Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 570
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
здравейте , момичета

Влади и Еви ...страхотни сте .....цяла нощ будувате ...и после първи на линия
Владе ...като една истинска домакиня на темичката не я оставяш без пазител  Hug Hug Hug

Ханде - страхотна снимка и защо номинира тоя Емре ...сега той ще номинира рожденичката ....

и като казах рожденичка ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Хелън  Hug Гале  Hug

Илинче ..страхотно стихче мила  Hug

# 226
Малееее, ей това е лош късмет  Peace В навечерието на рожденния си ден се е почувствала  зле, откарана е в болницата от майка си и сестра си и е оперирана от киста на яйчниците, ще прекара рожденния си ден там  newsm78
Сега ми стана тъпичко, да ви кажа  Blush
Да не се окаже обаче, че новината е партенка  Laughing

Кате  Hug

# 227
Кате HugГале HugВлади Hug

Тия не знаят ли как излежда ЯТ или има нешо друго ?

# 228
Здравейтеееееееееее  Hug Hug Hug Hug
Ей пак триене  ooooh!
Накратко това, което постна Влади на английски: ЯТ била оперирана (май имала киста на яйчниците) и щяла да прекара РД в болница.
Ханде много сладккккккккккккккааааааа  Heart Eyes

# 229
еееееее  сега вече ми стана мъчно , но ако е вярно това което Влади е постнала .... ЯТ  ще прекара РД в болница ...Майка й и сестра й са я завели по спешност .. в болницата Ще я оперират от киста на яйчника и щяла да остани там няколко дни ....
Предлагам да спрем със стрелбата ...... дано бързо се оправи момичето и операцията да мине добре ... без усложнения ,защото е млада и все още няма дечица

# 230
  • София
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

Нашето момиче много добре се представи, бях сигурна, че ще го направи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 231
Еви HugКате HugГале Hug

# 232
# 233

Хелън и да знаят ...и те се объркаха като нас .... не знаят риал ли е сет ли е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Еви , тия неща който снощи ги е постнала и трила Ханде ...прати на Лени на лични ,за да ги прочете и преведе ...тя така предпочита .... Тешекюрлер ....предварително , че  нашето момиче май беше ядосана ...и ми  се ще да разбера защо

Бу  Hug Лилче  Hug

# 234
# 235

Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Еййййййй не сме едиствените значи , дето сме се объркали  Joy Joy

# 236
Не искам да съм злобна, но старите хора са казали , много хубаво не е на хубаво ! Освен това и друго - Господ си знае работата . Иначе й пожелавам скорошно оздравяване.
и нещо хубаво ! извън кадър

Бу, Hug Ли Hug

# 237
# 238
Рускините пишат, че утре започват снимките на Дело на честта. Спрягаха се две дати 25 и 27 август.

# 239
  • София
Хелънче точния превод на Seref Meselesi е Въпрос на чест

Общи условия

Активация на акаунт