Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 26 716
  • 718
  •   1
Отговори
# 300
За тези които поназнайват английски - страхотно сайтче ако искате да следите какво се случва с мъничето (мъничетата) ден след ден:

http://your-embryo.blogspot.com

# 301
  • София
Нашето по-голямо дете (на 3 г.) още спи в стаята ни. Засега не смятам да я отделям.
Някой вече ходи ли на ФМ? Аз още не съм си записала час.

# 302
  • Бургас
Аз ще действам брутално. Освен каката отделям и татко и. Двамата ще спят заедно. Да се оправят.

# 303
Аз ще действам брутално. Освен каката отделям и татко и. Двамата ще спят заедно. Да се оправят.
  Аааа,не никакви такива таткови отделяния,тук не съм съгласна!!!   Joy

# 304
  • София
Рано е за ФМ, нали 11-13 седмица е първата, аз си записах час за 13-та седмица.

# 305
  • София
Да рано е за ФМ и БХС все още, моя час е за 19.09, ще съм 11 седмица и 6 дни, демек в 12-та седмица.

# 306
И на нас ни предстои отделяне на баткото в негова стая ( на година и 10 месеца е). В момента я приключваме чакаме мебелите. Как ще се случи всеоще не ми е ясно, защото той спи при нас на спалнята а и на всичкото отгоре хич не спи нощем все се буди. Но и нашия план е с тати да се гушкат а аз с бебето.

# 307
Добре дошли на новите мами!
Честито на чулите най-хубавия звук - пулсчето!
Относно къде ще спи баткото, ами където си спи и сега.Ние в момента сме сляли нашата спалня с неговото легълце, а живот и здраве бебо като се появи той ще бъде в сгъваемите легълца, та всичките ще сме накуп(така си мисля аз де).За отделяне имаме си стаи, но това ще е може би в първи клас като тръгне, тогава ще си му направим самостоятелна стая.Не го виждам сега да се отдели от мен, ние просто с него си имаме ритуал при заспиване - един срещу друг той ми хванала лицето с двете си ръчички, а аз съм го гушнала през кръста.Абе забавно ще е, но това ще го мисля като му дойде времето.

# 308
Здравейте,всичко за сега е наред.Казаха ми,че имам леко отлепване,но с лежане би трябвало да се оправи.Има пулс и е 22мм в 9 седмица и 5 дни съм.Поздрави на всички и благодаря за стиснатите палчета.

# 309
Здравейте! Hug
Доста нови попълнения има, но аз и отдавна не съм писала, но както обещах вчера, вече ще се старая да съм по- редовна.
С гаденето нещата леко се подобряват, но все още не мога да ям нищо, освен няколко неща.. И ми е притеснено заради бебето, но се надявам скоро всичко да се нареди и да започна вече да качвам, че много свалих Praynig
Надявам се и с Ейми всичко да е наред! Praynig
Цвети, стискам палци всичко да бъде наред! Hug
Франсето, моят син от новороден спи в отделна стая. Никога не сме имали проблеми, освен това, че аз много се притеснявах в началото и не можех да спя спокойно, ставах през половин час да го наглеждам, въпреки че имахме бебефон Blush Но така е по- добре, защото всеки има нужда от лично пространство. И бъдещето бебе ще бъде в отделна стая, но този път съм решила да си взема бебефон с видео наблюдение, та да не притичвам да стаята, както преди.

# 310
Някой може ли да препоръча нещо хубаво и скъпо против стрии. ММ държи на нещо немско и съм му казала да намери като много иска Wink
Ама все пак викам да попитам понеже някой може да е използвал нещо, което отговаря на многото мъжки изисквания Grinning

# 311
Някой може ли да препоръча нещо хубаво и скъпо против стрии. ММ държи на нещо немско и съм му казала да намери като много иска Wink
Ама все пак викам да попитам понеже някой може да е използвал нещо, което отговаря на многото мъжки изисквания Grinning

Преди време една позната се оплака че си купила няколко крема против стрии и то не много ефтини, за марка не мога да кажа, ефекта беше нулев и ей така си премина на свинската мас.Не винаги скъпото е хубаво, но някой нали знаеш мерак с пари гаси.Пак си зависи и от кожата.

# 312
Galka*,така е и аз мисля, че накрая ще стигнем до мас, ама засега не можем да се разберем.

# 313
Момичета, къде ще си правите ФМ и БХС и на какви цени ?
Аз БХС ще правя в "Майчин дом" , там е 43лв!

# 314
  • София
Предния път правих БХС в Шейново, а ФМ при Марков. Взеха ми по 100 лв. Сега ако ми искат двойно за близнаците, май и аз ще отида в Майчин дом. Там правят ли и ФМ?

Общи условия

Активация на акаунт