Електронни четци - XV

• 121 359
  • 823
  •   1
Отговори
# 240
Жалко. Дано да издържи моят тогава още, докато излезе модел с копчета и подсветка, която се изключва изцяло.
Kindle Voyage е твоя четец, щом това са предпочитанията ти  Simple Smile , поне от моделите предлагани в момента.
Мда, в момента бих избрала voyage при него поне прелистването  не е тъч... подсветката си се изключва доколкото съм запозната...
Не, при Kindle Voyage осветлението НЕ може да се изключи изцяло! Написах го още при първото си мнение като го получих, защото знаех, че това е доста дискутирано. Почти като при PW e, но все забравям да ги сравня точно. Но мен това никога не ме е дразнело и винаги съм недоумявала защо толкова желаете да се изключва напълно и защо смятате, че би ви пречило?!  А и всъщност това, че продължава да "свети" дори и когато си изключил осветлението до абсолютния минимум може да се усети само, ако си в пълен мрак или тъмна стая! През останалото време независимо от светлината наоколо не се отразява на четенето, аз чета предимно така, или оставям автоматично да си избира и тогава пак е минимална светлината. Вече коменирахме, че евентуалните отблясъци не са от това..

# 241
  • София
Може аз някакви клипчета гледах, та на мин ми се видя като изключена... Не обичам да ми светка екрана, защото ми напряга очите. Ако искам да ми светка ще си чета на таблета... Но както и да е де, на мен много ми аресва четеца и дори с този малък минус (който все пак вярвам, че наистина не се усеща на дневна светлина това) на мен ми се струва чудесен към момента.

# 242
Здравейте,
има ли някакъв начин да се редактират колекциите на paperwhite 2 от компютъра?
Kindle 2 PC въобще не ми вижда устройството на лаптопа, а на настолния го намира,
но не иска да импортне колекция от там  Sad

# 243
  • София
Здравейте,
Отдавна не съм влизала в добрата стара бг мама, но попаднах на темата за четците и ще съм благодарна, ако някой ми каже този четец:
http://www.emag.bg/ebook-chetec-kindle-paperwhite-wi-fi-59238/pd/EW7WKBBBM/
и този: http://olx.bg/chisto-nov-kindle-paperwhite-2-i67738682
еднакви ли са?

И какво значи - с подсветка - че има нещо като нощна лампичка вградена или че все си свети и не е баш като хартия.

# 244

И какво значи - с подсветка - че има нещо като нощна лампичка вградена или че все си свети и не е баш като хартия.
Означава, че самият дисплей свети в тъмното и на практика нямаш нужда от лампа,фенерче и друго осветление. Светлината също така може да се регулира според предпочитанията.  Peace

# 245
Извинявам се за последователните постове  Simple Smile
Днес пристигна и моят Kindle glare, сега го разучавам и съответно имам въпрос, как да си спра wi-fi  Laughing Четох назад в темата, но не видях нищо по този въпрос.  Peace

# 246
  • На планетата Земя
Menu => Settings => Airplane Mode ON

# 247
така го направих и аз, но мислих, че има друг начин, който не съм видяла. Благодаря  Peace

# 248
menu-settings-wi-fi-networks-disconect

# 249
в Kindle glare не виждам да има опция Disconect  Peace Така като гледам май решението е само Airoplane mode.

# 250
  • София
в Kindle glare не виждам да има опция Disconect  Peace Така като гледам май решението е само Airoplane mode.

Не съм виждала на живо този четец, но се съмнявам, че са махнали тази функция. Погледни отново, но влез в wi-fi-networks. Трябва да се появи списък на наличните мрежи и срещу всяка от тях има избор за вкл/изкл.

# 251
  • На планетата Земя

Това, което цитирах, е записано и в официалните инструкции на четеца. Явно за този модел това е начинът.

# 252

Това, което цитирах, е записано и в официалните инструкции на четеца. Явно за този модел това е начинът.
Да и аз друг начин не открих, освен като се отпиша от този за който съм свързана, но когато ми потрябва наново трябва да въвеждам паролата.

# 253
Здравейте, много се зарадвах на темата, когато я намерих Simple Smile
Решила съм да си купувам четец и се надявам да ми помогнете в избора. Като достъпни (ценово) варианти за себе си виждам:
http://www.technomarket.bg/product/view/205490
предполагам, че е Kindle 4
http://www.technomarket.bg/product/view/215806

Обаче и двата май нямат тъч скрийн, а ми се струва, че той е по-удобен, за по-лесна и бърза употреба. Иска ми се да разгръщам страниците с бутон, а не с докосване на екрана, но всички други неща смятам, че с пръсти ще стават много по-бързо, отколкото с местене на курсор. Дали съм на прав път? А някакви предложения за поръчка от амазон до 150/160лв?

# 254
Разгледай офертите в olx.Там се предлагат нови четци на добри цени.

Общи условия

Активация на акаунт