Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 464
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • У Диспансера ...♥♥♥

Хайде добро утро и от мен  Hug Hug Hug Hug
И чао, че ще ходя на зъболекар  Mr. Green

# 691
  • У Диспансера ...♥♥♥

И ето кадри от, Качака  Mr. Green
Тая я забрадили  Joy Joy Joy

# 692
Керемчи да вземе да работи че мисли само какво да хареса.

# 693
  • У Диспансера ...♥♥♥

Това е, Рошко. Днеска почват снимките, първите епизоди ще са там, където са сега, забравих му името, и после в Истанбул, че нали сюжета е, че се местят в Истанбул и тогава им почват проблемите.

# 694
  • Дъблин
Добро утро!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Как сте???
Абе на Керем ко му става??? Нещо пак го е цапнало по главата!! АКо има проблем със съня, да каже. Има доста билки дето мога да му каже да пие! Пууууу аман!! Ако нехареса снимка на Крокодила, нямя да може да заспи!!! То това е много странно неговото. Само на Крокодила харесва нещата. Само тя има снимки в нета. Аз имам подозренията, че някой друг ги харесва вместо него.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Офффффф
И да си кажа - да не харесвам Зъбла! и не затова, че е опашката на Керем, просто има нещо злобно в нейните очи!

# 695
Бу,
Скрит текст:
Еве - Не веднъж и два пъти се е случвало. Най-пресен пример са Пленителката - Онур и Туба и КПА - Енгин и Тувана. Принципно рядко екранните двойки стават двойка в живота, в повечето случай се залюбват някой други от сериала, без значение партнират ли си или не, Интикам излезе с 2-3 нови двойки примерно  Joy Joy Joy
Въобще по сетовете има доста любов, между всички  Joy Joy Joy

Коя е Тувана  Rolling Eyes Аз си мислех,че Енгин има сериозна приятелка от преди това  Rolling Eyes

# 696
# 697
  • София
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

Гюнайдъъън   Heart Eyes
Галя  Hug Тери  Hug Пепи  Hug Лени  Hug Лил  Hug Ани  Hug Романтиче  Hug
Желая ви усмихната и успешна нова седмица   bouquet

Снощиии беше лудница в темата, то писане, то чудо  Laughing Не мога да си публикувам коментара сума време ии така един връз друг я карахме цяла вечер  Laughing

за БУ, ако се появи : Относно новосформираните двойки в сериалите!
Бу, то е ясно, че и преди са се залюбвали главен с второстепенен, мисълта ми беше насочена повече към това, имало ли е преди такива истерии, масови бойкоти, всенародна /международна/ Омраза , всенародна /международна/ Обич и прочее от този сорт  Peace

О винаги има истерии Еви, феновете на Аси примерно толкова мразеха Бурчин съпругата на Мурат Й., че чак я проклинаха, фенове и се бяха обаждали да я заплашват, освен това хиляди глупости се изговориха по неин адрес. По време на ЗП, и след това феновете толкова искаха Берен и Киво да са двойка, че бяха стигнали до масови истерии, феновете на БехБих чак кълняха Хазал, че нейната героиня е виновна за смъртта на Бихтер, че тя била причина да няма БерКив и т.н, чак  и бяха пуснали некролог.  По-време на КВФ Кенан беше най-мразения човек в Турция, всички искаха Берен и Енгин като двойка, че чак феновете на двойката Берен-Енгин правеха бойкоти на концертите на Кенан. На открит концерт го бяха замеряли и т.н. Винаги има истерии, няма как да няма. Просто хората не правят разлика сериал/релност.

# 698
  • София
Бу,
Скрит текст:
Еве - Не веднъж и два пъти се е случвало. Най-пресен пример са Пленителката - Онур и Туба и КПА - Енгин и Тувана. Принципно рядко екранните двойки стават двойка в живота, в повечето случай се залюбват някой други от сериала, без значение партнират ли си или не, Интикам излезе с 2-3 нови двойки примерно  Joy Joy Joy
Въобще по сетовете има доста любов, между всички  Joy Joy Joy

Коя е Тувана  Rolling Eyes Аз си мислех,че Енгин има сериозна приятелка от преди това  Rolling Eyes
Ани Тувана играе Бахар. Енгин се раздели с бившата си приятелка някъде началото на годината. Аз хич не я харесвах, Тувана повече му отива, много е красива, а и самата тя е актриса.

# 699
Може да звучи злобно, ама аз съм си такава. От киста не се умира,  защо трябва и с това да се парадира. Изкараха я милата все едно е  тежко болна( с това шега не бива, че  всичко се  връща на този свят). Съжалявам, но смятам, че с такова нещо не трябва да се прави ПР. С тази си новина, пак  по всички  вестници....  само дърпа дявола за опашката.  Прабаба  ми ми казваше, че  когато мислиш зло на  хората, то ти се  връща.  Желая и бързо оздравяване, наистина и го желая, но и желая  да си  промени мирогледа и начина на живот.

