. Товарихме колата поне 15 минути при все че аз багаж за бебето освен дрехи и памперси не нося и количката де. Пътят криво ляво добре, пристигнахме и от там се почна... Нощ 1- аз драйфах сумай си пъти и съответно между кърменето и тази ми дейност беше
. Последните 2 бяха стандартни: бебто не ще да заспи до сумай си часа и после на всеки 3 се буди да манджа...

Кърма имам, вече много като каталяса засуква, снощи си яде, обаче днес пак същите номера. В момента, в който го слагам за кърмене и почва истеричен рев. Изправям го и се кротва и после пак. Средно ми отнема по около час да го сложа на гърда. Сега ми направи впечатление, че като засуче най-накрая по време на самото сукане от време на време изпищява и се дърпа. Кво е това чудо не знам
Мислех за кърмаческа стачка, но се обадих на ЛЛЛ и азаха, че е още мъничък, но все пак дадоха съвети, гледам да ги изпълнявам, но ситуацията не се подобрява особено. Направо съм в шах.... Някакви съвети или идеи? Случвало ли ви се е??
Кърма имам, вече много като каталяса засуква, снощи си яде, обаче днес пак същите номера. В момента, в който го слагам за кърмене и почва истеричен рев. Изправям го и се кротва и после пак. Средно ми отнема по около час да го сложа на гърда. Сега ми направи впечатление, че като засуче най-накрая по време на самото сукане от време на време изпищява и се дърпа. Кво е това чудо не знам
Мислех за кърмаческа стачка, но се обадих на ЛЛЛ и азаха, че е още мъничък, но все пак дадоха съвети, гледам да ги изпълнявам, но ситуацията не се подобрява особено. Направо съм в шах.... Някакви съвети или идеи? Случвало ли ви се е??
а между другото, някъде бях чела че и при къса юздичка може да се получи, но не можах да го намеря да ти го пусна да го видиш. 
много ми се ходеше и на мен но именно за такива неща ме беше страх. освен това още съм тюлен и ми е криво, тия дни започвам да диетствам нещо поне за начало, а като тръгне баткото на училище ще започна и с упражненията, но вкъщи, за друго няма как с бебето 

много се радвам за теб, с баткото ми беше така, даже бая ми повисяваше по гърдите в началото докато се регулират нещата. с дребния е по-различно, кърмех го по-рядко, първо докато засуче че беше малък, после пък ми нацъфтя зърната и започнах да цедя, но предлагах и гъда като се оправеха, а напоследък изобщо не иска гърда, което си обяснявам с по-рядкото кърмене и цеденето. но това е положението, няма 2 еднакви деца, но да са ми живи и здрави и двамата, все пак са кърмени колкото и да е (баткото до 6 месец)

много се радвам за теб, с баткото ми беше така, даже бая ми повисяваше по гърдите в началото докато се регулират нещата. с дребния е по-различно, кърмех го по-рядко, първо докато засуче че беше малък, после пък ми нацъфтя зърната и започнах да цедя, но предлагах и гъда като се оправеха, а напоследък изобщо не иска гърда, което си обяснявам с по-рядкото кърмене и цеденето. но това е положението, няма 2 еднакви деца, но да са ми живи и здрави и двамата, все пак са кърмени колкото и да е (баткото до 6 месец) 

. Тя около 3 месеца се появява, пък вие сте там някъде

. Другото което е, е че ме налягат тежки мисли като ви чета, то не са усмивки, то не е радост като ви видят бебоците, а моята Прелест само събира вежди, прави устата на кокошо дупе и чака баща си
. Някак си дните ми идват длъжки при това положение
. Пък аз и се радвам гушкам я, опитвам се да я забавлявам, ама имам усещането че просто не ме харесва
( ако това е възможно на тази възраст)
. Другото което е, е че ме налягат тежки мисли като ви чета, то не са усмивки, то не е радост като ви видят бебоците, а моята Прелест само събира вежди, прави устата на кокошо дупе и чака баща си
. Някак си дните ми идват длъжки при това положение
. Пък аз и се радвам гушкам я, опитвам се да я забавлявам, ама имам усещането че просто не ме харесва
( ако това е възможно на тази възраст)
То даже се получава все едно си говорят, понеже той каже нещо и тя веднага "отговаря". На мен не ми гука така, нито пък е толкова много.
Аз се шегувам, че е заради това, че аз я водих за ваксината и трябваше да й държа крачето, та оттогава не ме харесва и викам на ММ, че на другата ваксина ще я води той, а аз ще си гукам с нея цяла седмица.
А върхът на сладоледа е, че тези дни Еличка е малко по-нервна и плаче често и ММ като се прибере вечерта, му казвам тия неща. И той като я вземе и тя като се усмихне широко и се разгука, той вика: "Я, колко си ми послушна, а мама вика, че само ревеш."