проблем с приятелката ми

• 1 254
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте не разбирам много но!
Изникна следния проблем. Приятелката ми е на 16г. и 4 дни преди да дойде месечния и цикъл правихме секс без презерватив и беше мн усобен уж не съм свършил в нея но имам леки притеснения. Цикъла и трябваше да дойде в понеделник но закъсня и снощи каза че не можела да заспи от някаква болка в яйчниците някаква тъпа продължителна болка според нея и започвам да се притеснявам че е забременяла! Не искам да и провалям живота по този начин! Моля ви кажете ми тази болка нещо нормално ли е има ли причина да се притеснявам и какво да правя защото се побърквам вече :/

# 1
Здравейте!

При полов контакт 4 дни преди очакваната дата за менструация, вероятността за настъпване на бременност е минимална, но не е изключена.
По принцип причините за закъснение на менструалния цикъл могат да бъдат от най-различно естество - бременност, хормонален дисбаланс, задържан фоликул и др. Каквато и да е причината за закъснението, е необходимо да се предприемат съответните мерки.
Съветваме Ви Вашата приятелка да посети лекар акушер-гинеколог за преглед и консултация с цел установяване причините за закъснение на менструацията.

Поздрави,
Екип на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Общи условия

Активация на акаунт