Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 456
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Под Сините камъни
 Sad Sad Sad

# 706
  • София
Скрит текст:
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

Гюнайдъъън   Heart Eyes
Галя  Hug Тери  Hug Пепи  Hug Лени  Hug Лил  Hug Ани  Hug Романтиче  Hug
Желая ви усмихната и успешна нова седмица   bouquet

Снощиии беше лудница в темата, то писане, то чудо  Laughing Не мога да си публикувам коментара сума време ии така един връз друг я карахме цяла вечер  Laughing

за БУ, ако се появи : Относно новосформираните двойки в сериалите!
Бу, то е ясно, че и преди са се залюбвали главен с второстепенен, мисълта ми беше насочена повече към това, имало ли е преди такива истерии, масови бойкоти, всенародна /международна/ Омраза , всенародна /международна/ Обич и прочее от този сорт  Peace

О винаги има истерии Еви, феновете на Аси примерно толкова мразеха Бурчин съпругата на Мурат Й., че чак я проклинаха, фенове и се бяха обаждали да я заплашват, освен това хиляди глупости се изговориха по неин адрес. По време на ЗП, и след това феновете толкова искаха Берен и Киво да са двойка, че бяха стигнали до масови истерии, феновете на БехБих чак кълняха Хазал, че нейната героиня е виновна за смъртта на Бихтер, че тя била причина да няма БерКив и т.н, чак  и бяха пуснали некролог.  По-време на КВФ Кенан беше най-мразения човек в Турция, всички искаха Берен и Енгин като двойка, че чак феновете на двойката Берен-Енгин правеха бойкоти на концертите на Кенан. На открит концерт го бяха замеряли и т.н. Винаги има истерии, няма как да няма. Просто хората не правят разлика сериал/релност.
Бу  Hug Значи не откриваме топлата вода  Peace Тогава още повече ме озадачава нежеланието на Керем, да излезе на светло с ЯТ. Предполагам, не зависи от нея, тя си умира да го направи просто  Crossing Arms

Влади  Hug Ели  Hug

Честито на Керем, пожелавам му много успешен нов проект  Peace

Сега най-големия майтап ще е, да сложат Качака и ШМ-то в едни ден за излъчване  Laughing
Няма да ги сложат в един ден, Качак-а, се излъчва всеки вторник (май). ШМ най-вероятно ще е в Петък.

# 707
# 708
# 709
# 710
  • Под Сините камъни
Много лоша новина научих  Cry
Скрит текст:
Колежката с която работих до преди 3 месеца е в клинична смърт.Рака не прощава на никого.Ама много се разстроих,макар,че го очаквахме

# 711
И на мен ми се струва че някой друг харесва снимките на зъбла.
А Ханде си е тръгнала със сигурност обидена от ГБ или поне от някой хора от екипа.А аз още вчера казах Керем да излезне и даси каже с коя е гадже.

# 712
  • София
Пепи, съжалявам много spoko

# 713
Пепи съжалявам. Hug

# 714
Пепи, много съжалявам Hug

# 715
Пепи,много съжалявам Sad

# 716
# 717
Добро утро шемети  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Как сте днес?
Минах по диагонала и много не съм чела, само да кажа че някой беше +1 за кекс в 1та серия на новото дизи, та аз съм +1000  Mr. Green

Пепи, много съжалявам! ГУШ

# 718
# 719
 Laughing Laughing Laughing Керем с потник ли ми се вижда ? И без брада  newsm78

Фифо  Hug аз бях +1  Peace

Кога е премиерата на филма на КБ, МГ и Фарах ?

Мише  Hug Ханде беше предизвикана от Бейза Шекерджи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт