Електронни четци - XV

• 121 358
  • 823
  •   1
Отговори
# 465
  • София

Аз бих избрала първия. Стърчащата част на закопчаването при втория ми е излишна и пречеща.

# 466

Аз бих избрала първия. Стърчащата част на закопчаването при втория ми е излишна и пречеща.

От друга страна във втория е абсолютно фиксиран и няма никакъв шанс да изпадне. Така че - който ти харесва.

# 467

Закопчалката на втория модел, при натиск, може да счупи екрана на книгата.

# 468
При първият модел също няма как да падне. Абсолютно плътно влиза четецът в калъфа и поне моя за 4 месеца не е мръднал и на 1мм,не се е размествал,а го нося постоянно с мен. Grinning Когато избирах калъф точно заради това не избрах със закопчалка-заради елемента отгоре,за който четох мнения тук.

# 469
  • Разпиляна във въображението
С първия си Киндъл бях с калъф със закопчалка. Никакъв проблем с нея. Не това го счупи Sad
Първият ми изглежда по-елегантен, а втория има и джобче  Thinking  Но май клоня към първия  Grinning

# 470
  • София
Ако е за тъч - първия модел... ако е добро изпълнение, обаче.

# 471
Ако е за тъч - първия модел... ако е добро изпълнение, обаче.

Да, за тъч е. Поръчвам значи. Благодаря за мненията.

# 472
Здравей, ако не е късно, препоръчвам този модел  http://www.ebay.co.uk/itm/361154732511?_trksid=p2060778.m2749.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT .
Удобен е, няма излишни пластини, които да дразнят, устройството ляга плътно. Използвам го за Пепър-а.
Иначе чакам показания за Киндъл 7th generetion, че само на мама остана без дрешка.

# 473
Не е късно. Ще погледна Peace

# 474
  • Враца
Моят Киндъл пристигна, стигнала съм само до настройка на Wi-fi, защото паролата тук е ужасно дълга.
Взех си го от OLX, без реклами е, регистрирах го в акаунта си.

Най-хубавото е, че се побра в калъфчето и успявам да го закопчея и съм много доволна. даже мисля да си купя още едно такова.

Искам да попитам момичетата с калъфчета с изкуствена кожа, понеже прегъвам горната част на калъфчето и ме притеснява няма ли да се унищожи по този начин - моят е с гума и изкуствен плат и затова го предпочитам.

# 475
  • София
Ми зависи от  калъфчето и изкуствената кожа Simple Smile На моето вече н-та година нищо му няма.

# 476
  • София
Искам да попитам момичетата с калъфчета с изкуствена кожа, понеже прегъвам горната част на калъфчето и ме притеснява няма ли да се унищожи по този начин - моят е с гума и изкуствен плат и затова го предпочитам.

Няма проблем, от това че се прегъва калъфа.
При моя след повече от 2 години постоянно разнасяне в чантата по страничните ръбчета само леко е започнало да се бели покритието, но това е от съприкосновението с ключове и др., с които си "съжителстват".   

# 477
  • София
Някой да е имал проблем да не му работи тъча? Нов Киндъл, от нова година спря да работи  Whistling ooooh!.
Писах на германците, да видим какво ще кажат.

# 478
Аз си поръчах от тук калъф: http://www.eread.bg/ чакам го да пристигне. Харесва ми сайта много подреден и за всяка марка и модел има аксесоари.

Мислите ли че при положение, че калъфа ми се отваря и затваря (като калъф за таблет) ще ми трябва скрийн протектор?

# 479
  • София

Тъча като гледам е доста удобен и речника се ползва адекватно!
x-ray и word wise  за какво служат?
99Е е пеейпър уайта ли?

Камерата на тела ми не е много добра и разликите почти не се долавят, за да ги поствам тук.

word wise http://www.amazon.com/gp/feature.html?ie=UTF8&docId=1002989731 като синонимен речник нещо изглежда да е или тълковен... абе кратко и по-просто обяснение на непозната дума.
за x-ray - Go Deeper with X-Ray

Exclusive on Kindle: explore the "bones" of the book. See all the passages across a book that mention relevant ideas, fictional characters, historical figures, places or topics of interest. Simply press and hold the name to zoom in on a character's biography. http://g-ec2.images-amazon.com/images/G/02/kindle/dp/2013/KP/sho … ._V358052153_.jpg

За пейпъруайт да, той беше 99Е, сега пак е толкова, ако искаш такъв и не си си поръчал още нищо, може да си го дебнеш като цена когато попаднеш на такава по-ниска.

Иначе за твоя проблем след няколко дневно четене и старателно  вторачване, мисля, че схващам... за мен това си е нормално и си е "проблем" на е-инк технологията, съмнявам се при другите четци да е по-различно и за това е и това опресняване. Евентуално на тези, на които  се налага по-рядко опресняване, "проблема" просто да се показва на по-късна страница.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 15:20 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт