С песен и игри се захранват ФЕВРУАРЧЕТАТА ни! - 5 тема

• 28 285
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • София
здравейте  Hug,
ние сме по добре. Влади играе сега тук, подскача даже и ритка както обикновено. Според мен вече му е минало Simple Smile. Вчера хапна даже малко пюренце на обяд.

Кръстева аз също съм за едно кафенце. Мога да убия човек за едно кафе сега  Joy.

С килцата аз мисля съм добре, обаче тоз корем няма прибираме и това си е. Верно не правя никакви упражнения, но пък и така хич да не иска да се прибере ми е странно. Явно ще трябва да почна да намирам малко време и да правя коремни, че явно от само себе си няа да се прибере.

sunny:*kiss и ние бяхме  с такова ако по миналата седмица и ни одложиха ваксината.
Давах му еспумизан и пробиотик, но честно казано го оправих (пресякох) със затопляне на коремчето. Аз си имам тук едни възглавнички дето затоплям и му слагам на коремчето. Така докато го кърмех му сложих 2 поредни затоплени на коремчето, той заспа и си остана с нея и после вече край зелено ако.
Виж с нещо пробвай днес да го затоплиш и ще се оправи, дай и пробиотик и еспумизан и непременно кажи на ЛЛ утре за акото.

лек ден от нас. Мисля малко да излезем ние днес.

# 256
Ето го и нашия бебешки кът:

А пък как сме се научили да крещим -лелеле малеее
 Joy

# 257
Момичетааааа, колко много сте изписали!  Hug

Феичка, точно като теб сме - Рали се научи да пие вода и затова предприех даването на сок. Simple Smile Много ясно, че водата си е най-важната течност, аз нямаше и да дам сок, ако не бях видяла точно този, дето е само от плодове, и то био. Simple Smile При това беше намален. Wink
Иначе като каза, си спомних за гроздето, че е казвала лекарката да не бързаме с него, но пък това е само сок, а и аз няма да се справя да направя така гроздето, без люспи, без семки...

ana.ana, съгласна съм с това за соковете по принцип, но пък някои плодове не мога да ги въведа, онзи ден взех сок, в който има шипка, защото сама не мога да се справя с този плод, а всичко, което иначе съм виждала по рафтовете, има добавена захар.  newsm11

Елефтеееерия, много ви се радвам! Ние от около два месеца сме пльоснали един кръгъл червен килим на пода в хола (диванът ни е ъглов и е екстра между двете части). Определено супер много се занимава с всичките играчки. Е, сега като лази, вече не се застоява като преди, но пак е супер. Simple Smile Иначе имаме абсолютно същата активна гимнастика, но Рали много-много не ѝ се радва...  newsm78

Копчелино, ние имаме една мнооого ниска възглавничка, но е подарък от лелята и не знам марката. Добре му е на детето, според мен. Иначе като имаш кърма, за какво да дохранваш?! И аз не го разбирам това.

Нели, много сте прекрасни!   bouquet

Стели – и вие! :*

За мамите, които споделиха за кг-те - аз съм на режим с упражнения, освен че рано сутрин като стана пия към 600 мл вода. И аз не мога да преживея качването на тия пусти кг. В деветия месец бях едва 8 кг качила, а сега вместо да съм си като преди, съм едва 3 кг надолу от тези 8, та ми е мъка. За да не спамя тук, който се интересува, може да ми пише ЛС и ще пиша с какви домашни тренировки действам.  newsm39

Съни, и на нас ни се белеят две големи точки на долното венче, така че чакаме и ние зъбки. Според мен със сигурност това си е признак. Simple Smile

Много ми е приятно с вас, мацки, да знаете!  Hug Страшно ми хареса коментарът на Кръстева – лошите майки са си в друга тема!  Naughty

