Електронни четци - XV

• 121 358
  • 823
  •   1
Отговори
# 420
И аз нямам такъв проблем с размване.

# 421
  • София
Абе ако под лупа го гледам има лееко...то за това е и опресняването. да изчисти такива, обаче наистина трябва много да се загледам, за да забележа, а чак да ме дразни абсурд.
Единствено ми е правило впечатление веднъж, когато една есен четох 1 час навън, беше нещо от типа на 8-10 градуса и явно са се  отразили на мастилото нещо, та почнаха така по-отчетливо да остават следи от стария текст (то всъщност е това, не че се размазва).
Но това си е от инк технологията. Не мисля, че нов четец няма да има проблеми с това, вярно  по-рядко опресняват новите,  но им се налага.

# 422
  • Разпиляна във въображението
Аз ще поръчвам Киндъл 4. В момента е намален на 59 евро. Чудех се дали да не си взема с подсветка, но парите скачат доста. Колебаех се и за Нук, но и там има голяма разлика в парите.

# 423
  • София
Намерила си си киндъл 4? С копчетата?
Или ще поръчваш сегашния тъч, базовия (той е киндъл 7 всъщност), ако  е така той не е намален(в смисъл, ако за това бързаш да решиш и поръбаш),  това му е редовната цена... то всъщност и 4 беше  на подобна  редовна цена.

# 424
Намерила си си киндъл 4? С копчетата?
Или ще поръчваш сегашния тъч, базовия (той е киндъл 7 всъщност), ако  е така той не е намален(в смисъл, ако за това бързаш да решиш и поръбаш),  това му е редовната цена... то всъщност и 4 беше  на подобна  редовна цена.

Писала съм "заспала" и се извинявам  Laughing За този става въпрос. Май си е най-обикновен. http://www.amazon.com/dp/B00I15SB16/ref=br_imp_ara-1?pf_rd_m=ATV … p;pf_rd_i=desktop

# 425
  • София
Киндъл 4 е това http://www.amazon.com/dp/B007TKK5SG за това се учудих, понеже вече не ги продават.
Иначе това го пишат като 7-ма генерация, което показваш и си  е тъч... но наистина при немците 59Е е стандартната му цена, от както са го пуснали... от щатите 59 долара, явно е промоция някаква, ако имаш кой да ти го донесе, иначе с доставка не си струва много, според мен да го поръчвашш от там до бг.

# 426
За съжаление отпадна възможността да ми го вземат от Америка, затова чрез фирма от немския Амазон. Но тези от сайта са хитри. Не променят цената спрямо курса, а сменят само знака - лира, евро, долар Grinning

# 427
  • София
Аха, общо взето винаги е било така. Въпреки, че виж, ако не е намалено в щатския не е 59Е, както и в испанския е 79Е. А в англ. е намален на 49 лири, обаче май с този курс на лирата в момента пак не е по-изгодно за нас.

Пиши отзиви после кака е  в сравнение с тройката Simple Smile

# 428
  • Варна
Да, в момента не е много изгодно май да се купува от английския Амазон. Най-добре да се дебнат намаленията на големите вериги за техника. Аз поне така направих и си купих Пейпъруайта с 50 лв намаление за 249 лв плюс 2 години гаранция и така ми е по-сигурно. Знам, че няма да треперя здрав ли ще дойде и после ако има проблем няма да се разправям с Амазон. Иначе първия ми Киндъл беше от Ebay и доста му треперих.

# 429
  • София
В пъти  бих предпочела да се разправям с амазон(те,обикновено, директно заменят с нов), отколкото да се разправям с бг търговци. Wink (гаранцията в ев. съюз си е  две години, дали си го купила от тук или от германия, все тая).
В момента при немците пейпъруйта е 99Е и то последния...

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 16:03 от Angel_Dust

# 430
  • София
Аз поръчах  миналата седмица от немския амазон същия киндъл за 49 евро.С доставката ми излезе 103 лв.Мисля че е ок като цена.В БГ такава няма определено

# 431
Аз поръчах  миналата седмица от немския амазон същия киндъл за 49 евро.С доставката ми излезе 103 лв.Мисля че е ок като цена.В БГ такава няма определено
Чрез фирма ли си го поръча?

В момента при немците пейпъруйта е 99Е и то последния...
Освен подсветката друго какво го прави толкова по-скъп?

# 432
  • София
Малко ли е Simple Smile Освен това е и с по-голяма разделителна способност, Малко по-тънък е също(но пък и идея по-тежък)... 
Това мисля е прилично видео за сравнение, но може да потърсиш и други.
https://www.youtube.com/watch?v=RxJchxbm3PM
https://www.youtube.com/watch?v=cCABANTxX-s
Така като гледам май,  няма някаква гигантска разлика освен подсветката всъщност.

Отчетох го, само защото  Mar_bella казва, че тук на промоция го е взела с 50 лв намаление за 249 лв., а той по принцип си е 129 Е, ако не се лъжа, пък сега е на 99Е, в смисъл ако си го купувам, бих си го дебнала пак на промоция там, не от бг търговци.

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 16:28 от Angel_Dust

# 433
  • София
Чрез фирма ли си го поръча?
Да= чрез фирма.Те направиха поръчката и го доставиха.С немския не се наех да се боря  сама Crazy

# 434
Да, прегледах видеото. Освен светлината друго не видях съществено. Май ще взема обикновения  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт