Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 34 943
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро!

Честит имен ден на всички празнуващи мамчета, дечица, мъжленца! Да сте/са живи и здрави и много обичани !!  bouquet

Леле аз не бих оставила Виктор на свеки да го показва на приятелки. Нито ги знам тия приятелки, нито нищо. Не обичам да му се струпват много хора на куп. Хем не го пазя, много хора го гледат и гушка още откакто се е родил, но зависи кой, къде и кога  Crossing Arms

За кенгуруто: Преди да го купя го пробвах с Виктор. Седяхме около 1 час в магазина, изпробвахме 4 кенгура и накрая заспа в chicco 0+ soft and dream. Така че и аз препоръчвам силно да се изпробва преди да се купува.

Ние няма да го кръщаваме засега. Ще го оставим сам да си реши, като порастне, че и ние не сме от най-религиозните  Whistling

За обличането - в момента вкъщи е с пижамка - от тези с целите крачоли и дълъг ръкав. Вчера навън беше по боди с къс ръкав, отгоре панталонки, чорапи и блуза с дълъг ръкав. Не беше чак толкова студено, а и е завет в количката.

Момичета, имам едно питане  Embarassed Embarassed Embarassed Боли ме като правим секс с ММ... Rolling Eyes Хем родих секцио! Не мога да си го обясня. Досега сме опитали 2-3 пъти само, просто защото е боли и ми отива цялото желание на кино. Някой има ли като мен? На какво може ад се дължи?
Днес съм на преглед и мисля да питам АГ-то ми , макар че да си призняе ме е срам  Mr. Green

Хубав ден на всички!

# 481
  • Пловдив
Аууу, забравих, много ме е яд за Лудогорец вчера. Постараха се момчетата.

И нас.Добре играха,на моменти по-добре от Ливърпул.Но и съдията си ги подпря с дузпата

Моника,боли те от сухото според мен.Случва се.С времето нещата ще се регулират

Титанка,на краката още не слагам нищо допълнително.Или чорапи,или ританки,или от целите костюмчета.Навън е в количката,завита с одеало.

# 482
Става въпрос в кенгуруто и че днес сутринта е по студено .Отидох до магазина до нас , с кенгурото и облякан с боди с дълъг ръкав и ританки , ведага се изкоментира ,че не съм сложила терлички и момчетата настивали най много от краката .
А предния ден ходихме до аптеката и напълно непозната жена ,ми каза да не съм оставяла детето си в количката пред аптеката .Да съм го вземела на ръце вътре .Пълно с болни хора как пък не Sad и то вратата е отворена и съм на две крачки от него ,а той си спеше.

# 483
  • Пловдив
За кенгурото и за навън може едни чорапи да сложиш върху ританките.Не терлици.За тях е рано наистина
И аз така оставям под надзор количката.Обаче оня ден един шофьор като отнесе така оставена количка с бебето вътре,ми стана зле.Не трябва да е на улица

# 484
  • София
Моника, докато кърмиш си е сухичко и от там идва дискомфорта и болката. Плюс тоталното нежелание за секс при мен. Не при всички е така, но шанс... Питай си АГ-то, какво срамно има, моята АГ ми беше казала предния път "толкова е сухо, та чак чупливо"  Embarassed Пробвай с лубрикант  Peace

Борката е обут само с ританки за сега, но днес и на мен ми е студено на краката, та не знам. Поръчах си слинг иначе, стискайте палци да се справя с връзването и да беб да му хареса Simple Smile

# 485
Аууу, забравих, много ме е яд за Лудогорец вчера. Постараха се момчетата.

И нас.Добре играха,на моменти по-добре от Ливърпул.Но и съдията си ги подпря с дузпата

202uu

# 486
Честито на именниците   bouquet
Ние днес сме сънливчовци, спинкаме почти цял ден, направихме само една разходка в парка, където беше пусто и празно, папкахме и хайде Сънчо ни подгони. За обличането взех малко по повече да я обличам, ръчичките й са студени до раменете нощно време, пък и днес. Излизахме с боди с дълъг ръкав, ританки с чорапки и един по-плътен суитчър, тънко одеалце и покривалото за количката, че в парка е влажно и подухва. Вкъщи е с боди с дълъг ръкав, ританки и едно елече.

Момичета, имам едно питане  Embarassed Embarassed Embarassed Боли ме като правим секс с ММ... Rolling Eyes Хем родих секцио! Не мога да си го обясня. Досега сме опитали 2-3 пъти само, просто защото е боли и ми отива цялото желание на кино. Някой има ли като мен? На какво може ад се дължи?
Днес съм на преглед и мисля да питам АГ-то ми , макар че да си призняе ме е срам  Mr. Green

Хубав ден на всички!

И на мен док ми препоръча с лубрикант, също секцио.

Как смогвате с домакинската работа? Аз почти не готвя, не защото не искам, просто една манджа отнема време, а бебка си има нужда от наблюдение. Идва по-студено време и се хапва готвенко. Когато ММ е вкъщи е лесно, но като е на работа ... До скоро ходехме повече навън и не оставаше време, повече салатки, суха храна и аламинути. Моя приятелка с две малки деца каза, че едва наскоро е започнала да готви, просто не е имала възможност. Дано не стане и смен така, такъв оборот правим на кварталния магазин само от лесно усвоима храна  ooooh!

# 487
Мерси за отговорите. Прави се окаахте. Док каза, че по време на кърмене нивата на естроген се променяли и от там сухотата. Около 5 минути се мъчи да ми сложи спекулума, толкова съм суха ! Смятайте! Забеляза го преди изобщо да съм споделила проблема си.  Crossing Arms И така нищо не може да се направи общо взето - лубрикант..и нещата ще се оправят като спра да кърмя.

Относно домакинската работа - в началото нямах никакво време за нищо. Сега вече ми стига. Дали защото съм по-бодра, откакто Виктор си спинка нощем или съм свикнала на ритъма, не знам. Готвя 3 пъти седмично горе долу. Но ако имах второ дете едва ли щеше да ми стига времето. Може би пак се свиква, не знам. И все пак много си зависи и от детето.

# 488
  • Пловдив
Но ако имах второ дете едва ли щеше да ми стига времето. Може би пак се свиква, не знам.

Да,свиква се.Нагаждаме се според ситуацията

Аз готвя.Като стана сутринта хвърлям месото да се вари.После в пролука тишина или сън режа зеленчуците.Хвърлям ги в тенджерата и варя,олио,сол,месото и айде.Сложни манджи не правя през седмицата.Утре сме на мусака-в пролуките тишина и сън ще нарежа картофите,лука,морковите.В тенджерата,каймата,хоп в тавата.Често излизаме на разходка и продуктите седят нарязани и чакат.Като се върнем я довършвам манджата.
Почни я манджата пък ще намериш начин да я направиш.И баници правя.Но и гледам да пипам бързо.Нареждам си всички продукти на плота,да не се мотам по шкафовете.И почвам-храс,прас и съм готова

Засега имам време за домакинската работа.После като проходят и започнат да пипат навсякъде,и да си събарят разни неща по главите,става интересно.Имало е момента,когато не съм била ангажирана с детето само докато спи

# 489
  • Телиш/Плевен
Титанка, недоволни и коментиращи ще има винаги, обличай си детето според твоята преценка, остави ги всезнайковците. Close Hug

За домакинската работа - в повечето случаи Елица е много кротка и спи доста, та се справям засега. И аз си мисля, че "купонът" ще е като проходят. Даже още като пролазят. Но да са ни живи и здрави. Heart Eyes

За сухотата и секса - бях много наплашена, като прочетох за това, понеже аз съм си перманентно суха и лубрикантът ми е пръв приятел. Laughing Не ми се и мислеше докъде ще се докарам.  Confused Ама при мен взе, че стана обратното, въпреки че кърмя. Shocked Даже не ползвам лубрикант вече. Според ММ съм по-широка и затова е така. Joy Каквато и да е причината обаче, вероятно това е временно явление. Все пак съм доволна, че се получи така, пък и да се върне предишното положение, сме свикнали така или иначе. Peace

# 490

Но и гледам да пипам бързо.Нареждам си всички продукти на плота,да не се мотам по шкафовете.И почвам-храс,прас и съм готова

И аз така, като торнадо съм в кухнята Laughing А и слингът ми е пръв приятел, ако има мър-мър двечките заедно сме в кухнята. Ама пък да ви кажа нещо желание нямам и по-скоро идеи. А моите двама мъже си хапват стабилно. Ето Миник@ готви 3 пъти седмично, аз всеки ден съм с тенджерите. И трошичка не остава. Ето вчера, кг пълнени чушки, ми днеска никой нямаше ooooh!
Да не им е уроки де Joy Joy
Секса, май не съм имала проблеми и след предната и след тази бременност newsm78. Даже аз бременна я имах тази сухота и ми беше доста неприятно. Но родих ли, още на първа проба нещата бяха ок Blush

# 491

И аз така, като торнадо съм в кухнята Laughing

Значи станахме три Simple Smile и аз съм така, ама аз понякога се лигавя в кухнята, правя и по-сложни неща. Ама понякога съм уморена и сме на яйца дето се вика   chef
Аз със секса проблеми нямам, всичко си ми е наред, даже си мисля,че ми е по-хубаво и от преди.Имам проблеми с килограмите, не мога да сваля едни 9 кг и ми е криво. Вече  захладнява , а никои от старите ми дрехи не ми стават и съм "травмирана" дето се вика. Вие как сте ? Отслабнахте ли ? И как хем да сваля, хем да кърмя... newsm78

# 492
Май моята дама трябва повече да я обличам newsm78. И вчера, и днес сме навън с боди с дълъг ръкав, с клинче и с чорапки. Завивам с памучна пелена. В  къщи е с дълъг ръкав /цели пижамки/ сутрин и вечер, а на обяд беше само с боди с дълъг ръкав и чорапки. Май тази вечер ще взема да и метна едно одеалце.
Аз също купих chicco 0+ soft and dream. Ще пробвам пак да я сложа, но да мине малко време.
За готвенето - може би веднъж седмично /през седмицата/ и то ако хубавицата спи следобед. Нямам време за повече. Събота и неделя гледаме с таткото да излизаме извън града, да разнообразяваме. Ако сме си вкъщи, готвим и гледаме малката, като се сменяме. През останалото време спим  Laughing , за да си наваксаме. Иначе и на мен най-сложно ми е чистенето.
Секс? Какво е това чудо и кога намирате време?

# 493
  • Пловдив

Е,как.За него винаги има време  Laughing

Аз също няма проблем и неприятни усещания.

knick_knack ,ще си купиш нови дрехи.Много малко жени с бебета на два месеца са си както от преди бременността

# 494

обикновено след кърменето в 5 Mr. Green. Мм става в 06ч30 за работа и моментът е тамън тамън Laughing
На мен ми циклят 5 килограма,но  една част от старите дрехи ми стават. Само дето не ми стоят точно както преди Blush
Ама кърмене и сваляне е до късмет, едни свалят яко други не, пък трети даже качват. Панацеята е качествена храна, игнор на сладичко, мазничко и сие и много много вода. И разбира се движение, ако не може нещо по-интензивно , яко километри с количката. Както и за некърмещите с други думи.
Е сега както съм нагънала едно бурканче нутела, много ме бива в съветите bowuu

Общи условия

Активация на акаунт