Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 511
  • 795
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Здраейте, момичета по-напред в темата видях, че споменавате д-р Ваня Кирилова. Може ли някоя от вас да ми каже къде преглежда и евентуално телефон да си запазя час. И като за резервен вариант координати на д р Каля Коева. Преди години бях ходила при Кирилова и бях страшно товарна, но после ми казаха, че е заминала. Много ще се радвам пак да ходя при нея. Разбира си от работата
Др. Кирилова преглежда в МЦ Ева на ул. Иван Вазов 16 тел.052 622900

# 406
Преди време зададох въпрос за доктор Николай Колев от окръжна, но ми изчезна интернета за около месец и не съм търсила да влизам от друго място. Благодаря на всички които са дали мнение!

# 407
  • Варна
Някакви отзиви за Евгения Георгиева ?

# 408
Днес бях на преглед при д-р Каля Коева в ДКЦ 5 по препоръка на друг лекар. Като първо посещение мога да кажа, че съм много доволна. Това, което ми бяха казали след раждането го видя и тя. При прегледа беше много внимателна, обяснява и е много мила. Дори ме гледа на два различни видеозона за да е сигурна, че всичко е ок. Там преглежда вторник, сряда и четвъртък. Някой знае ли дали работи на друго място?

# 409
знаете ли 45 дневния болничен безплатен ли трябва да бъде,защото досега си плащах по 10лв всеки месец за другите

# 410
  • Варна
знаете ли 45 дневния болничен безплатен ли трябва да бъде,защото досега си плащах по 10лв всеки месец за другите
Моите болнични бяха безплатни всичките , аз ползвах такива от 6-ия месец на бременността си ,никога не съм плащала за болничен , би трябвало и за теб да е така .

# 411
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Да, той е задължителен за издаване.

STARS_S, не винаги е така, особено, когато болничният е по желание на бременната, без реална причина...

# 412
Имате ли отзиви за д-р Красимира Желязкова?

# 413
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

На мен ми води ЖК, обяснява, показва, пряма е.Доволна съм  Peace
Плащат се видеозоните по 40лв, когато не са по здравна каса, а те по нея са само 2.

# 414
  • Варна
Аз също имам много добро впечатление от д-р Желязкова - изключителен професионалист, компетентна по много въпроси, които затрудняват много доктори, при които бях ходила преди. Много внимателна и изчерпателна в обясненията  Peace.

# 415
5 лв платих за 45 дневния болничен.

# 416

при кой лекар?

# 417
  • Варна

Да, той е задължителен за издаване.

STARS_S, не винаги е така, особено, когато болничният е по желание на бременната, без реална причина...

Може и така да е  Peace, но при мен нямаше причина и болничните си ми бяха абсолютно безплатни , даже лекарката която водеше консултацията ми , ме питаше дали искам  болничен още откакто се записах при нея ,  някъде към 3- 4 месец,  но аз отказвах , тъй като работата ми не е тежка и си работех докъм 6 месец .

# 418

при кой лекар?

Не е по здравна каса.

# 419
  • Варна
Знаете ли дали в МЦ Св. Анна освен Жеков и Славчев работят други свестни гинеколози? И за двамата свободните часове са след месец, а на мен ми трябва по-спешно Sad Не съм бременна.

Общи условия

Активация на акаунт