На море в Гърция 2014 - X

• 60 787
  • 778
  •   1
Отговори
# 90
  • В полето, под тепето.
Надниквам в темата, с надежда някой да се включи от Касандра.
Другата седмица потегляме натам, дано няма поражения и трусовете да спрат бързо. Praynig

# 91
  • София
Важното е, че няма жертви и поражения.
Теси, споко, Гърция по принцип си е земетръсен район  Peace

# 92
  • София
Надниквам в темата, с надежда някой да се включи от Касандра.
Другата седмица потегляме натам, дано няма поражения и трусовете да спрат бързо. Praynig

Спокойно! Строителството им е съобразено с честите земетресения. И сградите са ниски. При земетресения от 5-та степен всичко е наред.  Wink През май бяхме в Каламици (Ситония) при земетресения над 6-та степен. При първото отвсякъде се чуха възклицания, които бяха от изненадата. След това всичко продължи по старому. Никой не се впечатли от това, което става.  Laughing Единствените "поражения", които видяхме бяха тук-там паднали единични камъни на пътя. И до няколко часа ги бяха разчистили.

# 93
  • София
Аз съм на Халкидики. Няма никаква паника с това земетресение, не се притеснявайте изобщо!  Никой въобще не го отрази Simple Smile

# 94
Записвам се, въпреки, че приключих с морето за тази година.
Много моля запътилите се за Лимнос за подробни разкази с подробности и много снимки, като се завърнат. 
Хубаво време желая на всички.

# 95
Записвам се, въпреки, че приключих с морето за тази година.
Много моля запътилите се за Лимнос за подробни разкази с подробности и много снимки, като се завърнат. 
Хубаво време желая на всички.

И аз същото  Peace

# 96
някой към ставрос или аспровалта  ще пътува ли на 30,08

Ние  Hug

Ние пътувам със служебен автомобил , мъжът ми има пълномощно да го кара , но не е преведено , на какъв език трябва да се преведе - английски става ли?

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 17:49 от бобчото

# 97
Нас днес ни разтресе в Геракини. Най-странното е,че сънувах през нощта земетресение. Не съм слушала нищо къде е бил епицентърът, но не беше силен трус при нас.
Последните дни обикаляхме околността и да кажа ако някой се е запътил към Метаморфозис, плажът и морето са много кофти. Навсякъде е пълно с камъни и водата е мътна от вълните. Спомням си, че миналата година на връщане от Сарти, минахме да разгледаме градчето и плажа и даже го бяхме набелязали за тази година. Тогава изобщо нямаше този камънак. Дали морето го носи, не знам.
Иначе в Геракини почти пусти плажове, кристална вода, на места има камъни, на места не.

# 98
  • Пловдив
Имаме предплатени билети за ферибот, но не съм принтирала потвърждението, само с референтния номер и личната ми карта дали ще стане получаването на билетите или да притичвам да принтирам?  Thinking

# 99
Почивахме в хотел "Теоклитос" в Миродато, близо до Авдира. Хотелът не отговаря на предложената в интернет оферта.http://xanthi.holiday-in-greece.net/myrodatou/myrodatou_hotels.html. Няма интернет, топла вода има само около обяд, телевизорът е на стайна антена, хладилникът е в коридора. Таверната е на високи цени. Собственичката знае български, оставя "закачливи" бележки по стените какво не трябва да държиш в хладилника.
Плажът е невероятен, но този хотел не ви го препоръчвам.

# 100
  • София
pernato, кой е плажът там? В района май няма много предлагане на хотели..жалко за глупостите с които сте се сблъскали  Peace

# 101
ей пишете ли пишете  Joy
Благодаря за предложенията, но вече дори се върнахме с малкия от Хисаря и честно казано много добре ми се отрази да се поглезя в спа-то след цялата лятно-работна лудница напоследък  Grinning....та не се ядосвам, че не успях да се организирам за гръцко моренце  Wink ..........но наистина си изпросих отпуск ....почти на майтап  Grinning....в четвъртък - от петък ...и нямах много време за организиране ...трябваше бързо да изчезна надалече преди шефа да е размислил  Mr. Green
Морето догодина ....така, че чакам тепърва още разкази и впечатления и събирам идеи ....
Теди чакам да поразкажеш за Скиатос  Praynig......Мои приятели се върнаха от Скопелос тези дни направо влюбени и са ми обещали да разказват подробно .....а на мен винаги са ми били интересни двата острова.....
То всъщност още някоя от девойките беше отскачала до Скиатос от Евия .....съжалявам не помня кой беше ....но ще се радвам на няколко реда с впечатления  newsm78

# 102
  • София
2К, палите догодина колата и към Скиатос-Скопелос, чудесен island hopping  Wink

Звънче май ходиха до Скиатос и беше много впечатлена  Simple Smile

Малко снимки от тазгодишната Евия:
https://www.flickr.com/photos/117372387@N03/14814119530/in/set-72157646728728392

# 103
  • Стара Загора
Здравейте на всички! Решихме със семейството ми да направим едно гръцко море по-наблизо но се двоумим между  Александрополис и Кавала. Искаме хубав плаж и семпъл хотел.Имате ли представа къде да потърся и бихте ли ме насочили.За първи път ще сме в Гърция и много ми се ще да впечатля мъж ми:Simple SmileSimple Smile Забравих да уточня, че става въпрос за средата на другата седмица.

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 00:41 от babytat

# 104
  • София
babytat, трудно ще намериш хубаво място за другата седмица  Peace За Александруполис не мога да дам отзиви, но през майските празници бяхме за една нощувка в този хотел. Не е претенциозен, но е на брега на морето и беше изключително чист (не знам дали защото сме били в началото на сезона или по принцип си е така). Плажът беше хубав, само да кажа, че ние като бяхме там, нямаше толкова много чадъри, колкото са по снимката, а само десетина  Laughing Иначе е на няколко километра до Кавала и таверната е с много готина тераса с гледка към морето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт