"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 48 853
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро,
на всички които харесват сериала КПА и  се наслаждават на великолепната двойка Елиф и Йомер,на предстоящата любов на Арда и Пелин , на любовта между Нилюфер и Метин и на целия екип.
Хриси,
Поздравление за поста и резюмето на 14еп
-направо си изгледах епизода с кеф...
Това е афиша..
Може би са целяли ,че Елиф се откроява в самотата си,остана сама с вината си ,а Йомер е устремен към нея ,но  Брат му го дърпа назад

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 10:25 от Maya@

# 226
Добро утро! Hug

Дано днес ни зарадват с резюме или подсказка! Praynig Peace

Хриси,за твоето резюме! Hug

Лек и спокоен ден! Hug

# 227
Здравейте, елмазчета,
Надникнах в сайта на атв-то и там нашият романтичен трейлър го дават като за 14 епизод. Ето: http://www.atv.com.tr/webtv/kara-para-ask/fragman

Може Хриси да излезе права, че бързо действат СЦ. Няма лошо, така докрая на сезона може и още 2-3 романтични предложения да видим, предвид драматизма на събитията, които предстоят ( арестът на Йо) Simple Smile

А днес дано ни пуснат нов трейлър, че да ни повдигнат духа.

# 228
  • София
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

Не мога да разбера като някой не харесва Енгин/Йомер и сериала аджаба защо пише в темета? Нямал стойка на полицай, ами нормално, той не е е прост полицай дет тича като изголавен по улиците, той е комисар, много години работил под прикритие, при него е важен мозъка, не физиката.

# 229
  • В Града на Липите
Цитат
...Не мога да разбера като някой не харесва Енгин/Йомер и сериала аджаба защо пише в темета?

Joy  Joy  Joy Е, то е ясно защо. Има хора, които си умират да създават напрежение и да всяват недоволство, с простичкото оправдание, че са искрени и имат право на свобода на словото.
Едно от първите неща, които научих във виртуала е, що е то хейтър и струва ли си да се занимава човек с тях  Grinning Вярвай ми, не си струва  Grinning

Майче  Hug мерси.
Не е хубав наистина постера. И на мен не ми харесва. Прави са феновете. Веднага да махат Хю от него и да преплетат Ел и Йо в страстна прегръдка  Crossing Arms

# 230
  • Разград

# 231
Енгин е чудесен..
Много ми допада в образа на Йомер,тепърва ще му се наслаждаваме на играта..другите образи са завършени  
Мустафа Булут -Огън,Страст,Ураган-невероятно изигран образ/но малко вероятно да го има в реала,образ създаден от легенда която се носи по тези земи.
Керем Ългаз- Нежен,Добър,Съпричастен ,Влюбен,Търпелив/като визия-най....
/но малко вероятно да съществува или оцелее в реала
Йомер Демир-.За сега... обича професията си ,има нюх .обича семейството си ,когато се влюби обича без условия.вярва в близките си ,добър приятел,колега.Емоционален... Пълнокръвен образ-има голяма вероятност да съществува в реала..
Един комисар...трябва да има аналитичен ум,наблюдателност,гъвкавост в поведението /Йомер го доказа при разпита на Аслъ,Танер,Пънар/.Комисариото Може  да бъде и груб,може да бъде и нежен ит.н

# 232
  • Разград

# 233
Страстите се разгорещяват с наближаването на старта.
За съжаление понякога в ненужна посока, водеща до... улица без изход.

Хриси, резюмето ти е много интересно.  Peace
По повод "официалният афиш" на 2 сезон дали наистина това е официален афиш или просто кадри от промоционален клип на канала?
Първо беше този вариант:

сега имаме и този вариант:

Май е най-добре да си оставят афиша от първи сезон, та всички да са доволни!  Joy Joy Joy
Сменят датата и готово! Ще има мир на "фенския фронт"!

Емре в пресата днес:

http://www.tvaktuel.com/kara-para-askin-yakisikli-oyuncusu-esiyle-alisveriste/

# 234
Здравейте диамантчета!!!

Толкова безпаметно красиви ..... Много ми харесват, ама много!
Мисля, че АТВ трябва да изяснят нещата с двата трея, защото ме объркват  newsm78
Първия, щастливия уж беше за целия предстоящ сезон и от опит знам, че като такъв може и да не видим изобщо тази сцени. Сега го промотират като трей за  14-ти епизод  ooooh!, ако е така изобщо не вярвам това тези сцени да се случат, по скоро Йо сънува как да предложи на Ел, изведнъж осъзнал колко безусловно я обича, след като не я догонва на плажа...., а не ми се иска да е така, защото аз бях категорична още през юни, че той ще я догони веднага.
АТВ определено смущават моя план за събитията  Naughty и да взмет да датират коректно тези два трея....  Grinning
Ако има истински трей за 14-ти еп сигурно ще го пуснат в понеделник, че тотално да ни подгреят.

Хриси, хубаво резюме, ама много тъжно на финала. Чак ми дожаля за изгубеното диамантче на Хю, горкичкият....  Mr. Green

# 235
Ринка
и аз не знам,кой афиш е официален,но съм сигурна че ще има промяна.
а този е колаж с щампа на ЕАФК

Башак Дизер, стилист-гадже на Къванч, от сета на КПА

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 12:12 от Maya@

# 236
Появи се програмен озет:

Скрит текст:

Program Özeti:
Ömer, Elif’in kararı karşısında şaşkına dönmüştür. Aslı’nın cinayet gecesi gizlice evden kaçtığını Elif’e söyleyememiştir. Elif’i kırdığını düşünen Ömer, onu daha fazla üzmek istemez ve kararına saygı duyar. Elif ve Ömer yaptıkları sessiz anlaşmayla yol arkadaşlıklarına resmen son verirler. Elif artık ailesi ve şirketle ilgilenecek, şirketi kurtarmanın yollarını arayacaktır.
Bu sırada ortaya çıkan yeni deliller şüphelerin Aslı üzerinde yoğunlaşmasına neden olur. Aile bu kez çapraz sorguya alınacaktır. Aslı yeniden ifade vermemek için ayak direr. Elif çapraz sorgunun nedenini öğrenmek istediğinde, Hüseyin prosedür gereği bilgi veremeyeceğini söyler. Elif’in yeniden Ömer’in yardımına ihtiyacı vardır. Elif bu kez Ömer’den yardım isteyecek midir?
Cinayet soruşturması devam ederken, sertifikasız elmasın bozdurulduğu kuyumcuya giden Ömer’i, kuyumcuda büyük bir sürpriz beklemektedir.
Nilüfer’i elinden kaçırdığı için Metin’e kızgın olan Tayyar, onu Elif konusunda sıkıştırmaya devam eder. Tayyar’ın ne elmaslardan ne de kara para ağından vazgeçmeye niyeti yoktur. Metin, amcasının güvenini kazanmak için Elif’e karşı büyük bir kozu olduğunu söyler.

http://yayin-akisi.org/kara-para-ask-29-08-2014/

И малка подсказка:

Скрит текст:
14.Bölüm'de Elif'in itirafı sonrası Arda ile dertleşecek...Tüyo senaristlerden gelmişti...

Ömer: Bir kalp aynı yerinden kaç kez kırılabilir?

Време е и Бисена да подскаже повечко!
   Peace

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 12:37 от rina-rina

# 237
Ринка,
този  програмен Озет си е за 10ти епизод,
може би заради повторението,което го дават в 23ч по АТВ.
Подсказката долу е ,че след признанието на Елиф ,Йомер ще си сподели мъката с Арда и репликата " едно сърце колко пъти може да бъде разбито на едно и също място  ...или..Едно сърце колко пъти може да бъде наранено на едно и също място "е от този разговор

Извън темата..Зейбек от сватбата на Енгин Алтан в изпълнение и на Кенан Имирзалъоглу

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 13:21 от Maya@

# 238
  • В Града на Липите
Цитат
АТВ определено смущават моя план за събитията  Naughty и да взмет да датират коректно тези два трея....  Very Happy

smile3521 и моя план смущава  Grinning

Абе това резюме, програмното, много ми е познато, имам чувство за дежавю.  newsm78  И нещо не ми харесва. Колкото успях да си преведа  Joy

п.п. Майче  Hug мерси. Знаех си аз  Grinning

# 239
Здравейте елмазки.  Two Hearts Two Hearts

Проверих значението на думата комисар и това се води най-високия ранк в полицията. Комисарите задължително имат висше образования и са преминали през много допълнителни курсове и обучения, имат огромни правомощия в полицията и могат да дават нареждания на редовите полицаи. Те се занимават предимно с разследвания. Това, което със сигурност не се занимават,  са функциите на обикновен полицай като тези по улиците, които наглеждат за обществения ред и тези, които арестуват. На тях не им трябват мускули, а интелект и то в големи количества.  Simple Smile Simple Smile

Не се чудете защо някои не харесват Енгин, сериалът и тн, но го гледат. Peace  Гледат го, защото Енгин е като магнит и те залепва за екрана и колкото и кусури да има им въздейства с играта си. На мен Къванч, който иначе е красив мъж, не ми въздейства по този начин като актьор.

И аз в началото по време на КВФ му намирах триста кусура на Енгин и не можех да си обясня защо толкова много ме увлича с играта си след като не ми харесваше визуално и можех да му изброявам кусурите поне час. Peace Grinning   И въпреки това го гледах, залепнала за екрана. За мен Енгин има Х факторът, който не може да се обясни, но те привлича като магнит. А и си има и хубави черти и качества като огромен талант, харизма, невероятен поглед, изразителни очи, сладка и разтапяща усмивка и прекрасен глас, който някои съфорумки знаят какво може да докара на една жена.  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт