Bandit Queen, благодаря и на теб за интересната информация за живота и обичаите в Индия, която ни предоставяш.
Много ти благодаря за хубавите думи и за подкрепата - страхотна си!

И на мен ми е приятно да пускам снимки и инфо, но не всички реагират като теб. На много хора това им харесва, но за другите е излишно. Човек се чувства неприятно влизайки в темата и прочитайки, че едва ли не нещата, които се е старал да пусне натоварват другите. Аз не искам това.

Хубаво е да има консенсус по въпроса. По-добре е за момента да спра и да помисля за друг вариант - такъв при който всички да са доволни.

Харесват ми снимките от реалния живот на актьорите, но не мога да кажа, че личният им живот представлява някакъв интерес за мен... далеч не толкова, колкото сюжетът и образите на героите...
Вълнуват ме най-много и тези коментари, които засягат това какво се случва във филма, а сега не ги виждам много-много, това е.

Bandit Queen, винаги са ти интересни постовете и ги очаквам с нетърпение!

Разбирам, но все пак в тази тема сме събрани най-различни хора! Някои се вълнуват от личния живот на актьорите, други не. Поне до колкото аз виждам продължава разпалено да се обсъждат и трите сериала. Разбира се определено се набляга повече на Цветовете, но това е нормално като се има в предвид последните събития. Пък и сериала е най-гледания от трите - поне до колкото аз забелязвам. Освен това е летния сезон - доста от хората пишещи в темата са на почивка и е нормално да има разлика ...

До колкото знам няма други теми за тези сериали тук! Тази е чудесна и идеално подредена. Все пак темата са индийските сериали - затова дори си позволих да ви кажа за индийския игрален филм, който БТВ излъчи. Това е тяхната култура. На повечето хора в темата всичко това им е интересно ...

Аз лично нямам нищо против, когато някой пуска снимки или клипове от който и да е сериал. Не смятам, че трябва да го крие в скрит текст като че е нещо нередно. Дори да не гледаш дадения сериал ще видиш хубави и интересни снимки на актьорите. Имат забавни клипове - интервюта, танци и т.н. В тази връзка - и аз благодаря за снимките от Моята Карма. Макар, че не го следя снимките ми харесаха много ...

Освен това за да гледаме толкова хубави сериали трябва да благодарим именно на тези прекрасни актьори, които с играта си до такава степен ни пленяват, че не можем да отлепим поглед от екрана. Затова лично мен ме интересува и какво правят те в момента - какъв е личния им живот и т.н. Това разбира се е въпрос на вкус, а всеки човек е различен. Няма лошо в това ...