Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 455
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Под Сините камъни
Ани новината е че ЯТ беше в болница на връз РД-то си.Имала киста на яйчника
Айде аз ставам да се приготвям за тръстиката  ooooh!

# 676
Добро утро  Hug
Вече не ме изненадват харесвания на Кирето.  Tired Всеки си знае за себе си.  Peace

# 677
Гюнайдъъън   Heart Eyes
Галя  Hug Тери  Hug Пепи  Hug Лени  Hug Лил  Hug Ани  Hug Романтиче  Hug
Желая ви усмихната и успешна нова седмица   bouquet

Снощиии беше лудница в темата, то писане, то чудо  Laughing Не мога да си публикувам коментара сума време ии така един връз друг я карахме цяла вечер  Laughing

за БУ, ако се появи : Относно новосформираните двойки в сериалите!
Бу, то е ясно, че и преди са се залюбвали главен с второстепенен, мисълта ми беше насочена повече към това, имало ли е преди такива истерии, масови бойкоти, всенародна /международна/ Омраза , всенародна /международна/ Обич и прочее от този сорт  Peace

# 678
  • София
Здравейте  Hug Hug Hug

Идвам за традиционното кафе. Почивката свърши и съм отново на тръстиката.

Ще ви настигна бавно и славно. Нещо важно да се е случило?

# 679

Катееееееееееееее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 680
Мише  Hug къде се губиш  Simple Smile
Божеее, как ми беше домъчняло за Оканджим  Laughing

Оффффф  smile3518

и една усмивка за разкош  Crazy

# 681
Цитат
Например , има идеи и мисли, които и аз не приемам и не споделям. Предпочитам / избирам да не ги следвам, а не да игнорирам съществуването им чрез ненавист и злоба. Предпочитам / избирам да не ги коментирам / обсъждам, и използвам енергията си да мисля за хората, които обичам. Наистина живота така е по-хубав приятелю. И без това, защо да се занимаваш с нещо, което не харесваш ? Колко е лесно от клавиатурата , без да знаеш, без да разбираш да съдиш някого.. не разбирам тази странна злоба/омраза , която хората изповядват към някого когото не познават. По-лесно е да отделям времето си за хората , които обичам и уважавам, и затова настроението ми е наред, и вие не задушавайте енергията си с омраза, насочете я към хората, които обичате и вижте как всичко ще бъде прекрасно

Много правилни думи на Ханде! С всеки изминал ден харесвам все повече добротата и към хората,независимо кои са те.  Peace

Като се замисля и тук при нас е така...понякога имам чувството,че съм в тема Анти Ят или Антизъбла,защото поредни страници са пълни само с негативи за нея. Тя не заслужава това внимание,ако няма за какво да се пише по-добре да си споделяме Ханкерски клипове,отколкото да повтаряме сумати страници само с емотикони.  Peace Всеки сам решава какво да пише,аз споделям моето мнение.  Peace Hug

# 682
Може да звучи злобно, ама аз съм си такава. От киста не се умира,  защо трябва и с това да се парадира. Изкараха я милата все едно е  тежко болна( с това шега не бива, че  всичко се  връща на този свят). Съжалявам, но смятам, че с такова нещо не трябва да се прави ПР. С тази си новина, пак  по всички  вестници....  само дърпа дявола за опашката.  Прабаба  ми ми казваше, че  когато мислиш зло на  хората, то ти се  връща.  Желая и бързо оздравяване, наистина и го желая, но и желая  да си  промени мирогледа и начина на живот.

Влади,от киста не се умира,ама е рисковано при самата операция...може да има усложнения и да няма деца в бъдеще! С болестите шега не бива....дори от прост грип след усложнения може да умреш.  Hug

# 683
Скрит текст:
Кате,не се ядосвай.  Hug

Може би Ханде иска да се разграничи от всичко,може пък вече да не иска да я занимават с К. и Я. и всеки по пътя си.  Peace

+1  Peace

# 684
Кате, а ти откъде знаеш, че я използват? Ами ако наистина са приятели и с Керем и с Яамур? Не знаем реалната ситуация, всичко е някакви наши догадки.  

+1  Peace

# 685
Гюнайдън ....много ранобудни днес ...тва щот Кирето е на снимки и ние с него ....съпричастността му е майката .......... Joy Joy Joy Joy Joy

Той на снимки , ние с него ...Той буден и ние .... Той влюбен , обаче ...ние -не  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 10:31 от Катето- КБ + ХД = ASK

# 686
Ани мила  Hug
Аз не мисля, че някой тук в темата изпитва истинска омраза към ЯТ Peace
Тук сме се събрали "от кол и въже", обединени от любовта си към Зейкер  Heart Eyes Някои са по-умерени, някои са по-емоционални, някои /като мен например/ от време на време им избива баланса  Laughing
Тааа така, различни гледни точки, но никоя искрено не желае зло на Ямур, просто се забавляваме заедно и виждам, че темата ни е една от най-списваните и с най-много балкон , значи се харесва на мнозина Simple Smile
Едва ли се вземат насериозно военните ни действия  Laughing

Кате  Hug Hug Hug

# 687
# 688
# 689

Общи условия

Активация на акаунт