"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 19 233
  • 149
  •   1
Отговори
# 30
Изчакай още два дни и направи пак тест , дано този път е положителен , може и кръвен момичетата тук така препоръчват. Успех  Praynig
Скрит текст:
Да не те разочаровам , но на мен когато трябва да ми идва предния ден леко ми зацапва , като бяло течение , но леко кафеникаво , по-това разбирам , че ще ми дойде 

# 31
Здравейте, я и аз пак да попитам Simple Smile  така - последна дата е 03.08.2014, около 26,7,8 дена ми е цикъла ( напоследък все варира в този интервал), бях писала преди няколко дена ,че имам странни усещания и сега мога по-добре да ги категоризирам - към 24,25.08  започна да ми придърпва ниско долу като на 26.08 си беше направо като все едно ще ми дойде всеки момент, но някак си по-умерено ( попринцип не ме боли дни преди да ми дойде) и 2,3 дена имах ужасна болка в  кръста ниско долу.. направо имаше моменти като мръдна и така силно ме срязва....и така до днес - днес нищо... като чисто нова съм - нито кръст , нито корем, нито яйчници... само гърдите ми са по-големи ( но не бих казала нещо свръх  Laughing)  но не ме болят грам, а по принцип те за разлика от яйчниците си ме болят преди да ми дойде, стават напрегнати и болезнени,  а сега само са се уголемили, даже на мъжа ми му направи впечатление  Wink...
Какво мислите ? Имам ли шансове? (не)чакам в събота уж да ми дойде...

# 32
Шанс винаги има.

# 33
velvety, с теб май сме под пара последните две седмици. На мен днес са ми някакси по меки гърдите, но пак ме болят. Аз наистина ще си чакам защото ми писна да ходя по доктори и всичките като им кажа че теста е отрицателен и те ами да изчакаме още малко. Ок до сега все ми е идвало. Може и сега така да се получи, но пък вчера купих три теста. единия Престо вече даде отрицателен резултат, но го направих вечерта. Сега ще изчакам още някой ден, но мине ли 36-ти ден, а това е най-дългия ми цикъл  до сега, а това след 4 дни и все още няма МЦ, тогава кръвен тест.

# 34
Под пара сме да.. но и аз май ще си го чакам в събта, другия месец ще видим...много странно сега и гърдите ми спаднаха вече даже нямам и обичайните пмс- вчера големи- днес пак малки... това организма ма човек не може да го разбереш 😊

# 35
Ами аз вече не съм за темата от днес - М. А и за мен лично по-добре.

# 36
Момичета какво мислите по следните неща, които ми се случиха ..
снощи - цяла нощ не съм спала, ужасни болки в корема , както като ми идва и тъй като съм в период , който си чакам вече си сложих превръзка, за да ми е спокойно.. цяла нощ казвам ви болки ужасни , а реално не ми идва. Винаги, когато ме боли така е защото ми и тече в същото време, а сега - нищо. Сутринта съвсем незабележими капчици кафеникави по превръзката, сега вече 3, 4 часа, от както съм в движение по превръзка отново нищо, като ходя до тоалетната обаче по хартията остават розови следи   newsm78... ужасно странно се чувствам.. дали до довечера ще се засили и ще стане като хората или ще спре изцяло.... не знам вече какво да мисля..  не търся симптоми, но се чувствам като разглобена - не съм на себе си... вече ще откача  Sad какво мислите ?
ПС: пропуснах да спомена , че преди да си легна правихме любов.. и обикновено това си предизвиква цикъл и още същата нощ ми идва... за разлика от вчера. Моля ви кажете ми нещо, че полудявам сама съм и откачам

# 37
възможно е да е така наречената имплантация. Стискам палци да е имплантирано успешно! Hug

# 38
Аз бях така миналия месец с страхотни болки , леко зацапване два дни и накрая ми дойде както трябва , аз си го обяснявам с това , че миналия месец пиех всеки ден витамин С по 500 мг , а той забавя цикъла , ти пиеш ли някакви витамини ? Дано не ти дойде все пак  Praynig

# 39
Не, не пия витамини в момента... но вече  си мисля, че е просто началото на цикъла ми с по-остри болки Sad
Благодаря ви ! Надявам се другия месец да имаме повече късмет... за този 90 % просто си ми идва .... newsm45

# 40
Успех за другия месец   Hug

# 41
Никога не съм предполагала, че ще пиша в такава тема. Смятам, че се образовам достатъчно, а и уж познавам тялото си, но ето че то ме изненадва понякога.
Последна М. беше на 27.07, трябваше да ми дойде на 22.08. средната ми продължителност е 26дни, с редки изключения, като 2 дни по-рано или максимум 3 дни закъснение, като последната/ на 27.07, която беше предшествана от кошмарно твърди гърди и безумно болезнени зърна. Към днешна дата имам 9 дни закъснение, без никакви симптоми, освен че ми се полягва, а като се изправя ми се вие свят, ям някои необичайни за мен храни, като запържени мръвки и тестени кексчета. Гърдите ми не са подути, така поне ми се струва, не са и болезнени, но имам леки болки, като иглички ниско долу, отдясно, отляво или централно, редуват се. Правих тест Presto на 6 ден от закъснението, с първата урина, отрицателен беше. Тази сутрин се събудих в 5ч, но пропуснах първата урина, затова отложих новия тест за утре, ако и той е "-", ще ходя на кръвен, а после при ЛК за направление за гинеколог, евентуално. Не се пазим с ЛМ. Имах зацапване този месец на 19 и 20 ден, но пък имах такова и предния месец на 15 и 16 ден, по принцип нямам зацапване, само тези два месеца и веднъж преди 3-4г. Не следя ову или темп. Правим секс, когато искаме, без напрягане. Страх ме е най-вече от извънматочна, затова се притеснявам от закъснението, ако е нормално е добре дошло, други месеци съм имала далеч повече симптоми, през периода на ПМС: болки ниско долу, болезнени и подути гърди, позиви за повръщане, болки в кръста, понякога пък никакви симптоми, освен болки в кръста... Започнах за всеки случай фолиева киселина.
Мисълта ми беше, дали е имало някой с подобни симптоми или по-точно липса на такива и читав положителен резултат?

пп. Станала съм много милозлива от известно време, може би 20-тина дни. Laughing

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 09:11 от goddess

# 42
И при извънматочна бременността тестът показва наличие на таква. Но тогава има и кървене, както и болка, които при теб явно липсват. Според мен не си бременна, предвид отрицателните тестове, но надеждата умира последна. И определено трябва да посетиш лекар възможно най-скоро.

# 43
Годес, радвам се да те видя тук! Hug
Не се притеснявай на този етап за извънматочна, защото при такава тестовете показват положителен резултат и после от там идват проблемите.
И аз смятам, че трябва да отидеш на лекар, дори преди да правиш кръвен тест. Прави още един тестоще днес, няма никакво значение, че не е с първа урина /9 дни закъснение е много и ще отбележи винаги, ако има бременност, аз хващам моите още преди всякакво закъснение/. Ако е положителен ще се похвалиш, ако ли си запиши час и виж какво става. Успех и дано имаш повод за голяма радост! Heart Eyes Hug  bouquet

# 44
kle0patra   bouquet, нямам кървене, да. Четох и аз, че трябва да има такова, но ме е страх да не се появи. Втория тест ще направя утре сутрин. Не се вманиачавам, но утре ще отида със сигурност на лекар, ако теста е отрицателен, защото не ми е нормално това закъснение.  Rolling Eyes

Денси Hug, не бързай да се радваш Laughing. Аз съм търпелива, ще изчакам до утре. Пия ужасно много вода през деня, затова не виждам смисъл да го правя сега, а и няма май аптека наблизо за нов, за утре сутрин. Четох из разни стари теми, че понякога тия тестове отчитат едва след две седмици, затова не се напъвам. Така или иначе сме решили, каквото такова. Wink

Имам един аборт преди 19г. и това което помня е, че нямах никакви симптоми до средата на 2 месец, освен липсата на М., а после само гърдите ми започнаха да растат и качих около 1-2кг. Сега и теглото си не следя.  С това моето ПМС, отдавна съм спряла да се вглеждам в себе си, освен ако не е нещо необичайно, като въпросното зацапване. Whistling Доколкото ми е известно, нямам и някакво заболяване, кисти или разни такива, но пък никога не е късно да изскочи нещо. Последното ми посещение беше преди 10мес. за обичайната цитонамазка и лекаря ми заяви, че съм била необичайно чиста, каквото и да означава това.
За кръвен тест си мисля, защото не искам да ме бъркат, ако случайно съм бременна или е задължително? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт