Няма правило дали бебето трябва да суче само от едната или и от двете гърди. Това е много индивидуално и е продиктувано от конкретните нужди на бебето и капацитета на гърдите. Ако и след втората гърда е още гладен би могла спокойно да му предложиш отново първата за да задоволи напълно глада си.
)
Няма правило дали бебето трябва да суче само от едната или и от двете гърди. Това е много индивидуално и е продиктувано от конкретните нужди на бебето и капацитета на гърдите. Ако и след втората гърда е още гладен би могла спокойно да му предложиш отново първата за да задоволи напълно глада си. 
От както е започнала да издава звуци, малката буба понякога връща част от храната. Ама то голям зор да каже нещо, направо се напъва

. От два дена не давам й давам нищо за коремчето, че нещо не пълнеше памперсите. От днес всичко е ОК. Всеки ден сме навън по много, защото вътре й е тясно, навън простор...
за новата тема 
Лили много и харесва да е навън, само като помирише количката и грейва, обаче скоро ще ни окъсее коша за новородено. Почна да гука и да ми се усмихва съзнателно, също така като пея и говоря ми следи устните и ме имитира. Веднъж успя да каже хубаво и отчетливо АГУ и беше много горда със себе си, много сладко се засмя. Главичката язадържа права, но не обича да я слагам по корем, а да я нося и тя да разглежда. Имаме си вече режим, но все още се будим около 3 нощно време, но на мен не ми пречи и ще си я оставя тя да си отрегулира нещата. Вече много ми тежи на ръцете като я кърмя, а когато сме навън постоянно се разсейва и разглежда наоколо. Дрешките дето са 0-3 месеца, ще започнат да ни отесняват, много преди септември 
Сега чакам да ни донесат лефакса от Германия и да видим какво ще стане с него, дано ни помогне.. 
Препоръчани теми