Ваучери на GLOBUL

• 22 976
  • 65
  •   1
Отговори
# 15
Нека внеса яснота по темата тъй като е много интересна: Ще започна от това че валидността на картите се определя от ваучерите.През месец юли края и месец август се създаде изкуствен дефицит под формата на забавяне на доставките с ваучери по дилърската мрежа.....Сега разбирам защо се е получил като навързвам детайлите:Изкуственият дефицит е целял да се изчерпи ако ен цялото то супер голяма част от запасите на ваучери по търговската и дилърската мрежа.И след това през септември да се залее пазара с новите ваучери които удалжават картите с 1 или 3 месеца-> 6 лева - 1 месец , 10 лева - 3 месеца. Който има стар ваучер и зареди картата си с него  може да  хване 12 месеца но такива са супер малко....Надявам се че съм бил полезен...

# 16
Е, то е ясно, че има приложен трик, за да изнудят всички да  сключват безумните им договори.
Цената на ваучерите реално поскъпва. Досега с 10 лв. можеше да се изкара 12 месеца, а вече са нужни 40 лв. за този срок. Това, че мога да ги навъртя, без належаща нужда, изобщо не ме устройва.
 #2gunfire

# 17
  • от Луната
А при презареждане с 10 лв на някой да са му взимали част кредита ей така? Заредих картата на баща ми и след малко той ми каза, че му няма повече от 2 лв. Не е звънял никъде и не е абониран за нищо, картата е стара и до сега е нямало такива липси при презареждане  newsm78

# 18
А при презареждане с 10 лв на някой да са му взимали част кредита ей така?
Да! Случи ми се при последното зареждане. Последният ми разговор беше 30 сек. и струва 34 стотинки, а от 11,25 лв. кредит, останаха 9 лв. Много рядко набирам от този оператор и веднага ми направи впечатление. Вече не мога да им хвана номерата на тези глобулци. #Crazy

# 19
  • София
Да кофти тръпка, и аз заредих днес и се оказа ,че са променили всички тарифни планове и прецаквацията е пълна, за 6 лв получаваш или 100 мин към цялата мрежа или говориш с 5 -ма приятели- 100минути(при зареждане от 6 лв)  обаче ти вземат и 2,5 кинта,вече ме лови беса към тея нагли хора и всичко си правят тихичко .Изобщо не ги харесвам нито Мтел нито Виваком, но това ме вбеси и ще ги сменя.
Да допълня още инфо тъкмо говорих с оператор:
За сега услугата за подновяване на картата с 1 година е спряна Joy-наглеци, картата се подновява само при презареждане с 6 лв- за 1 месец, при 10лв и повече за 3 месеца.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 10:01 от Миленски

# 20
  • от Луната
Поредното безобразие. По този начин са си вдигнали цената и то в пъти  #2gunfire. Аз ако искам детето ми да има безплатни минути ще и взема карта с абонаментен план. От къде на къде ще ме задължават да плащам нещо, което не искам да ползвам  Sick. Явно и аз ще ги сменявам.

# 21
Здравейте,не знам,дали темата е точно за тук,но да попитам тези,които знаят.Имам сим карта на Глобул  на ваучер(използваме го само да ни търсят) и зареждането трябваше да е след не повече от година.Така зареждахме по 10 лв.,които дори за годината не ги изразходвахме.Когато бях миналия месец да заредя минимума от 6 лв. ми казаха,че вече не важи за година,а за месец.Така до 30 дни трябва да заредя отново минимум 6 лв,при което след 20+ дни получих смс,че трябва отново да заредя...и какво се получава,имам карта уж ваучер,която зареждам всеки месец-не намирам разлика с това да имам карта на такса и всеки месец да си я плащам.От кога е така или това е поредната хитринка на служителите на Глобул(които се опитват всеки месец да ми пробутат телефон или по висока такса с незнам си колко минути,мегабайти нет и смс-и)

Глобул / Теленор са пълни измамници!

В момента са увеличили срока на валидност на 12 или 13 месеца, обаче уловката е, че след 2-я или 3-я месец при зареждане съответно 6 лв или 10 лв всичките си налични пари можеш да ги ползваш само през тези 2 или 3 месеца. След изтичането им, могат само да те търсят, а вие дори не можете да кликвате. И най-важното е, че губите наличната сума.

