Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.10

• 26 866
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Тери  Hug Hug За темата   bouquet  bouquet  bouquet Чок гюзел  Laughing
Тъкмо щях да питам Ханде ли е на снимката, и видях че си уточнила  Peace
Много красиви ръце има нашето гюзелимче, както и всичко останало  Hug Всеки неин жест е много изразителен, особено в комичните моменти, като ръкомаха  Joy страхотна е  Hug

Лилче, мерси за снимките, еми какво да кажа - с една дума - хармония  Hug

За всички момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug да не пропусна някоя, а не искам  Praynig

P.S. Към Тери : Преди известно време беше постнала клип за Йън и Нина, може ли да го пуснеш пак, ако не те затруднявам, че не го намирам, а чок ми аресА  Hug

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 15:20 от evanjelin

# 16
# 17
 И аз съм тууукк   Party

Териии ,много хубаво си спретнала темичката  Hug

# 18
  • Под Сините камъни
Кате ама много ще се радвам и с вас да се запознаем лично.Ако се съберем двете теми ще е супер яко.Колкото повече толкова повече както е казал Мечо Пух  Heart Eyes

# 19
# 20
  • В света на мечтите... ❤
Чеки да се разпиша и тук  Party Party Party

Тери,страОтно дворче пак си ни подредила,разкошшш направо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Отивам да си хвърля едно душче (без ЧМ,Кате  Naughty  Mr. Green )  И се връщам да наваксвам с предната тема,по-предната вече я смлях  Grinning

# 21
И аз съм тууукк   Party

Териии ,много хубаво си спретнала темичката  Hug

Ооо,Монче  Hug Hug Hug  не съм те засичала много време  Heart Eyes

Как е малкия Клаус  Heart Eyes

# 22
Ханде е много готина.

# 23
Я ми кажете КБ ли рисува толкова хубаво?  Mr. Green

# 24

P.S. Към Тери : Преди известно време беше постнала клип за Йън и Нина, може ли да го пуснеш пак, ако не те затруднявам, че не го намирам, а чок ми аресА  Hug

Този ли  Thinking

Теро  Heart Eyes Hug Heart Eyes

За Ники ще се караме, аз много си я харесвам нея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И за Джансу ще се караме  #Cussing out Mr. Green

# 25
Ку-ку  Mr. Green

Не се карайте,бийте се,че по-тихо  box hahaha hahaha hahaha  Whistling

Среща си спретвате гледам,браво,браво  Hug Hug Hug

# 26
# 27
  • София
Срещата на 20.09.14 ли е?

# 28

Мише  Hug Heart Eyes ,засега за тази дата се уговарят,но още не е потвърдено нищо,доколкото знам  Hug

# 29
Нещичко от предната тема,че аз нали наваксвам  Grinning

Много ми хареса тази мисъл,Ани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ку-ку,ето ме и мен  Mr. Green

И аз не съм гледала 54,ама и не мисля скоро да го сторя...страх лозе пази  Whistling Whistling Whistling

Днес много ми хареса една мисъл  Wink веднага я свързах с Ханкер и си помислих,че понякога е много по-добре с даден човек да си останете приятели,отколкото да сте по-близки.
Скрит текст:
"Защото смели са онези, които вземат решенията си със страх, които, задавайки си въпроса дали постъпват правилно или грешно, страдат от всичко, което правят. Но въпреки това действат. Действат, защото вярват в чудеса! Който се опитва да притежава едно цвете, ще види как красотата му увяхва. Но който просто съзерцава цветето в полето, ще го има завинаги! Защото то ще е свързано със залеза, с мириса на мокра пръст и с облаците на хоризонта. Любовта е свобода!!!
Никой не може да притежава залез, който наблюдава, никой не може да притежава дъждовния следобед, когато дъжда бие в прозорците. Или мига, в който си се чувствал прекрасно, защото ти е било достатъчно да помълчиш с някого…, или вълшебния миг, в който вълните се разбиват в скалата. Никой не може да притежава най-красивите неща на земята. Но може да ги познава и обича!... "
Паулу Коелю

Има черешово фрагманче ли...ей сега ще го изгледам  Party

Общи условия

Активация на акаунт