БАРСЕЛОНА - тема 5

• 92 708
  • 716
  •   1
Отговори
# 210
Цена от 180Е с България Ер как е? Каква е "нормалната" цена с багаж/ стандартно голям куфар/?

За Барселона двупосочните билети са около 300-350 лв. с включен багаж.Полетът е следобеден от София и вечер от Барселона. Ние миналата година летяхме с БГ Ер.Тази година също се очертава да пътуваме с тях,като сме решили да почиваме този път на юг от Барселона, за да разгледаме и Валенсия.

# 211
И аз имам идея за Барселона и нещо на юг, но не съм избрала още. Видях, че Бг Ер има полет и до Малага/но цените не са евтини/. Върти ми се в главата  София- Барселона - Малага/ там с еднодневни екскурзии/-София.  Някакви идеи за този маршут?

# 212
  • SF
Аз изобщо не разбрах въпроса.  Как така с еднодневни екскурзии от Барселона до Малага???
Погледни ги на картата къде е Барселона и къде е Малага и прецени сама дали е възможно.

И едно много лично мнение - тази част на Испания, която е между Барселона и Валенсия, не е много очарователна.

# 213
Идеята ми е от Барселона до Малага със самолет и от там да правим еднодневни екскурзии до Марбела, Гибралтар, Гранада, Алмерия  и евентуално др. интересни места и след това да хванем самолет от Малага до София/ за да не се връщаме до Барселона/. Нискотарифен полет с един куфар от Барселона до Малага  в една посока гледах за около 70Е.

# 214
На мен ми звучи чудесно, колко дена мислите да останете в Барселона? В самата Малага ли ще отседнете? Аз също принципно имам желание за Андалусия, но не се бях сещала да го съчетая с Барселона, ама ако сме с малката няма да го направим, че то полети летища...

# 215
Планирам 14 дена общо - 5-6 за Барселона и другите дни за други места. Севиля и Гранада също са много изкушаващи! Искам да разгледаме максимално интересни места, но да не е бясно препускане.
Ще ми е интересно, ако някои разкаже  какво да се пропусне и какво е интересно за кратко време да се види?

# 216
  • Milano
Идеята ми е от Барселона до Малага със самолет и от там да правим еднодневни екскурзии до Марбела, Гибралтар, Гранада, Алмерия  и евентуално др. интересни места и след това да хванем самолет от Малага до София/ за да не се връщаме до Барселона/. Нискотарифен полет с един куфар от Барселона до Малага  в една посока гледах за около 70Е.

За кой период става въпрос?
Произволно избрана дата с Раянеър в средата на април е 25 евро, куфара допълнително.

Егаси и ''нормалните'' цени на полетите до Барселона. Shocked Shocked Shocked

Та това е цената на 10 билета с Раянеър (даже е еднопосочна цена до НЙ с нормална компания този месец Laughing).

Гледате ли и възможности с прекачване някъде из Европа с нискотарифните?

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 00:50 от regina di cuori

# 217
Много се радвам ,че има толкова голяма теми за Барселона , през март месец ми престой така очакваното пътуване за първи път и много се вълнувам .Тези дни ще опитам да прочета всичко което сте писали по темата , но за сега имам въпрос относно хотела ... спряла съм се на този http://www.booking.com/hotel/es/porta-marina.en-gb.html  ,ако някой е бил там или знае как е района моля да сподели , ще съм ви много много благодарна ,ако ми препоръчате някой от който сте доволни ( може  и на лични ,че да няма спам  Grinning ) много много мерсииии  Heart Eyes

# 218
  • София
Жасмина, за мен района на хотела Ви е много хубав Peace. Близо сте до метро станция. Близо до един от най-обичаните от мен булеварди в Каталунската столица- Диагонал. Близо до един от най-хубавите паркове- Цитаделата и ТРиумфалната арка. А и като гледам рейтинга на хотела, обстановката в него и отзивите мисля, че сте направили добър избор. Simple Smile

# 219
На нискотарифните като сложа и багажа и мястото и те пак много станали! БГ Ер има хубави часове за полети/по принцип/ и въпреки, че са променяли полети ги харесвам / и добри цени има понякога/.
Днес гледах в Лидъл са пуснали раници, чанти и куфари , точно за ниско тарифни, ама аз в такива размери не мога да се побера. Mr. Green
Някой може ли да препоръча апартамент в Барселона?

# 220
На нискотарифните като сложа и багажа и мястото и те пак много станали! БГ Ер има хубави часове за полети/по принцип/ и въпреки, че са променяли полети ги харесвам / и добри цени има понякога/.
Днес гледах в Лидъл са пуснали раници, чанти и куфари , точно за ниско тарифни, ама аз в такива размери не мога да се побера. Mr. Green
Някой може ли да препоръча апартамент в Барселона?
И ние не можем да се поберем в салонните багажи и пътуваме с по един куфар / човек.
В Барселона съм запазила този апартамент по препоръка на дама в предходните теми :
http://www.gobcn.com/en/barcelona-apartments/Eixample-delight

# 221
  • София
Планирам 14 дена общо - 5-6 за Барселона и другите дни за други места. Севиля и Гранада също са много изкушаващи! Искам да разгледаме максимално интересни места, но да не е бясно препускане.
Ще ми е интересно, ако някои разкаже  какво да се пропусне и какво е интересно за кратко време да се види?

Ако ще ходите към Андалусия, Севиля и Гранада са направо задължителни. Но ако ще ползвате Малага за база, Севиля ви е много далече и за един ден е невъзможно да се отиде, разгледа и върнете. Или поне няма смисъл да се прави. Гранада е на около 2,5 ч път и също и трябва малко повече време за разглеждане. Само Ал(х)амбра отнема 4-5 часа, особено ако сте с дете. Хубаво еднодневно пътешествие може да направите до Ронда, за мен си заслужава много.
Освен това проверете за вариант, тръгвате от Малага за Севиля, оставате там поне една нощувка, оттам AVE до Мадрид и обратен полет до БГ. Билетите са по-добри и като цена и като дни, сравнени с Малага (дотам мисля са само 2 пъти в седмицата - за БГ Еър става въпрос).

Малко неподходящо (отново) се намеси Андалусия в темата за Барселона... Flutter

# 222
  • sofia
Бгеър по-ниска цена от 200€ нямат до Малага, а с прекачване с ЕърФранс ни излезнаха 244лв двупосочните преди година, сори за спама

# 223

Малко неподходящо (отново) се намеси Андалусия в темата за Барселона... Flutter

аз не бих си губила времето в Малага,освен кипящ нощен живот  друго инстересно не видях там,застроено както по цялото им крайжрежие,архитектите им са за  #2gunfire
А Барселона и Андалусия са много добро съчетание и за завършек Мадрид .
 Две седмици са достатъчни за да се придобие представа ,после като иска да задълбае човек знае къде да се върне.
имам впредвид три дена в Барселона,една седмица в Андалусия и три дена в Мадрид -на всеки пожелавам такава разходка.

# 224
  • sofia
И аз не харесвам Малага и не седим там. Марбея е друга бира

Общи условия

Активация на акаунт