"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 48 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Maya@, страхотно продлължение!
Абсолютно си заслужихте с Хриси една почерпчица
Скрит текст:

очаквам всеки момент и Бризчето да се включи...

Hug

Новата снимка на Енго дали не е от балкона на хотела със запазената стая, където хубавците само щяха да пият чай и да слушат музика...  newsm78 А, дано!

Меги, имаме сходни асоциации  Grinning

# 256
И аз мисля ,че е тераса -със стъкло за парапет и личи си че от високите  етажи

# 257
Привет Hug
От кратката подсказка разбирам,че Йомер не е догонил Елифче,щом споделя с Арда за разбитото  два пъти сърце ooooh! Не е това,което исках да стане,но мисля,че няма да протакат раздялата им дълго.Просто тук всичко е на бързи обороти,което най-много ми харесва в сериала,след ASK-а, разбира се Joy Joy Joy Joy

# 258
dettodorowa, тази подсказка за 14-ти епизод ли е? Аз разбрах, че е била за 11-ти  newsm78

Ако не я догони на плажа, собственоръчно ще му издърпам ушите...., сигурна бях, че ще я спре на момента, как може да ме излага така ....  Mr. Green
И аз знам, че няма да са разделени дълго, но що му трябва да се чуди и да губи време .....

# 259
Комисар-Чаровник

# 260
Здравейте момичета! Heart Eyes

Седнах да гледам филм, ама се разсейвам като надничам във форума #Crazy
А и снимка на комисаря сте сложили ooooh!   Благодаря! Hug  bouquet

Хриси Hug страхотно резюме Joy Joy Joy Joy  Само да те поправя - Елиф няма да изгони
Йомер, тя не може без него. Grinning  Затова ще се жертва и ще изяде и цели тави с тирамису. Joy Joy Joy

Мая Hug от подсказката, която си превела  - Йомер отново ще споделя с Арда, а той
вероятно ще му даде някой мъдър съвет Joy Joy Joy

Приятна петъчна вечер на всички!   Hug bouquet

Скрит текст:

# 261
Тази снимка с ризата не е ли на Енгин зад кадър?  newsm78 newsm78 Просто той постоянно си ровичка в телефона и ми се струва съвсем логично.  Grinning Grinning

# 262

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 18:12 от rina-rina

# 263

Усмивка за милиони!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 264
Уаууу,снимките от гробищата дали не означават,че ще я догони и ще са заедно Thinking
Много силно се надявам Praynig Хади бакалъм Peace

# 265
Дрешките са същите,както на плажа,когато му призна за прането,но пък на чий гроб са ?

# 266
много ми хареса и го споделям Hug

http://www.dailymotion.com/video/x203915_kara-para-ask-klip-kalbimin-tek-sahibine_music

Питам се защо от плажа отиват на гробищата newsm78 Елиф може би е тръгнала към баща си,а Йомер е размислил и я е последвал.Там разговарят и се изясняват-дай боже Wink Вари ме,печи ме,все към един и същи край на историята клоня hahaha

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 19:26 от dettodorowa

# 267

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 20:36 от rina-rina

# 268
# 269
Оооооо, супер, значи я догонва!

Вари ме,печи ме,все към един и същи край на историята клоня hahaha
+ 1,  и аз така  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт