Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.10

• 26 871
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Мише  Hug Heart Eyes ,засега за тази дата се уговарят,но още не е потвърдено нищо,доколкото знам  Hug

Peace

# 31
# 32
  • В света на мечтите... ❤

Чеки да те гушна,че не съм те засичала много време  Hug Hug Hug

Такааа,настигнах ви,мисията изпълнена  sohappy   сега се отправям чабук,чабук в банята,че не можах да отида преди да съм изчела всичко,то тук е като лепяща лента,веднъж закачиш ли се,трудно се отлепваш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 33
За каква среща става въпрос  Thinking

# 34
Хелоу банда  Hug Heart Eyes

Имам новина - Взех си изпита по кормуванееееее  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
newsm08

Най-накрая, от третия път  Whistling Whistling Whistling
Сагата свърши най-после  newsm44 newsm44 newsm44

Данииии, хади бе, къзъм  Hug  Heart Eyes затъжихме се за теб. От няколко дни те издирваме под дърво и камък  Hug
Скрит текст:
Юхууу  wavey wavey wavey   Селям слънчица  Hug Hug Hug

Малко трудно ми вървят страниците,че ми се замъглиха очите от дима от стрелбите в старата тема  Crazy   ама ше се оправя  Mr. Green

Гушвам ви всички  Hug Hug Hug  и ви пращам цунки по муцинки  lovekiss lovekiss lovekiss
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А така, събрахме се  Peace
Скрит текст:
В жълтите вестници винаги пишат глупости и до колко са вярна не е сигурно.Така че на две снимки който са пуснати не мога да вярвам че ЯТ ходи с Керем.
Ще дойдете вие на това което ви казваме с Ирка, че ЯКер няма!

Бу, и аз така мисля  Peace ...отново  Hug Simple Smile
Скрит текст:
[quote author=Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus) link=topic=794976.msg28852133#msg28852133 date=1408528717
И пак ще кажа, не я оплаквайте Ханде, не умряла все пак. Не е задължително веднага да си намери проект, почива си момичето.Има си глава на раменете все пак. Ако иска ще работи, ако иска няма да работи.
[/quote]

Ехаааа, Тери, страхотно клипче. Беше ми много интересно - неслучайно явно ги сравняват с нашите слънца и им правят колажи - наистина двете двойки са еднакво харизматични и сякаш са родени един за друг!
 Аз изгледах сериала още миналата година, но никога не съм търсела нищо за връзката и отношенията на тези двамата. Само снимки на Иън имам в телефона  Crazy  Crazy  Crazy

Скрит текст:

P.S. Към Тери : Преди известно време беше постнала клип за Йън и Нина, може ли да го пуснеш пак, ако не те затруднявам, че не го намирам, а чок ми аресА  Hug

Този ли  Thinking

# 35
Тери Hug Heart Eyes
Е не ме забравяйте и аз искам да се видя с вас,все пак съм в Пловдив и ме устройва идеално.Дано на 20 да нямам ангажименти Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 36
  • Керодиспансера
Вени Hug Hug браво Hugчестито   bouquet желая ти безпроблемно шофиране и по-малко срещи с органите на КАТ Peace
Веси  Hug Hug Тери Hug Hug

# 37
Вени  Hug Честито и безаварийно каране   bouquet

# 38
Малко да се позабавляваме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 39
Вени,честито за курса,слънце  smile3501 newsm51 newsm51 newsm51  Пожелавам ти редовна практика,за да свикнеш бързо и безаварийно шофиране.

Аз имам книжка от 2009 г. ама така и не шофирам  Rolling Eyes ,докато карах курса за книжката севгилито ми даваше колата повече да карам,отколкото,след като взех книжката и аз затова и се отказах да карам  Joy  Едни ден като си купя някоя малка количка ще си я карам само аз  Grinning

# 40
И да си припомним  Peace

# 41
Вени честита книжка и безпроблемно каране. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 42
# 43

Е,браво и той се включи  smile3501

Да видим Кире ще направи ли и той нещо  Thinking  обикновено не подминава такива обществени инициативи  Thinking

# 44
Набързо хванах Wi-Fi и се записвам в новата тема, че после да не ви изгубя. Страхотна е станала.   bouquet  bouquet Вени - честита книжка. Дани - хошгялдиниз  Hug /не знам дали е правилно/. Гледам ще се събирате на моя РД и то в моя град - афферим.   Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт