"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 48 873
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Ринка,Варна,благодаря ви Hug
Ясно е,че нищо не съм познала hahaha Ще си ги гледаме разделени в тая серия Peace Ама в другата-не Naughty SOZ Peace
Чиче защо ли иска от Метин да премахне Елиф newsm78
Елиф май казва на чиче,ще се махне от Истанбул newsm78 -може би това е причината
Само си гадая Peace
Но продължавам да се чудя как се е оказала в дома на комисаря и мама Елван я успокоява Thinking

# 301
  • In the light side of the Moon!

Но продължавам да се чудя как се е оказала в дома на комисаря и мама Елван я успокоява Thinking

аз на този кадър имах 4увството, 4е е стар...от еп когато Йо заведе Ел у тях....всъщност отна4ало като пуснах фрагмана и вси4ко ми се стори 4е е със стари кадри, викам си хадиии тия пак ни баламосват  Joy Joy Joy Joy

# 302
не разбрах кой пита Ел къде отива  newsm78 4и4и ли?

# 303

Да.

В дизифорума има предположение, че Елиф смята да се предаде в полицията, затова му казва "ти ще научиш"

# 304

Да,Меги Peace

# 305

Това кой ли ще е? Обесен ми се вижда.  newsm78

Варна, БУ,  Hug Hug

# 306

Да.

В дизифорума има предположение, че Елиф смята да се предаде в полицията, затова му казва "ти ще научиш"
вай бееееее, вай, ваааййй  ooooh! ooooh!

дали няма да се предаде в ръцете на Йо  newsm78  Joy Joy Joy

# 307
Ринка,да не би в затвора все пак да са изпълнили заповедта на Чиче за Танер newsm78
Или е станала грешка и някой друг е гушнал китката Mr. Green

# 308
  • AMS
Привет!
Ваня, Рина, Варна, благодаря за трея и превода!!!
Те този трей чаках!  Peace Серията сигурно ще е пак два часа.  #Crazy
Според мен, Елиф отива в полицията да се предаде, но дали ще го направи.
А може и да не разберем, ако е в края на епизода.

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 20:59 от Di...va

# 309
  • Разград
....... Дали Елиф видя сестра си да се целува с Мето или кадрите са умишлено така ...

Да вижда я.

# 310
Мдааа,дали това няма да предизвика Елифче да се предаде Thinking Тая гледка я е ошашавила,дано поне сега поиска обяснение от Нил Peace

# 311
На сайта на АТВ като дата и ден са посочени

KARA PARA AŞK 14. Bölüm
02 Eylül 2014, Salı 20:00

Може би е грешка.  newsm78

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 15:50 от rina-rina

# 312
Привет и от мен!
На първо място искам да благодаря на Ринка за всичко, което прави, за оформлението на темата, за инфото, за субтитрите, за коментарите, за уважението, с което се отнася към абсолютно всеки. Ринка, благодаря ти и затова, че ме допусна да се докосна до теб и като човек.

Също искам да изкажа едно огромно благодаря на Лили и Варна за отзивчивостта, за преводите, които правят, за това че ни помагат по-лесно и точно да разберем какво стои зад всички онези думички, които са ни непознати.

Благодаря и на Ванчето, защото винаги следи и е информирана за всичко и ни дава възможността да се насладим на много и хубави клипчета.

Вече имаме 3 фрагмана. Стартът се вижда. Много мина, мъничко остана.

Какво ми направи впечатление в новия фрагман.
Гълъбите определено ще играят роля в сериала.

Тук ще вмъкна и моето желание героят на Хюсеин да го направят още по-лош. Преди 13 епизод не ми се искаше дори да вярвам, но сега след като вече се разбра какво е направил, няма какво да го мисля Йомер как ще понесе този удар. По-лош или по-малко вече няма значение за това. И поради тази причина го искам Хюсеин още по-лош. Лично аз подозирам мама Елван в това, че знае нещо от миналото за мъжа си, че е подала някаква информация на Хюсеин , може съзнателно, може и несъзнателно и той се е възползвал от нея.

Не ми харесва това, че Йо толкова бързо е тръгнал да споделя с Арда. Спомням си при бараката реакцията му. На мястото на Йомер бих изчакала със споделянията, бих се опитала сама да смелям онова, което съм разбрала. Но може би сценаристките преценяват, че героят им има нужда от външен човек, който да го побутва, та действието да не се бави.

Вече още една тайна се разкрива , поне за Елиф беше тайна.

Обаче незнам кой ли е обесеният?  newsm78

С кой говори последно Елиф?  newsm78 Не е Йомер. Тайар?  newsm78

# 313
е то на кой ще се предаде...на Арда  newsm78 Арда ве4е знае от Йо  newsm78

а Хю дали вижда някой след него , когато се обръща или просто си се обръща от страх  newsm78

Димони  Hug как ги видя тия крака беее, аз гледах 12 пъти фрагмана и крака не видях  Joy Joy Joy
да де...знам отговора  Wink не гледам хубаво  Joy Joy Joy

# 314
Меги, Хю вижда гълъбът, който току що каца.

Общи условия

Активация на акаунт