Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 449
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • Керодиспансера
Дани Hug в оригинала Тонио още в първа серия обърна една мома в кухнята, че и си я нагласи да му е удобно  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 736
# 737
  • В света на мечтите... ❤
Дани Hug в оригинала Тонио още в първа серия обърна една мома в кухнята, че и си я нагласи да му е удобно  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Е,значи имаме надежда и повод да потриваме доволно ръчички  smile3508 smile3508 smile3508

# 738
# 739
# 740
Здравейте, банда  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Почнах да ви чета, ама да се обадя,че съм тук - още два часа от работното време имам  Wink

Цитат
Например , има идеи и мисли, които и аз не приемам и не споделям. Предпочитам / избирам да не ги следвам, а не да игнорирам съществуването им чрез ненавист и злоба. Предпочитам / избирам да не ги коментирам / обсъждам, и използвам енергията си да мисля за хората, които обичам. Наистина живота така е по-хубав приятелю. И без това, защо да се занимаваш с нещо, което не харесваш ? Колко е лесно от клавиатурата , без да знаеш, без да разбираш да съдиш някого.. не разбирам тази странна злоба/омраза , която хората изповядват към някого когото не познават. По-лесно е да отделям времето си за хората , които обичам и уважавам, и затова настроението ми е наред, и вие не задушавайте енергията си с омраза, насочете я към хората, които обичате и вижте как всичко ще бъде прекрасно

Много правилни думи на Ханде! С всеки изминал ден харесвам все повече добротата и към хората,независимо кои са те.  Peace

Като се замисля и тук при нас е така...понякога имам чувството,че съм в тема Анти Ят или Антизъбла,защото поредни страници са пълни само с негативи за нея. Тя не заслужава това внимание,ако няма за какво да се пише по-добре да си споделяме Ханкерски клипове,отколкото да повтаряме сумати страници само с емотикони.  Peace Всеки сам решава какво да пише,аз споделям моето мнение.  Peace Hug

Ани  Hug +1 ..и за твоето мнение и за това на Ханде.
Аз също смятам, че всеки човек трябва да е внимателен с това накъде отправя енергията си и върху какво се съсредоточава.
Гушки за всички слънца  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 741

Общи условия

Активация на акаунт