"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 48 863
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Поли, waveyЛипсват ми твоите прекрасни постове,ще бъда щастлива,ако отново започнеш да пишеш(дано ти дойде вдъхновението във втори сезон).Всъщност теб какво толкова те развесели тази вечер?

velijana Hug Благодаря за вниманието! Hug  bouquet Но аз леко казано се разочаровах от развитието и .... да не казвам и от какво друго...в този сериал , затова предпочитам да си седя в ъгълчето и да си гледам - само това, което мен ме вълнува. Не обичам да слагам пръчка в колелото , което се върти... Peace Peace
А, тази вечер наистина се разсмях до сълзи от две дами, които се правят на толкова интересни - които в същност искат да кажат неща съвсем различни от това, което трябва да се коментира, но както и да е - всеки има право на глас в този форум.....

Още веднъж искам да се извиня на всички от тази тема, че тази вечер Ви занимавах , явно малко повечко със себе си. Praynig Praynig Praynig

# 211
Е сега във втори сезон ще видим защо въпреки неговото профайлърство взеха че го арестуваха. Joy Joy
Поли,не съм забелязала да ни занимаваш лично със себе си-беше ми приятно,че се включи.
Аз пък за разлика от теб понякога взема,че загубя чувството си за хумор и започна да реагирам на неща,които човек наистина трябва да приема с усмивка,пък дори и крива да е.

# 212
Сега като се замислий той Арда едни мускули е извадил, ша знайте  Joy Joy Joy Joy Joy Хилка и половина.  Mr. Green Ама си е готин.  Simple Smile Simple Smile

И още нещо, сигурно сте забелязали, че всички с мускули, без мускули слушат Йо и му изпълняват нарежданията, защото знаят, че го бива в това, което прави.

# 213
  • Разград

# 214
Паула, права си!   newsm10 Тук е купонът и винаги е свежо, готино и забавно!   newsm47

# 215
Велияна, според мен отговорът е, че мафията е по-силна от профайлърите. Ама и Чиче скоро ще си намери майстора.  Peace Mr. Green

# 216
Паула, права си!   newsm10 Тук е купонът и винаги е свежо, готино и забавно!   newsm47

Ще се въздържа с коментар на този пост -  за да не обидя вписващите се  тук.Peace PeaceНе съм писала такова нещо  Peace Peace Peace

# 217
Момичета,
Да вземем пример от турските фенове на Туба и Енгин,колко са единни..
Тази вечер  в туитъра,феновете на Енгин имаха възражения за официалния афиш/2сезон/ на Атв .Сериала си има двама главни герои и в пълното право са.Веднага ги подкрепиха феновете на Туба и  заваляха туити към Сценаристките,Атв и т.н.Накрая Ейлем отговори ,че проблемът ще се реши..
А може и някой да провокира нещата за да има разделение между феновете ,които са много важни в тази жестока конкуренция за рейтинги.

# 218
Тук, много странно, си говорят хора, които не харесват филма, не харесват актьорите и не гледат сериала, а ако си кажат мнението за списващите, ще ги обидят!  Rolling Eyes

Явно аз не съм на мястото си!
Това не е ли темата за КПА?  newsm78

# 219
Привет момичета! Simple Smile

Включвам се късно, то вече е време за лягане Simple Smile Но да кажа че Йомер
 е най-готиния и страхотен комисар, който съм виждала. Simple Smile
Всичко си му е наред, с плочки, без плочки, походка, стойка.....
а за погледите да не говорим... newsm10

Не знам как може да стои изпънат като струна, когато го арестуват и трябва да
предаде оръжието и значката. Разделя се с това, за което е мечтал да работи от малък.
Освен това предаден от брат си Shocked

Дейзи Hug  права си, че Йомер е бил агент под прикритие и е учил и други неща.
Едно от тях е как да флиртува с камериерки, та да им отмъкне картата hahaha hahaha
Показа ни го в Рим Joy Joy Joy Joy Joy

Пожелавам на всички приятни сънища!  Hug Heart Eyes  И да идва по-бързо срядата
с новата серия и нашите любимци. Heart Eyes Heart Eyes

# 220
  • Сливен

# 221
Ох Ели, това с камериерката беше уникално!  Joy Joy Joy Joy rotfImao rotfImbo Просто докато я гледах тази сцена се превивах от смях.  hahaha hahaha

# 222
  • Сливен

# 223
Здравейте диамантчета!  Hug
С всеки изминал ден се приближаваме до заветната сряда!

В сряда били свършили със снимките на 14 епизод и вече снимат 15-ти в района на известната гара Хайдар паша. 

Скрит текст:
Çarşamba günü 14.Bölüm çekimleri bitmiş. Dün akşam da Haydarpaşa garında 15.Bölüm çekimleri başlamış. Hadi hayırlısı.

Приятен петък!  Hug

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 10:12 от rina-rina

# 224
  • В Града на Липите
Добро утро    food010  желая ви прекрасен ден   Hug

...Тази вечер  в туитъра,феновете на Енгин имаха възражения за официалния афиш/2сезон/ на Атв

Майче, това съм го пропуснала  newsm78 Имаш ли го под ръка този официален афиш да го видя.

Остават само 5 дни до началото на 2-ри сезон, а не са пуснали нито трейлър, нито резюме, ни подсказка дори  newsm78 И първи сезон ни държаха на сухо, доколкото си спомням.
Не ми харесва това претупване, но какво да се прави  Grinning

А и то резюмето долу горе е ясно. Моето е нещо такова  Grinning
Йомер настига Елиф на плажа, и обещава да й помогне с цената на всичко /прегръдка, целувка..., още една/ Прекъсва ги телефонно обаждане с истеричния плач на Аслъ, която съобщава на Елиф, че е намерила майка си мъртва.... Двамата се втурват към къщи, идва полиция, снимки, отпечатъци... Хатидже е арестувана на летището. Глътва си езика от страх и онемява временно. /п.п. тя и без това си прилича на умствено изостанала/  Майка й вижда ареста по телевизията и реве и вие на умряло. Баща й разбира, какво се е случило и от гняв и бяс скача от дивана и прохожда.  Grinning
Фатих е заведен в управлението, където се оказва, че са го задържали по погрешка заради твърде близката прилика с фоторобота на Метин. Нилю, дава показания, че не е той.
Чиче си скуби брадата /опс, сори, мустака, той нямаше брада  Grinning/, още една от рибите му е умряла. Подозира атентат. Изпада във временна депресия, и се уединява в мазето да прави аутопсии.
Пънар успява да се измъкне от белезниците и се хвърля в морето. Близо до брега я спасяват от някаква рибарска лодка. Укрива се при някакви роднини.
Аслъ е изпила една шепа лекарства и е в болницата.
Танер е отведен в затвора. В главата му пъзела е почти подреден.
Йомер не се отделя от Елиф.  Носи й непрекъснато тирамисута, капучино, торти... докато на нея не й прилошава от преяждане и го изгонва от дома си.
Оперативка в дома на Пело. Йо им споделя за участието на Ел в прането. Опитват се да измислят как да й помогнат.
Погребение. Всички реват, с изключение на Йо. Пуснали са Танер защото кръвта от колата не съвпада с тази на убитите. Въобще, това не било кръв, а червено вино.
Същата вечер Хю преброява диамантите. Един липсва newsm78

п.п. Предвид това, колко познавах в първи сезон, вероятността и тук да съм уцелила нещо е около 10%  Joy  Joy  Joy
Иначе тази липса на трей за 14-ти епизод ме навежда на мисълта, да не би тези двата, които ни пуснаха да са точно за него  newsm78 И да видим и предложението и ареста още в сряда. При тези сценаристки нещата се развиват твърде бързо, та нищо чудно  Grinning

п.п. Напоследък изгледах един куп криминални сериали. И един манекен не видях  Grinning / за късмет/
В момента гледам Кой уби Роузи Ларсън, и ченгето е далеч от хубавец / разбирайте проскубани русоляви мустаци, брадица и косица/ но е такъв чаровник, че веднага ме грабна.
За един актьор е много по-важна харизмата, таланта, това, да те накара да му повярваш, да забравиш, че гледаш филм. Визията също е важна, но за мен е по-скоро предимство.
Затова й харесах Енгин, защото не е някой голям красавец, нито мачо, или супермен. Просто като се появи на екрана, нямам желанието да превключа канала, а веднага ми грабва вниманието.

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 10:15 от hrissi_sz

Общи условия

Активация на акаунт