Например: Имам предплатена карта с 20 лв налична сума от преди, която изтича на 01/11/2014. Днес зареждам ваучер за 10 лв. Картата ми става валидна до 27/11/2015 година /13 месеца/. Наличната ми сума става 30 лв., обаче не ги ли изговоря до 27/ЯНУАРИ/2015, ГЛОБУЛ МИ ГИ ВЗИМА !!!!!!!!!! От 28 януари могат само да ме търсят /без да мога аз да звъня/.

Днес отчетоха ръст на печалба между другото !!! И как няма като започват да обират клиентите си.

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 22:56 от П@нди

# 22
Например: Имам предплатена карта с 20 лв налична сума от преди, която изтича на 01/11/2014. Днес зареждам ваучер за 10 лв. Картата ми става валидна до 27/11/2015 /13 месеца/. Наличната ми сума става 30 лв, обаче не ги ли изговоря до 27/ЯНУАРИ/2015, ГЛОБУЛ МИ ГИ ВЗИМА!!! От 28 януари могат само да ме търсят /без да мога аз да звъня/.
Щом картата ти е валидна до 27/11/2015, пробвай до 27/01/2015 трик със закупуване на пакет минути.
Набери *123# и бутона за набиране (безплатно е) и ще ти излезе меню с всички предплатени пакети минути.
Можеш да си избереш 50 минути към всички национални мрежи за 5,90 лв валидни 30 дни; 250 минути към Глобул за 5 лв валидни 30 дни; 100 минути към Глобул за 2 лв валидни 7 дни и т.н. каквито те устройват.

Към оставащия кредит към 27/01/2015 можеш да заредиш ваучер от 6 лв примерно и ще ти удължи сим картата с 60 дни, а ваучер от 10 лв ти я удължава с 90 дни.

Моята карта пък е валидна до 30/06/2015. Наскоро Глобул ме заля с SMS-и, че ако до 31/10/2014 заредя ваучер, получавам бонус - за 6 лв беше 2 лв, а за 10 лв - 3 лв, като картата ми се удължавала с 12 месеца, независимо от сумата. И така, заредих аз 10 лв и веднага Глобул ми върна SMS, че имам 3 лв бонус и че картата ми е удължена с 12 месеца.
Бонус от 3 лв наистина получих, но като проверих на *123# се оказа, че кредитът ми изтича отново на 30/06/2015, а не на 31/10/2015 както очаквах!
Защо лъжат такa? Нали валидността на сим картата и на кредита съвпадат или вече не е така?

Другата ми предплатена карта изтичаше на 02/11/2014. В нея вкарах ваучер от 6 лв на 31/10/2014 и я удължи с 60 дни - до 30/12/2014.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 15:38 от krem-karamel

# 23
Моята карта пък е валидна до 30/06/2015. Наскоро Глобул ме заля с SMS-и, че ако до 31/10/2014 заредя ваучер, получавам бонус - за 6 лв беше 2 лв, а за 10 лв - 3 лв, като картата ми се удължавала с 12 месеца, независимо от сумата. И така, заредих аз 10 лв и веднага Глобул ми върна SMS, че имам 3 лв бонус и че картата ми е удължена с 12 месеца.
Бонус от 3 лв наистина получих, но като проверих на *123# се оказа, че кредитът ми изтича отново на 30/06/2015, а не на 31/10/2015 както очаквах!
Защо лъжат такa? Нали валидността на сим картата и на кредита съвпадат или вече не е така?

Валидността е по-дългия период, т.е. в твоя случай 30/06/2015. Обаче очаквай след 3 месеца да ти вземат /ОТКРАДНАТ/ всичките пари по тази карта. Няма никакъв смисъл да се набутваш с нови зареждания.
Разбираш ли къде е уловката? Картата ти важи 12 месеца, но след 2 или 3 месеца /зависи от зареждането/ Теленор ти изпразва картата от към пари и само могат да те търсят, ти не можеш да избираш, нито имаш пари да говориш. Поради този факт, пак излиза, че картата ти е валидна 2 или 3 месеца. Заради това беше голямото заливане с СМС-си.

До 2 месеца на моето семейство ни изтичат 3 предплатени карти, а аз обмислям абонамент към друг оператор. Ще освободим 4 карти. Предполагам, че и други абонати ще започват да се отказват по същите причини. Адиоооооооо Теленор  smile3533.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 20:01 от П@нди

# 24
Най сигурният начин да разбереш кога ти изтича кредита е като набереш *123#
Излиза ти едно меню, после избираш 4 за Баланс, после избираш 1 за Баланс. И ти дава следното съобщение:
"Към (дата, час) имате Х лева по вашият кредит. Кредитът ви изтича на дд/мм/гг."

При мен 30/06/2014 се отнася за кредита, а картата ми може да е валидна и след това, щом съвсем наскоро ми прати SMS, че я удължава с 12 месеца.

Проверката е напълно безплатна.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 22:13 от krem-karamel

# 25
  • Ямбол
За да не набираш по сто пъти - набери направо *123*4*1#

# 26
При мен 30/06/2014 се отнася за кредита, а картата ми може да е валидна и след това, щом съвсем наскоро ми прати SMS, че я удължава с 12 месеца.

Ще чакам да се изкажеш след 3 месеца, когато ти свършат парите и можеш ли да я използваш картата, когато там има 0 лв, а срока и ще изтече след 8 месеца.

# 27
Ще чакам да се изкажеш след 3 месеца, когато ти свършат парите и можеш ли да я използваш картата, когато там има 0 лв, а срока и ще изтече след 8 месеца.
Надявам се да нямам проблем Simple Smile
Не 30/06/2014, а 30/06/2015.

Гледах новия бюлетин на Теленор (Ново начало, нови планове), и ми се сториха доста неизгодни новите им абонаментни планове.
Много безплатни минути към мрежата на Теленор, за сметка на малко безплатни минути към национални мрежи.

Това 400 мин. само към Теленор, е невъзможно да се изговорят за месец. Плюс само 30 мин. към национални мрежи срещу месечна такса 11 лв.

По-добре 250 предплатени минути за 5 лв (които също важат 30 дни), отколкото новите им заробващи договори.

# 28
  • София

очаквай след 3 месеца да ти вземат /ОТКРАДНАТ/ всичките пари по тази карта. Няма никакъв смисъл да се набутваш с нови зареждания.
Разбираш ли къде е уловката? Картата ти важи 12 месеца, но след 2 или 3 месеца /зависи от зареждането/ Теленор ти изпразва картата от към пари и само могат да те търсят, ти не можеш да избираш, нито имаш пари да говориш. Поради този факт, пак излиза, че картата ти е валидна 2 или 3 месеца.
 Адиоооооооо Теленор  smile3533.

Eй, тотално се обърках  Shocked Срокът ми изтича след седмица. А имам 12 лв. Ако преди това заредя с 6/10 лв., не се ли прибавят към този остатък  Rolling Eyes
Теленор би трябвало да ми изпразни картата, ако изпусна този срок , както си беше досега ooooh!

# 29
  • София

очаквай след 3 месеца да ти вземат /ОТКРАДНАТ/ всичките пари по тази карта. Няма никакъв смисъл да се набутваш с нови зареждания.
Разбираш ли къде е уловката? Картата ти важи 12 месеца, но след 2 или 3 месеца /зависи от зареждането/ Теленор ти изпразва картата от към пари и само могат да те търсят, ти не можеш да избираш, нито имаш пари да говориш. Поради този факт, пак излиза, че картата ти е валидна 2 или 3 месеца.
 Адиоооооооо Теленор  smile3533.

Eй, тотално се обърках  Shocked Срокът ми изтича след седмица. А имам 12 лв. Ако преди това заредя с 6/10 лв., не се ли прибавят към този остатък  Rolling Eyes
Теленор би трябвало да ми изпразни картата, ако изпусна този срок , както си беше досега ooooh!
прибавят се, зареди 6лв,че по-малко не може Peace

Общи условия

Активация на акаунт