Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 583
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Аз много обичам да съм с неудобни обувки и да се събуя и ме гледаш боса и мятам танци манци.

# 541
  • Керодиспансера
Никъде няма да ходите  Naughty Зъбла и оня плиткоумния да си ходят  Peace
че вече ми писна от глупостта им  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 542
ОХХХХХ не мога вече да се смея ли да рева ли.
Аз пък си мисля че и двамата имат чувства един  към друг ама може да са решили за момента да са си чок аркадаши. Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Гале , теб така ще те запомня ...първо си искаше кекса в сериала до последно / то и аз де /
.                                             .....второ си искаш Ханкер на всяка цена / то и  аз де /

ей на това му казвам аз - твърд електорад   Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 543
ОХХХХХ не мога вече да се смея ли да рева ли.
Аз пък си мисля че и двамата имат чувства един  към друг ама може да са решили за момента да са си чок аркадаши. Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Гале , теб така ще те запомня ...първо си искаше кекса в сериала до последно / то и аз де /
.                                             .....второ си искаш Ханкер на всяка цена / то и  аз де /

ей на това му казвам аз - твърд електорад   Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ирка уби всичко детско в мен като още в началото каза, че кекса е мираж  smile3544

# 544
Аз много обичам да съм с неудобни обувки и да се събуя и ме гледаш боса и мятам танци манци.

йоуууууууууууууу ти си от мойта кръвна група ---  танци , манци ....
Щъ тЪ чакам на 20,09, да знаеш ... някой требе да прави програмата там ...да не съм сама  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 545
Аз съм оптимиска и не се насилвам да харесвам някоя пикла дето си прави ПР на  гърба на другите.
Да си разходя ника малко..... Mr. Green Heart Eyes
Не обещавам нищо за 20.09. Hug Hug Аз съм по програмите ама да знаете че пиина ли малко и започвам да говоря само простотиии.

# 546
  • Керодиспансера
Катеее, Галееее, ма много сте бързи- кога и двете си сменихте имената  newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 547
Скрит текст:
@ Слънчева, моя ненагледна Кате!!!!! Дай сега да видя как ще правиш чупки в кръста Simple Smile хахахахю

За клипа на Киво и Берен - днес 10000000 съм го гледала, да не казвам през последните дни още колко Simple Smile  

шЪ мЪ видиш , как няма да ме видиш ...... Аз за 20,09, цяла волна програма съм си измислила ....за сега е около един час и половина ....ама няма да се спра докато не я направя два часа кръгло ...
Няма да се излагам я ..... Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ОООООООО аз съм подсигурила и музикат и обувките, че да ми е удобничко  за танци манци Simple Smile

ти па не знам кви обувки си взела .....ама си до мен в танците ...... Hug Hug Hug

# 548
Вени  Hug ми то си личи от километри, че Ханде и Керем се наслаждават на компанията си един с друг, личи им удоволствието от играта заедно, личи им и извън сета, по ей такива Ханкерски клипчета колко се забавляват заедно. Аз такива снимки с другата конфигурация не съм видяла, поправете ме, ако греша  Peace
Фифи  Hug кажи до кой епизод си, да коментираме заедно  Grinning
Аз изгледах преди малко 9-ти, много тежък епизод  Peace След като в края му Зейно захлопна вратата под носа на Керем, той беше едновременно съсипан от думите и и облекчен, че е жива!
А думите му в колата пред болницата: Ако сега наистина беше тук, щях да ти кажа какво изпитвам към теб... ти си моят живот !
Корема ми пак се сви на топка, вярвайте ми  Peace
Така че, има или няма Ямкер, за мен има само Зейкер  Heart Eyes

Еви  Peace за целия пост  Peace
И аз тия дни си гледам серии назад, на случаен принцип ...еми започвам в началото да ги гледам през призмата, че има ЯмКер ..но само за момент...и после тези двамата пак ме грабват с играта си и забравям ...а като гледам сцените на ЯТ - толкова ми е слаба като актриса в повечето моменти, че не мога да повярвам, че Керем може да си падне по нея ...каквато и да е като човек ...все пак той е доста добър актьор и не вярвам да може да приеме слаба игра за такава висока роля, каквато е нейната  Tired
Знаеш ли в кои моменти обаче ми става тъпо, като си представя, че тогава е имало ЯмКер - в сцените на Ханде с Ямур (Зейнеп с Мелис)  Naughty Например в болницата, когато Зейнеп я моли да й прости ...и в 53, кагото Мелис й казва истината за караваната и я кара да прости на Керем и да се върне при него в залата ..и да си го нацелува ..както тя си може  Heart Eyes ... Сега тези сцени ми стоят някак идиотски. Изобщо всички сцени на сестрите са ми странни вече и вкарвам и подсмисъл в тях. ...То затова е тъпо главния герой да се залюби с лошата във филма още по време на снимките, и затова и криха толкова ...не че съм повярвала още де (да не забравя да отбележа Wink
Странното е че при ЗейКерските не е така ...И ми е още по-странно, ако е имало ЯмКер, как Керем е толкова страстен и отдаден в любовните сцени, в снимките от сетовете е толкова усмихнат и щастлив до Ханде ....колкото и да сте добри приятели и да си добър актьор, не мисля, че е практика да снимаш такива сцени директно пред севгилито си  Naughty
Не го формулирах по най-добрия начин, ама...късно е и мисълта ми не тече мн плавно вече  Wink ... вие ме разбирате какво искам да кажа  Hug

# 549
  • Дъблин
Скрит текст:
@ Слънчева, моя ненагледна Кате!!!!! Дай сега да видя как ще правиш чупки в кръста Simple Smile хахахахю

За клипа на Киво и Берен - днес 10000000 съм го гледала, да не казвам през последните дни още колко Simple Smile  

шЪ мЪ видиш , как няма да ме видиш ...... Аз за 20,09, цяла волна програма съм си измислила ....за сега е около един час и половина ....ама няма да се спра докато не я направя два часа кръгло ...
Няма да се излагам я ..... Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ОООООООО аз съм подсигурила и музикат и обувките, че да ми е удобничко  за танци манци Simple Smile

ти па не знам кви обувки си взела .....ама си до мен в танците ...... Hug Hug Hug

ти мен ли шъ плашиш с танци ?????? пфууууу нещо май ме бъркаш!!!!!

# 550
Катеее, Галееее, ма много сте бързи- кога и двете си сменихте имената  newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

Ели , живота ни притиска .....кво да праим    
Аз моето в знак на протест ... против  #Silly   и    #Puppy dog    , за Галето не знам ,какъв е мотива й ............. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 551
Тва го гледах 200 пъти и пак не зацепих - Керем ли се обади в скапаното радио или всичко беше случайно  newsm78

# 552
  • София
Тва го гледах 200 пъти и пак не зацепих - Керем ли се обади в скапаното радио или всичко беше случайно  newsm78
Това в 28 епизод, според мен Керем се е обадил, а предишното беше случайно.

# 553
Удари ме музата за като гледам 15 епизод. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 554

Общи условия

Активация на акаунт