Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 34 505
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Телиш/Плевен
Да, Елица също плаче насън. Другите неща не ги прави, но и аз отдавам всичко на сънуването. ММ понякога говори, случвало се е да водим и диалог и аз съм убедена, че е буден, а той не помни нищо на сутринта. Че даже и това, за което сме говорили, не излиза вярно накрая. Joy

# 271
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
И моят се смее на сън и с глас понякога много е сладък Simple Smile
за ваксините мен никаква ме няма изобщо не знам тия ваксини как се бият,кога абе изобщо съм много боса.Добре че педиатъра ми е много добър и се надявам да прецени кога да ги бие.Ние още нямаме ваксини,педи каза че ще чакаме тази новата Simple Smile
Малкия е много кротък хапва си добре спинка си,вечер нямаме проблеми абе все едно нямам бебе,дано да е така и по нататък Simple Smile Успявам да си свърша всичко Simple Smile
Ами това е от мен лек ден на всички ние вече бяхме навън и ако не вали по късно пак ще излезем Simple Smile

# 272
Това пъшкане и мрънкане по време на сън си го обяснявам ,че е от коликите ,поне при нас .Понеже свива и рита с крачетата и прави гримаси .Понякога и си поплаква и като го взема на ръце се успокоява.Снощи цяла вечер е правил така.

# 273
  • Варна
И моята бебка прави така, особено след яденето в 4 сутринта.

# 274
  • Пловдив
И при мен като се наяде сутрин и започва да пъшка обръщам го по корем и така заспива и спи 4 часа,сутринта беше пак така Simple Smile

# 275
  • Пловдив
обръщам го по корем и така заспива и спи 4 часа

а не си ли забива лицето в матрака?тази поза е благодатна за коремчето,но се опасявам от задушаване.нашага надига главата и като се умори я кюфва долу.кога я обръща настрани,кога не

# 276
  • София
Същото пъшкане е и при Влади след храненето в 4/5 ч. Такова ръмжене и напъване е сутрин, аз по малко се напъвах като раждах егати  Mr. Green Аз мисля, че са колики, те при него само така са се проявявали. Пробвах с капки, но пъшкането и напъните се засилиха и сега не давам нищо. Една позната ми надува главата да взема БиоГая, че ще спре напъването, но аз още се дърпам. Кажете вие давате ли БиоГая и има ли пъшкане и напъни? Ще взема и аз да пробвам да го сложа по корем, че иначе няма спане и много рано ми започва деня.

# 277
  • Пловдив
Щастлива жена ,пробвай с Биогайята.Но при нас не тушира пъшкането и приплакването от 5 часа сутринта нататък.Май всички сме на крак около това време  Laughing
Успокоява се към 9-10 часа,но тогава вече голямата е на линия и пита какво ще закусва,кога ще излизаме навън,кога ще рисуваме  Banghead

# 278
  • Пловдив

а не си ли забива лицето в матрака?тази поза е благодатна за коремчето,но се опасявам от задушаване.нашага надига главата и като се умори я кюфва долу.кога я обръща настрани,кога не
[/quote]
И мен ме беше страх да не се задуши,но той се намества,главата си я слага ту на едната ту на другата страна и си спи Simple Smile Не знам как да кача снимка тук иначе щях да ти пратя Simple Smile

# 279
  • София
Елфита, точно защото се съмнявам, че ще има ефект не купувам тая биогая.Все се надявам скоро да отминат тия колики. Някакси ми се свидят 20 лв (1 пакет памперси) за едео шишенце 5 мл. Ще помисля още малко де, не съм се отрекла напълно от биогаята. 
Иначе с каката е по същия начин, само че в 7:30 е на линия най-кьсно, но и без това ще тръгва на ясла сега, та пак в толкова ще трябва дв ставаме. Sad

# 280
  • Пловдив
Щастлива,и моята тръгва на градина от 15 ти.Определено ще ми олекне много през деня.Вербувай таткото да я оправя за яслата и вас да не ви закачат.Предполагам,че и той ще я кара а яслата.Другото е,че с болестите могат през носа да ни излезнат яслите и градините.Ще видим.Дано бебетата да не се разболяват

И мен ме беше страх да не се задуши,но той се намества,главата си я слага ту на едната ту на другата страна и си спи Simple Smile Не знам как да кача снимка тук иначе щях да ти пратя Simple Smile

Да,да,аз си представям чудесно как му застава главата.Радвам се,че при вас се получава тази поза

# 281
  • Пловдив
Много добре му се отразява намалих и капките за колики Simple Smile

# 282
  • Варна
Другото е,че с болестите могат през носа да ни излезнат яслите и градините.Ще видим.Дано бебетата да не се разболяват

Сакън! И ние другата седмица ще подготвяме изследвания(понеже не е ходил от края на Юни) и го пращам. Та то едно, че така почивка за мен няма, ами и сега като се застуди и разходките са по-кратки, баткото ще ме побърка. Най-големите щуротии и опъване на нерви стават като му е скучно, не му се обръща внимание, никой не го занимава и сие... Дано, въпреки липсата на желание, му харесат новите госпожи и новата група. Пък за боледуването - за този период от края на Юни до сега, два пъти имаше Т за едно денонощие, веднъж сопол и веднъж зачервено гърло..  ooooh! Та казах и да не ходи на градина, няма да е заради болестите, той и така намира начин да се срещне с тях.  Crazy

# 283
И на нас ни сложиха ваксина. Питах каква и ми казаха, че е срещу менингит. Педиатърът предупреди, че е болезнена и да сложим куул пач лепенка на боцканото, както и да дам 2мл панадол превантивно. Каза ми и да дам още 2мл вечерта, ако вдигне температура, но за мой късмет не се случи. Голям рев беше, като и сложиха ваксината. Крачето и беше доста червено, но наистина тези лепенки май облекчават. Аз също подобно на много от вас имах от болницата и отрязах половината.
Колкото до задавянето, първият път направо полудях от страх. Бяхме двете вкъщи, 2-3 дни след като ни изписаха. Така я разтресох милата Embarassed. После свикнах и я обръщам настрани и надолу. Колкото до баща и, все ми повтаря колко се стряскам, ако и има нещо, при положение, че аз основно констатирам, без паника. Той я гледа вчера за малко и като повърна, така се разтича да я бърше, че тя се изплаши и се разплака Laughing Бебка също се напъва на сън. На сън се и смее, и плаче. Дори един-два пъти така се разплаква, че се събужда с вик.

# 284
  • Варна
И аз ще пускам баткото на градина, че не се издържа така с двете. Много трудно бре! Обаче много ме е страх от мъкненето на болести и по-скоро в съчетание с ваксинирането на малката. Дано всичко да е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт