Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 34 472
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, с ужасно главоболие съм какъв аналгетик може да взема?
Парацетамол Simple Smile

Аз не издържах и през ноща изпих един аналгин, дано не съм навредила ва бебо

# 301
Елфита, наистина и двете са много хубави!
Отново няма да мога да дойда на срещата с пловдивчанки. Ще имам гости. Нямам късмет за тези срещи и това е.

# 302
от октомври миналата година за сефте изтървам почти цяла тема ooooh!
не че нещо ново ще кажа, ама фъстъчка е на вълна колики и 100 илача давам и резултатът е повече от относителен... Освен това не ще биба и заспива на ръце ( Embarassed) от което кръст не ми остана и заспиването е със зор, както някой писа на мен сърчицето ми спи, а на нея очите и като понички отворени Shocked. Естествено се буди за нощна манджа, но това май не ме притеснява толкова, защото пък ми е време за luvbed
Ние заниманието го подхванахме 3 седмици след раждането и си ми е кеф и мерак, само дето съм яко каталясала, а уравнението с 2 деца доста ме затруднява при все че голямото е на училище.
Преди 3 седмици някъде така бях уморена от недоспиване че се докарах до някаква форма на нервна криза и след най-обикновено сдърпване с ММ изпотроших половината инвертар в кухнята, включая и вратата на фурната. Дето ММ вика поне да си бях изляла нервите върху нещо по-солидно smile3511
Понеже съм до 5-та страница и не знам за какво си говорите, най-общо
1. съм хипер доволна от нямането на ваксини
2. кърма имам и бебана расте
3. трябва да тръгна на бебе шопинга за 3-6 месеца
4 установих че вечерната баня изнервя фъстъчка и я къпя сутрин
5. Въпросът кърмиш ли и веднага последващия коментар ААА, браво браво ме изкарва от кожа
Ще дочета (някога) и ще гледам да се включа
Целувки и спокоен ден  Hug  bouquet

# 303
  • София
bebe2, включвай се и без да си дочела. Постовете ти винаги чета с удоволствие Wink Разкажи за морето, как се пътува с домочадието до Тасос? Заподозряха ли те на границата, че ще продаваш бебето?  Sunglasses

# 304
 Laughing Laughing, тони Hug
Беше яката яка лудница, ама дето вика ММ, нали не загубихме никой, всичко е ок.
До Тасос не стигнахме и ходихме във Варна. Много са надупили цените гърците по това време и някак си се отказахме.
Всичко започна с това че баткото ни беше малко на басейн с баба си точно преди заминаването и се прибра със стомашен вирус Crazy. Товарихме колата поне 15 минути при все че аз багаж за бебето освен дрехи и памперси не нося и количката де. Пътят криво ляво добре, пристигнахме и от там се почна... Нощ 1- аз драйфах сумай си пъти и съответно между кърменето и тази ми дейност беше Shocked Shocked. Нощ 2: бебка рева ЦЯЛАТА нощ Нощ 3: ММ "разстроен", нощ 4: Лео прегрял на плажа и място не може да си намери, нощ 5: аз се "разстроих" и пак съчетаването с кърменето беше трудно Crazy. Последните 2 бяха стандартни: бебто не ще да заспи до сумай си часа и после на всеки 3 се буди да манджа...
Абе в заключение 1 и най-важно: ОЦЕЛЯХ, и 2: За пръв път откакто ходя без мама и тати на море секса се оказа тотален мираж не поради нежелание ooooh!
Заключение 2: това ще се повтаря в близките 2-3 години, а после само леки вариации на сюжета ще има Laughing

# 305
  • Пловдив
Здравейте и от мен Simple Smile
Много ми е тъпо,чак сега видях за срещата на пловдивските мами.
Снощи ММ беше дошъл да ни види нали работи другаде и идва в само в неделя,и не съм чела във форума.
Дано да сте си прекарали хубаво момичета другия път се надявам и аз да дойда   bouquet
Днес сложих малкия на гърда,до сега се цедях и давах в шише.Държах го 40 минути и на двете гърди по 20 минути.Мисля че се наяде ще видим кога ще се събуди Simple Smile

# 306
  • Там някъде
Момичета, помагайте - от 2 дни малчо не ще да суче! То е рев, сълзи, сополи и от двамата и не та не  Sad Кърма имам, вече много като каталяса засуква, снощи си яде, обаче днес пак същите номера. В момента, в който го слагам за кърмене и почва истеричен рев. Изправям го и се кротва и после пак. Средно ми отнема по около час да го сложа на гърда. Сега ми направи впечатление, че като засуче най-накрая по време на самото сукане от време на време изпищява и се дърпа. Кво е това чудо не знам  newsm78 Мислех за кърмаческа стачка, но се обадих на ЛЛЛ и азаха, че е още мъничък, но все пак дадоха съвети, гледам да ги изпълнявам, но ситуацията не се подобрява особено. Направо съм в шах.... Някакви съвети или идеи? Случвало ли ви се е??
 На всичко отгоре ме е налегнала (явно) следродилна депресия.... едно ми е тъжно, смотано и ревливо - направо не е истина!

# 307
Момичета, помагайте - от 2 дни малчо не ще да суче! То е рев, сълзи, сополи и от двамата и не та не  Sad Кърма имам, вече много като каталяса засуква, снощи си яде, обаче днес пак същите номера. В момента, в който го слагам за кърмене и почва истеричен рев. Изправям го и се кротва и после пак. Средно ми отнема по около час да го сложа на гърда. Сега ми направи впечатление, че като засуче най-накрая по време на самото сукане от време на време изпищява и се дърпа. Кво е това чудо не знам  newsm78 Мислех за кърмаческа стачка, но се обадих на ЛЛЛ и азаха, че е още мъничък, но все пак дадоха съвети, гледам да ги изпълнявам, но ситуацията не се подобрява особено. Направо съм в шах.... Някакви съвети или идеи? Случвало ли ви се е??
 На всичко отгоре ме е налегнала (явно) следродилна депресия.... едно ми е тъжно, смотано и ревливо - направо не е истина!

Преди всичко де успокои ти, защото малките усещат всичко? Пробвай да го слжжиш легнал и ни до него и така да суче, огледай устичката да няма налепи,  Владислав пищи и пуска гърдата когато се е понахрани или му пуска по_малко

# 308
  • София
Mrs Raven юлианка е права да си спокойна. с баткото ми се е случвало по време на самото кърмене да изпищи когато му пуска малко гърдата а той е прегладнял и иска бързо да се засити. да пищи преди самото кърмене и да е нервен също ми се с лучвало, след като се оптушиха каналите пък започна да му ече много бързо. но нямам спомен какво съм правила, според мен е период и ще отмине, но ти опитай всичко възможно- да смениш позата, да огледаш както е писала юлианка за налепи, да не го слагаш изгладнял, и не е притеснявай, щом имаш кърма, като се упокоиш ще се нареди всичко.  Hug а между другото, някъде бях чела че и при къса юздичка може да се получи, но не можах да го намеря да ти го пусна да го видиш. newsm78
bebe2 описанието ти за морето ме разсмя макар че на теб едва ли ти е било до смях  Hug много ми се ходеше и на мен но именно за такива неща ме беше страх. освен това още съм тюлен и ми е криво, тия дни започвам да диетствам нещо поне за начало, а като тръгне баткото на училище ще започна и с упражненията, но вкъщи, за друго няма как с бебето Rolling Eyes
хм а за банята беше писала, ние заради по-честото излизане до скоро, го къпехме по различно време- и следобед и вечер, все му е добре стига да е къпан и гука маймуната  Laughing
Иванела83 супер че си го кърмила, за мен така беше по-лесно, цеденето е супер досадно дори с ел, помпа и наистина няма как да извадиш повече от бебето, така че по-добре така Peace

# 309
  • Пловдив
Да взе да ми става досадно с тази ел.помпа,просто не мислех че ще се нахрани ако го накърмя,но изкара 2 часа.Трудно ми беше докато изкарам зърната с помпата после вече беше добре..На него изобщо не му направи впечатление,че не е от шише,а много време не бях го слагала на гърда,много ми е послушен милия  Heart Eyes

# 310
  • София
Да взе да ми става досадно с тази ел.помпа,просто не мислех че ще се нахрани ако го накърмя,но изкара 2 часа.Трудно ми беше докато изкарам зърната с помпата после вече беше добре..На него изобщо не му направи впечатление,че не е от шише,а много време не бях го слагала на гърда,много ми е послушен милия  Heart Eyes

пу пу  Hug много се радвам за теб, с баткото ми беше така, даже бая ми повисяваше по гърдите в началото докато се регулират нещата. с дребния е по-различно, кърмех го по-рядко, първо докато засуче че беше малък, после пък ми нацъфтя зърната и започнах да цедя, но предлагах и гъда като се оправеха, а напоследък изобщо не иска гърда, което си обяснявам с по-рядкото кърмене и цеденето. но това е положението, няма 2 еднакви деца, но да са ми живи и здрави и двамата, все пак са кърмени колкото и да е (баткото до 6 месец)  Simple Smile

# 311
  • Пловдив

пу пу  Hug много се радвам за теб, с баткото ми беше така, даже бая ми повисяваше по гърдите в началото докато се регулират нещата. с дребния е по-различно, кърмех го по-рядко, първо докато засуче че беше малък, после пък ми нацъфтя зърната и започнах да цедя, но предлагах и гъда като се оправеха, а напоследък изобщо не иска гърда, което си обяснявам с по-рядкото кърмене и цеденето. но това е положението, няма 2 еднакви деца, но да са ми живи и здрави и двамата, все пак са кърмени колкото и да е (баткото до 6 месец)  Simple Smile
Абе нали е кърма няма значение (поне за мен) как му я даваш.Наистина обаче като засуче и почват да ме болят зърната Simple Smile

# 312
  • София
bebe2. голям екшън е било. Simple Smile Ние още никъде не сме пътували, откакто сме четирима. Самата мисъл ме уморява.  Mr. Green

# 313
Добро утро мами Hug
Аз наваксах пропуснатото и ще съм по-редовна Laughing
Проблемът с плачещото бебе на Мс Равен на мен все пак ми прилича на кърмаческа криза newsm78. Тя около 3 месеца се появява, пък вие сте там някъде
Така или иначе щом на теб ти е кофти емоционално, това непременно преминава в бебето и кърмата. Виж малко медитация, нали ходи на йогата за бременни, нещо релаксирай и изпускай парата. Ако ти тежи ежедневието, обърни за съдействие към към някоя баба или към таткото да поемат бебо и ти да свежнеш някъде- някоя разкрасителна процедура, разходка самичка или кино, кафе, театър... Абе, нещо което ти доставя удоволствие
Тони, напълно те разбирам, ако знаеш мене споменът как ме уморява... Joy Joy
Сега и аз да се оплача. Фъстъчка се кефи повече на баща си отколкото на мен ( и съответно ми е кофти Confused). Ето, вчера цял ден рева без видима причина, спа на пресекулки, абе яко крива един вид. И като се прибра баща и, то не беше гукане, то не беше гледане в очите, то не беше "мър-мър", един вид да ти се оплача ooooh!. Другото което е, е че ме налягат тежки мисли като ви чета, то не са усмивки, то не е радост като ви видят бебоците, а моята Прелест само събира вежди, прави устата на кокошо дупе и чака баща си smile3515. Някак си дните ми идват длъжки при това положение Tired. Пък аз и се радвам гушкам я, опитвам се да я забавлявам, ама имам усещането че просто не ме харесва Crazy ( ако това е възможно на тази възраст)

# 314
  • Телиш/Плевен
Фъстъчка се кефи повече на баща си отколкото на мен ( и съответно ми е кофти Confused). Ето, вчера цял ден рева без видима причина, спа на пресекулки, абе яко крива един вид. И като се прибра баща и, то не беше гукане, то не беше гледане в очите, то не беше "мър-мър", един вид да ти се оплача ooooh!. Другото което е, е че ме налягат тежки мисли като ви чета, то не са усмивки, то не е радост като ви видят бебоците, а моята Прелест само събира вежди, прави устата на кокошо дупе и чака баща си smile3515. Някак си дните ми идват длъжки при това положение Tired. Пък аз и се радвам гушкам я, опитвам се да я забавлявам, ама имам усещането че просто не ме харесва Crazy ( ако това е възможно на тази възраст)
Нещо такова има и при нас. Аз по цял ден се занимавам с нея и тя ми се радва, де. Ама като се прибере баща й и я вземе, направо ще се задави от гукане. Joy То даже се получава все едно си говорят, понеже той каже нещо и тя веднага "отговаря". На мен не ми гука така, нито пък е толкова много. Crazy Аз се шегувам, че е заради това, че аз я водих за ваксината и трябваше да й държа крачето, та оттогава не ме харесва и викам на ММ, че на другата ваксина ще я води той, а аз ще си гукам с нея цяла седмица. Joy А върхът на сладоледа е, че тези дни Еличка е малко по-нервна и плаче често и ММ като се прибере вечерта, му казвам тия неща. И той като я вземе и тя като се усмихне широко и се разгука, той вика: "Я, колко си ми послушна, а мама вика, че само ревеш." Rolling Eyes Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт