Преотстъпвате ли спалнята си, когато имате гости?

• 15 141
  • 197
  •   1
Отговори
# 75
аха, изнасяш се с кат дрехи, хахаха, егати тъпизъма.
Аз имам динамично ежедневие и често се случва сутрин да избера спешно друг кат дрехи. Сако, едно-друго. Не е като да нахлузиш анцуга.

# 76
Аз пък не разбирам защо въобще да си преотстъпвам спалнята?! Обожавам да ми идват гости, но спалнята си е мястото, където аз спя, за гостите имам диван в хола. Ако аз ида някъде на гости и някой ми предложи да спя в спалнята му, никога не бих приела. Така смятам, че спалнята е мястото, където спят домакините. Другото е криворазбрано гостоприемство и ми иде прекалено.  Peace

# 77
Аз имам динамично ежедневие и често се случва сутрин да избера спешно друг кат дрехи. Сако, едно-друго. Не е като да нахлузиш анцуга.
Динамично? Да не би да тичаш да се блъскаш на ескалатора? Simple Smile

# 78
Предполагам преотстъпването е задари по-голямо удобство на гостите  Peace
Но аз пък за сметка на гости не бих си преобърнала режима и подредбата на къщата, за да се почувствам гост в дома си.

Не бих се зарадвала някой да ми звънне и да ме информира, че идва на гости ей така. Аз лично не бих поканила доброволно гости с преспиване също

# 79
Предполагам преотстъпването е задари по-голямо удобство на гостите  Peace

Именно.
 Ако си имаш гостна стая, разбира се, нямаш такива дилеми, как ще си вземеш гащите Rolling Eyes

Другото е криворазбрано гостоприемство и ми иде прекалено.  Peace

Криворазбрано, колко да е криворазбрано. Ако другият вариант е да им разпъна походно легло в коридора, или диван в преходния хол в който всички ще им минават над главата, смятай, че ще ги сложа на спалнята.
 Аз не обичам нито гъчканица, нито Аврамов дом, но някои роднини в нужда или много близки приятели се е налагало да подслоняваме понякога.
 Така да поканя хора за удоволствие с преспиване също не бих направила именно поради липса на достатъчно пространство.
 Но пък като момиче съм посетила сигурно цяла България именно на гости на състуденти, приятели - винаги са ме посрещали прекрасно хората.

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 10:45 от Iris04

# 80
Не отстъпваме спалнята , нито бихме приели да спим на нечия - това е интимното пространство на домакините и е грозно да навлизаш в него . Предложих на родителите ми да я ползват , когато бяха на гости , а ние на ваканция - те не приеха по същите причини.

# 81
Като знам как голяма част от двойките правят секс по метода Пай се  и като знам колко ми е развито въображението, ще виждам биологичен материал навсякъде  Joy
Не бих спала в чужда спалня доброволно

# 82
Остави тази работа like smoke , това е супер гнусноо ... Още не съм си изпила лафето

# 83
    А в хотел не ви е гнусно, макар че там са правили повече хора секс и кой знае къде има биологичен материал Laughing

# 84
Динамично? Да не би да тичаш да се блъскаш на ескалатора? Simple Smile

Под динамично, имах предвид, че се случва да променям типа облекло.
Това означава да съм сутрин с едно, следобед с друго облечен, или да сменя намисленото облекло с друго по някаква причина. Т.е. нужно е да имам достъп не до кат дрехи, а до гардероба си. Няма как да изнеса целия си гардероб.

# 85
   А в хотел не ви е гнусно, макар че там са правили повече хора секс и кой знае къде има биологичен материал Laughing

Сега коментираме друго, не хотелите  Laughing

# 86
Абе ако ти спят в спалнята а на другата сутрин си на работа - не ви ли идва на идея да речете на гостите - настанявайте се удобно, но за съжаление утре ставам в 7 за работа и сигурно ще ви събудя като влизам в спалнята за дрехи. Или нещо от сорта, което да подскаже на гостите да са станали и те по това време, за да не притесняват домакините.

# 87

Отказвам да повярвам, че има мъж, който сутрин се преоблича по няколко пъти, и затова му трябва гардероба в спалнята. Laughing

# 88
То и аз не се преобличам по няколко пъти сутрин, но отварям чекмеджета и вратички по няколко пъти - веднъж за гащи, втори път - за чорапи, трети път за гримове, четвърти - за дрехи и т.н. Мъжът ми същото, само без гримовете. Дори да не съм разбудила гостите, като пусна сешоара, със сигурност ще се разбудят. Така ни е организирано ежедневието, че не е удобно за никой гостите да са в спалнята, не знам защо тези доводи да са смешни. Да не говорим, че като изляза от банята, спалнята е мястото, където се обличам, не си влача дрехите в банята.

# 89
Считате ли за нормално да отстъпите спалнята си на гости, които ще пренощуват във вас 1-2 нощи?
Уточнение: В апартамента има възможност да се спи на диван, който се разпъва на спалня, както и голямо двойно надуваемо легло. При какви обстоятелства считате, че това е приемливо?
При никакви . Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт