,ние сме по добре. Влади играе сега тук, подскача даже и ритка както обикновено. Според мен вече му е минало
. Вчера хапна даже малко пюренце на обяд.Кръстева аз също съм за едно кафенце. Мога да убия човек за едно кафе сега
.С килцата аз мисля съм добре, обаче тоз корем няма прибираме и това си е. Верно не правя никакви упражнения, но пък и така хич да не иска да се прибере ми е странно. Явно ще трябва да почна да намирам малко време и да правя коремни, че явно от само себе си няа да се прибере.
sunny:*kiss и ние бяхме с такова ако по миналата седмица и ни одложиха ваксината.
Давах му еспумизан и пробиотик, но честно казано го оправих (пресякох) със затопляне на коремчето. Аз си имам тук едни възглавнички дето затоплям и му слагам на коремчето. Така докато го кърмех му сложих 2 поредни затоплени на коремчето, той заспа и си остана с нея и после вече край зелено ако.
Виж с нещо пробвай днес да го затоплиш и ще се оправи, дай и пробиотик и еспумизан и непременно кажи на ЛЛ утре за акото.
лек ден от нас. Мисля малко да излезем ние днес.

И да ви питам – някоя от вас случаааайно да живее в Своге или да ходи от време на време?