Сега да ви кажа нещо друго покрай нас – местим се от София в Своге. Двамата с мъжа ми работим в една и съща фирма, но той е локализиран в Своге и тъй като му удължиха договора с една година, решихме да се преместим, че иначе почти не се виждаме, като пътува всеки ден.
Та сега ни предстоят емоции  newsm75 wash newsm71 Heart Eyes И да ви питам – някоя от вас случаааайно да живее в Своге или да ходи от време на време?  Thinking

Прекрасен ден на всички ви!  Hug

# 258
Привет от нас отново
Ние се прибрахме най-сетне.
Взехме си столче за хранене днес и гърне. Гърненцето няма да ви го снимам, но ето го Мони в столчето и първото хранене в него Flutter
http://prikachi.com/images.php?images/804/7594804F.jpg

# 259
Стели, много хубаво сте се заиграли, а детският ви кът е страхотен Heart Eyes

Кръстева, много яко столче Heart Eyes Със здраве да си го ползвате HugАма много сте дълги, като гледам до къде са му крачетата Shocked Ние ще сме толкова около предучилищната Laughing, да е жив и здрав сладура, ама ще стане бая висок Hug

Sahasrara, на теб може би ти е кофти, че се местиш, но аз искрено ти завиждам, с кеф бих се преместила в по-малък град. Всеки друг град, който и да е, е много по-спокоен от София Whistling
Не че Своге е много далече, но в момента, в който излезеш от Сф и се усеща едно спокойствие... Heart Eyes

Дидката, дано се оправите бързо, аман от тези вируси вече Hug

Съни, по-добре сподели с педи за акото. А само бананче ли е яла? Нещо броколи, спанак, друго зелено? newsm78

И да ви питам, давали ли сте на бебоците бял морков? Ходих до любимия ми магазин за бебешки манджи и продавачката ми го препоръча. Каза, че нямал нищо общо с обикновения морков, а бил по-лекичък, по-полезен и безобиден дори и от пащърнака newsm78 Взех 2 пюрета, но реших да  ви питам, че нямам спомен някоя мама да е казвала, че го дава Thinking

# 260
Елеферия, всъщност аз много се радвам, че се местим. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Може би не е проличало от начина на изразяване. Много си харесвам София, особено това, че сме в центъра и всичко ни е близо, но за отглеждане на малко дете Своге ще е приказка! Simple Smile
Благодаря много за окуражаването!  Hug

# 261
И аз оцених малкия град. До преди 2 години живеех в Бургас и ако някой ми бе казал, че ще живея в малък град като Ямбол нямаше да му повярвам, но сега ми е ок. Спокойствие, няма трафик, няма задръстване - свикнах, че и ми е по добре.
Иначе Elefteria  Heart Eyes малкия ще е изцяло на баща си, той е висок и малкия от сега си е дълъг. 7 месеца - 76см как е  Whistling  Hug
Ама нека де, аз много харесвам високи мъже bowuu

# 262
Здравейте момичета

За сока - аз не давам, тук не се препоръчва и засега само вода, не пие много но и давам често. Инъче си харесва пюретата особено зеленчука и млякото много не го иска. Наложи се да и заместя и 3-то хранене защото тотално отказа млякото и сега имаме 3 пъти мляко и 3 пъти твърда храна .... голямо диване  Wink

Ние и двете също бяхме болни, настинка и тя се оправи така - за сополите капех сребърна вода или сребърна вода с лайка, мажех гърдите с евкалиптов бебешки крем за затопляне и понеже тук няма вит С, купих сок от някаква бразилска череша който е 100% натурален в малко шишенце и бъкан с вит С .... та се оправи и се надявам повече да не настива ... ама то с това променливо време при нас  newsm78

Хубавата новина е че ММ направи детската, най-после е готова, няма да слагаме мебели само ще играе там засега ето и снимка, много съм щастлива остана само да и залепя лепенка на мечо Пух  Simple Smile
При вас какви са плановете за детски или детски кът, споделете идейки, с какво постилате ...