Влади,от киста не се умира,ама е рисковано при самата операция...може да има усложнения и да няма деца в бъдеще! С болестите шега не бива....дори от прост грип след усложнения може да умреш.  Hug
Всяка оперативна намеса носи рискове, но   и безхаберието, незнанието и несериозността  на хората увеличават рисковете. Всяко едно заболяване от навреме, може да  бъде стопирано с подходящо  лечение. Много млади жени в днешно време имат кисти, процентът им се увеличава с всеки изминал ден. Доказано е, че  кистите много често се получават от стрес и неправилен живот.
Парадирането с болести и правенето на Пр  е малоумно!
И снимките започнаха!Честито на печелившите!

# 700
Ани мила  Hug
Аз не мисля, че някой тук в темата изпитва истинска омраза към ЯТ Peace
Тук сме се събрали "от кол и въже", обединени от любовта си към Зейкер  Heart Eyes Някои са по-умерени, някои са по-емоционални, някои /като мен например/ от време на време им избива баланса  Laughing
Тааа така, различни гледни точки, но никоя искрено не желае зло на Ямур, просто се забавляваме заедно и виждам, че темата ни е една от най-списваните и с най-много балкон , значи се харесва на мнозина Simple Smile
Едва ли се вземат насериозно военните ни действия  Laughing

Кате  Hug Hug Hug

Ева,аз не съм казала,а и не мисля,че някой изпитва истинска омраза към нея,най-малкото нямаме допир в реала с нея. Аз имах предвид,че понякога страниците се изписват само със стреляне и обиди към ЯТ,не че ми пречи,но имам чувството,че като няма друго за което да пишем и се пълни темата с такива неща.

# 701
  • Под Сините камъни
Дзак от тръстиката  Mr. Green

# 702
  • София
Мише  Hug къде се губиш  Simple Smile
....

Hug Hug Hug

Скрит текст:
Уикендите гледаме да почиваме извън града. През седмицата пък тръстиката гъста, че отпускарски сезон, но ви настигнах.  Hug

К.Б. не ми харесва с тази брада.

ЯТ бързо да оздравява.

Време е Ханде да спре да туитва под влияние на емоции и да трие после. За мен вече ѝ е писнало от Ямкер и иска да се разграничи. Нейно право е! Аз за хиляден път казвам, че тя си тръгна обидена или поне огорчена от ГБ.

Снимката от финла на Кирето с М.Г. и Фарах е свежа.

Ханде от кого беше номинирана за "ледена кофа"?

# 703
  • Керодиспансера
Здравейтеееее!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Кога легнахте, кога спахте, че вече сте и в темата  newsm78 Mr. Green
Ирка, тоя зъболекар да не е млад и хубав-много често нещо взе да го посещаваш newsm78
Колкото за отношението ми към Зъбла - не ви ли се е случвало и в реалния живот някой да ви е неприятен без да го познавате добре, без да ви е направил нещо, просто енергиите ви не съвпадат и се отблъскват Mr. Greenе,така е при мен със Зъбла - не ми е приятна и това е, независимо дали е с КБ или не е  Naughty А с поведението си и глупостта си, тя ни даде доста основателни причини да я стреляме с кеф  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Хайде, честито ви ново начало  PeaceДано Кирето направи хубава и силна роля, за да излезе от образа на Сайер  Heart Eyes

# 704
Скрит текст:
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

Гюнайдъъън   Heart Eyes
Галя  Hug Тери  Hug Пепи  Hug Лени  Hug Лил  Hug Ани  Hug Романтиче  Hug
Желая ви усмихната и успешна нова седмица   bouquet

Снощиии беше лудница в темата, то писане, то чудо  Laughing Не мога да си публикувам коментара сума време ии така един връз друг я карахме цяла вечер  Laughing

за БУ, ако се появи : Относно новосформираните двойки в сериалите!
Бу, то е ясно, че и преди са се залюбвали главен с второстепенен, мисълта ми беше насочена повече към това, имало ли е преди такива истерии, масови бойкоти, всенародна /международна/ Омраза , всенародна /международна/ Обич и прочее от този сорт  Peace

О винаги има истерии Еви, феновете на Аси примерно толкова мразеха Бурчин съпругата на Мурат Й., че чак я проклинаха, фенове и се бяха обаждали да я заплашват, освен това хиляди глупости се изговориха по неин адрес. По време на ЗП, и след това феновете толкова искаха Берен и Киво да са двойка, че бяха стигнали до масови истерии, феновете на БехБих чак кълняха Хазал, че нейната героиня е виновна за смъртта на Бихтер, че тя била причина да няма БерКив и т.н, чак  и бяха пуснали некролог.  По-време на КВФ Кенан беше най-мразения човек в Турция, всички искаха Берен и Енгин като двойка, че чак феновете на двойката Берен-Енгин правеха бойкоти на концертите на Кенан. На открит концерт го бяха замеряли и т.н. Винаги има истерии, няма как да няма. Просто хората не правят разлика сериал/релност.
Бу  Hug Значи не откриваме топлата вода  Peace Тогава още повече ме озадачава нежеланието на Керем, да излезе на светло с ЯТ. Предполагам, не зависи от нея, тя си умира да го направи просто  Crossing Arms

Влади  Hug Ели  Hug

Честито на Керем, пожелавам му много успешен нов проект  Peace

Сега най-големия майтап ще е, да сложат Качака и ШМ-то в едни ден за излъчване  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт