Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 464
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Владееееееееееееееееееееее , страхотна си бе слънце и страхотна  тема ...

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Озан ми е любимец и все повече ми допада .... много е артистичен и наистина е луд в добрия смисъл на думата  Hug Hug Hug

# 16
Кате, и аз като теб само Зейкери гледам  Hug
13 епизод - много любимо също как се кефеше Керем, като каза гледачката на Зейно, че само си мисли, че обича Глистака  Laughing Laughing Laughing

# 17
  • Керодиспансера
Дайте снимка да видим лудия,че не ми се отваря инстаграма, моля ви  Praynig

И на мен 13 и 15 серия са ми едни от любимите  Heart Eyes

# 18
Скачам и аз в темичката  Hug

Иииии...цветя за домакина   bouquet

# 19

Влади ,   много е хубаво всичко !

А   Озан кърти  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 20
  • Керодиспансера
Ева, тия гащи нови ли са  newsm78 сега видях, че се прелива кадрите- мнооого хубави  Heart Eyes

# 21
# 22
 От кой епизод почваме даа гледаме... Simple Smile newsm78 newsm78 newsm78

Радвам се, че ви харесва Simple Smile) Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Да си я изпишем, без много ядове  ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 23
От който епизод кажете от него започвам.

# 24
Защо млъкнахте, да не мислите пожелание за Зъбатка hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 25
От който епизод кажете от него започвам.
+ 1  Peace
Аз в момента съм на 4-ти, но ако кажете, веднага се местя  Laughing
Ели, срам не срам ще си призная, че ги взех от гифчетата на една от предните теми  Blush И на мен много ми харесват, то всички със Зейкер де  Hug

# 26
Кате, и аз като теб само Зейкери гледам  Hug
13 епизод - много любимо също как се кефеше Керем, като каза гледачката на Зейно, че само си мисли, че обича Глистака  Laughing Laughing Laughing

Да , ама бях забравила ,че Керем и Мелис ..........се целуват на края .. ooooh! Отиде ми кефа ...сега трябва да гледам друга серия ....................... с удоволствие ще го направя ...отивам на тази в планината мисля ,че беше 25 ---там много ме кефи разговора между Джан и Керем и после между Ханде и Керем ..................пък и няма шанс онова да се появи от някъде

# 27
 Tова съм аз  като разбера, че има  Ханкер

# 28
Когато видим  Ханкерска снимка

# 29
 И пак  като разбера , че има ХАНКЕР

Общи условия

Активация на акаунт