Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 520
  • 795
  •   1
Отговори
# 390
Мами,някой знае ли кои лекари от АГ са оперирали родилката, която тези дни се бори за живота си и и преливаха доста плазма вече обаче в реанимацията на Окръжна? Благодаря!:(

# 391
Здравейте, Дами!

Ще ми е нужна вашата помощ, тъй като съм нова в форума и най-важното ще бъда една бъдеща майка.

Питането ми към вас е имате ли наблюдения относно гинеколозите в Сити Клиник Варна, визирам специално д-р Василка Кирчева? Понеже ще ми се наложи да си избера читав доктор, който да следи бременността ми и ако е възможно дори и да поеме раждането.

Ще съм Ви много благодарна ако укажете съдействие!

Поздрави,
Ирена Станкова  Heart Eyes

# 392
Искам да попитам някой от вас има ли впечатление от Галина Кирова (кабинета и е зад общината). Препоръчаха ми я и смятам да ми води ЖК, но нищо не откривам за нея в нета....
Жената е на възраст, обеснява всичко, внимателна е....но ми се иска да чуя мнени.

# 393
А някой посещавал ли е д-р ЮЛИЯ БЕЙЛЕРЯН от Майчин дом?

# 394
Имате ли впечатления от д-р Мария Ангелова от АГ? Работи ли със здравна каса?

# 395
Имате ли впечатления от д-р Мария Ангелова от АГ? Работи ли със здравна каса?

Мария Ангелова е страхотна, но работи само в АГ за съжаление Sad

# 396
  • Варна
Здравейте и аз да изкажа мнение,вся пак на някого би било полезно.Скоро ходих на преглед при Д-р Станислав Славчев в Окръжна,и съм много доволна от отношение към пациентите,много отзивчив и любезен. Peace

# 397
Здравейте, препоръчайте ми добър гинеколог по ЗК за преглед, не съм бременна. Благодаря!

# 398
  • Варна
Здравейте, препоръчайте ми добър гинеколог по ЗК за преглед, не съм бременна. Благодаря!
Аз останах доволна от Станислав Славчев в Окръжна,прегледа мина добре,внимателен и разбран ми се видя,дано да съм помогнала.

# 399
Здравейте, Дами!

Ще ми е нужна вашата помощ, тъй като съм нова в форума и най-важното ще бъда една бъдеща майка.

Питането ми към вас е имате ли наблюдения относно гинеколозите в Сити Клиник Варна, визирам специално д-р Василка Кирчева? Понеже ще ми се наложи да си избера читав доктор, който да следи бременността ми и ако е възможно дори и да поеме раждането.

Ще съм Ви много благодарна ако укажете съдействие!

Поздрави,
Ирена Станкова  Heart Eyes

Аз ходя при нея. Все още не съм бременна, но се надявам скоро да се случи. Добра и отзевчива е. Никога не е отказала да ме приеме. Има много бременни при нея и последния път когато ходих  имаше едно момиче, което го регистрира за ЖК и му обърна повече от 40 мин. внимание.

# 400
Здравейте Simple Smile Предстои ми раждане и съм избрала  АГ - Варна и д-р Барбаянев . Бих искала да разбера вашите мнения за този лекар ? Някой скоро раждал ли е при него и с какви впечатления сте? Благодаря Simple Smile

# 401
  • Варна
Момичета, препоръчайте ми добър лекар да ме прегледа. От близо два месеца нямам цикъл, а до сега не ми се е случвало такова нещо. Нямам никакви оплаквания, болки и т.н. Не съм и бременна (а имаше такава вероятност). За съжаление моят гинеколог се премести в София преди 2-3 години и оттогава не съм се преглеждала изобщо, защото не знам къде да отида Sad

# 402
Здравейте, момичета! В сряда влизам в 7-ми месец!
Изключително полезна информация давате. При д-р Ангелова от АГ съм била 2 пъти на профилактични прегледи преди да забременея - с много добри впечатления съм . Но за раждане не знам към кого да се ориентирам . Първият път се наложи да ме срежат, знам че е минало достатъчно време(7 години), но на 35 вече ме е страх да се пъна по естествен начин. Така че хвалбите и хубавите думи за Георгиев и Танев накланят везната към един от тях.

# 403
Аз препоръчвам Танев. Георгиев много взе да претупва в последно време.

# 404
Здраейте, момичета по-напред в темата видях, че споменавате д-р Ваня Кирилова. Може ли някоя от вас да ми каже къде преглежда и евентуално телефон да си запазя час. И като за резервен вариант координати на д р Каля Коева. Преди години бях ходила при Кирилова и бях страшно товарна, но после ми казаха, че е заминала. Много ще се радвам пак да ходя при нея. Разбира си от работата

Общи условия

Активация на акаунт