http://prikachi.com/images.php?images/352/7595352E.jpg

# 263
  • NE
Стели Прекрасен кът си има бебка. Hug
Кръстева Баскетболист ще си го правите Мони. Heart Eyes Честито столче, със здраве да си го ползвате. Hug
Елефтерия Белият морков е ново пюре на Hipp. И аз взех да пробваме.
Sahasrara Ние също живеем в малък град и ми е много хубаво и спокойно. Hug А и най-хубавото е че ще сте заедно с таткото. Hug
Гери Ако искаш пробвайте чистото пюре пуешко на Hipp. Вили го обожава. Peace
sunny:*kiss И храненето е до време. Когато му дойде времето ще хапвате нормално. Убедена съм, че си е до момент в който детето трябва да е готово. Hug
theHellgirl Бързо се оправяйте със Софи. Hug Честита детска стая. Много щастливи моменти да имате в нея.  bouquet Липсвахте ми. Hug

Добре сме и почнахме да хапваме истинки. Давам си и обедното пюре и кашата. Grinning
А забравих да кажа, че сок категорично отказва, но вода не отказва никога и ме устройва идеално.

# 264
theHellgirl, много хубаво местенце си имате!  Hug
Ние сме постлали с обикновен, но плътен килим, от ИКЕА го взехме. ТрЕска си детето главата от време на време, но му е мекичко.  Joy

# 265
толЗдравейте момичета Simple Smile

Ние втори ден хапваме попарка на закуска, но нещо не може да ни стане любима като пюрето или кашата. Вчера и кисел и правих с домашни праскови и си го хапна с кеф Simple SmileЮ

Съни Благодаря за милите думи   bouquet

Кръстева Да си ползвате столчето с кеф, че ние от време на време не щем да седим много в него  Laughing
Sahasrara И ние сме в малък град и ни е добре, даже като имаме възможност отскачаме и до село и там ни е още по-добре Simple Smile

Много хубави кътчета си имате всички Simple Smile

Ох момичета днес ми е доста напрегнато, правиха операция на майка, всичко е минало добре, но притеснението е огромно  Praynig

Хубав ден от нас  Hug

# 266
nelli90Hug-ки, всичко да е наред с мама!

# 267
  • Varna
Здравейте момичета!
Чудни детски кътчета и детски стаи! И столчето на Мони!   bouquet
Изв, че чак днес ви отразявам, но вчера се чувствах като парцал- зъб, цикъл и болно гърло- 3в1, едвам изкарах деня. Днес съм мааалко по-добре, ама нали мама почивен ден няма- та се мобилизирах и стегнах, че детенце си иска своето.
Хайде и ние в групата на захранените с попара. Учуди се на първата лъжичка, ама нали е празен тумбака и бързо излапа каквото бях приготвила. Утре пак. Само да питам, колко сухара слагате? Чудя се да не се престарая и да "презобя" детето Joy, че той Боби май няма спирка, колкото и да дам все отваря уста. А на площадката, ако започнат да хранят друго дете и чуе ли се лопане на бурканчета, милия, прав ще се изправи да не изтърве чуждата манджа.  Joy
А, и друго- мисля да дам варена глава целина? Някой нещо по въпроса?
Хайде засега това от нас! Слънце и усмивки за всички!

# 268
ta4i74  Heart Eyes - хихи няма страшно. Аз му слагам 3 сухарчета + сиренце колкото 1 кибритена кутийка + масълце на върха на ножа. Днес вече всичкото Laughing Много съм доволна.
Радвам се, че и вие сте я започнали Flutter така няма да съм сама  Laughing

# 269
Здравейте ,момичета-въпрос към ядящите попарка:пасирате ли я?защото имам 2-3 мами около мен те нищо не пасират.Само мачкат с вилица.А ми се струва че моята дрисличка ще се задави
А да ви се оплача и аь.От днес съм с хрема кихане,ама яко кихам -чак си удряк главата в пода,и изобщо много ми е накриво.Таткото беше така допреди 2-3 дни,а оо днес и аз.Че и баткото.Назобахме се с разни илачи,пък да видим  дали ще се пресечем.Айде до после

Общи условия

Активация на акаунт