12 от bubulino

# 22
  • София
Наистина съжалявам за краткото време, което прекара тук.
Довиждане.

# 23
Довиждане.
Не ми вярваш, а аз още в началото ти споделих, че едно скорпи не търпи друго скорпи ... Wink

# 24
  • София
Довиждане.
Не ми вярваш, а аз още в началото ти споделих, че едно скорпи не търпи друго скорпи ... Wink

Не, съвсем не е това. След последният ти пост, времето ти изтече.

# 25
Довиждане.

Не, съвсем не е това. След последният ти пост, времето ти изтече.
Времето никога не спира да тече ... Този път ми повярвай!

# 26
  • София
Разбира се, че не спира. Но в този форум за теб -може и да спре.

# 27
Вие двамата, надскорпиончвате ли се? Laughing

# 28
Разбира се, че не спира. Но в този форум за теб -може и да спре.
Спазил съм всички правила на бг.мама.
Поствам теми, които предизвикват обществен интерес и са интересни виждам и на теб. Не публикувам реклами, не спамя, не коментирам негативно, нито обиждам. Опитвам се с чувство за хумор да излизам от валежа от нападки, негативни коментари, които неясно за мен не вникват в думите ми, темите или желанието за общуване.
Спирането на правата ми би нарушило договора ми на потребител!
Времето никога не спира да тече ...
Здравей отново!

# 29
  • София
Нима няма да правим списък на желаещите те съфорумки?

Общи условия

Активация на акаунт